Kažkada prieš 10 metų gėriau postinorą. Viskas suveikė, po savaitės pradėjau kraujuoti, susijaukė ciklas, bet viskas baigėsi gerai.
Šį kartą gėriau escapele ir nesulaukiau jokio kraujavimo, maniau, kad tabletės patobulėjo, mažiau išderina ciklą ir šiaip buvau užtikrinta, kad tabletė turi suveikti, nes ją išgėriau praėjus tik pusvalandžiui po santykių. Sulaukiau visų prieš mėnesines būnančių požymių, bet pačių mmm nesulaukiau ir palaukus 4 dienas, pasidariau testą. ir ką jūs sau galvojat - pasirodė viena juostelė, aš atsipūčiau, bet neilgam, nes pradėjo ryškėti antra juostelė
. Galvojau, kak vaidenasi. Bet po minutės abejonių neliko - UŽKIBO. Kito ryto testas parodė tą patį.
Iškarto nuvariau pas ginę, per ašaras kelio nemačiau. Vaikas dar kaip vaikas, nu bet esu įsitikinusi, kad vaikus reikia pradėti be jokių vaistų ir dar tokių
. Nėštumui buvo labai nedaug laiko, echo matė tik nedidelį taškiuką ir tai dar negalėjo patvirtinti, kad tai nėštumas. Liepė laukti dar savaitę. Gydytoja minėjo, kad galiu iškraujuot, nes tokie vaistai gali trikdyti apvaisinto kiaušinėlio įsitvirtinimą, jis gali įsitvirtinti ne gimdoje ir t.t. Nuėjau po 1,5 savaitės, gydytoja, jau matė nėštumą gimdoje, deja nesivystantį.
Toliau sekė valymas, kuris labai tikiuosi neturės tolimesnių pasekmių.
Taiva kaip prisidirbau su tom escapelėm