Įkraunama...
Įkraunama...

Escapelle

QUOTE(deizem @ 2012 07 27, 14:00)
Išgėriau Escapelle tabletę po kakur 28-29 valandų po to atsitikimo.. Tikiuosi ir meldžiuosi, kad viskas bus gerai. smile.gif Nes jau mažne paranoja baigia apimt..

viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū. smile.gif
Atsakyti
Man jau kokią savaitę laiko išskyros tokios rusvos spalvos. Būna ir tamsiai raudonos... Žinau, kad gali taip būt, bet.. Savaitę laiko? unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, turiu toki klausimeli. Po nesaugaus akto (kita diena po mns pabaigos) , kazkur 2 val begyje isgeriau escapelle. po 5 dienu prasidejo kraujavimas, nors mns turi but tik 16 rugpjucio. Ar dar verta jaudintis, kad galiu buti pastojusi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(deimusia @ 2012 08 01, 00:32)
Sveikos, turiu toki klausimeli. Po nesaugaus akto (kita diena po mns pabaigos) , kazkur 2 val begyje isgeriau escapelle. po 5 dienu prasidejo kraujavimas, nors mns turi but tik 16 rugpjucio. Ar dar verta jaudintis, kad galiu buti pastojusi? unsure.gif

tikrai nesat nėščia
Atsakyti
Sveikos panelės smile.gif

Man ir teko gerti escapelle nes, paskutinių mmm dieną prisižaidėme su vaikinu ir mums plyšo gumytė ax.gif Po maždaug 11h - 12h išgėriau escapelle tablete, po 5 dienų pasirodė lyg ir antrosios mano mmm, bet jos buvo negausios ir tamsiai raudonos spalvos. g.gif labai sunerimau nes kai pirmą kart vartojau escapelle tokių požymių nebuvo... Panaršiusi internete supratau, kad ne man vienai taip atsitiko nuo situ tablečių, ir vėl ramiai laukiau savo tikrųjų mmm ax.gif Šiandien esu pakylėtos nuotaikos nes sulaukiau savo tikrųjų mmm, kurios vėlavo visą savaitę... ir tikrai galvojau, kad esu nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena, ateinu su tokiu klausimuku:) Taip jau nutiko kad teko gerti escapelle tablete, ir dabar neramina kelios mintys. mmm sirgau nuo liepos 13 iki 18 d. taip jau gavosi kad 20 d. teko isgerti tablete, bet ja isgeriau labai greitai, nepraejus nei valandai nuo nesaugiu santykiu.. po keliu dienu prasidejo mmm.. t.y. dar kart susirgau nuo liepos 24 iki 27 d. kaip suprantu cia suveike tablete.. dariausi keleta testu, ir praejus savaitei po nesaugiu santykiu (zinau kad labai greitai, ir testai nieko neparodo dar), ir praejus porai savaiciu, ir praejus trims savaitems, ir vat dabar neperseniausiai vel pasidariau pries kelias dienas visi testai neigiami. Bet neisivaizduoju kada tureciau dabar sulaukti mmm? nuo 24 d. kazkur , ar jau turejo buti nuo 13d. ? Truputi nerimauju kad nebuciau nestuke.gif ... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(~Summertime~ @ 2012 08 19, 21:22)
Laba diena, ateinu su tokiu klausimuku:) Taip jau nutiko kad teko gerti escapelle tablete, ir dabar neramina kelios mintys. mmm sirgau nuo liepos 13 iki 18 d. taip jau gavosi kad 20 d. teko isgerti tablete, bet ja isgeriau labai greitai, nepraejus nei valandai nuo nesaugiu santykiu.. po keliu dienu prasidejo mmm.. t.y. dar kart susirgau nuo liepos 24 iki 27 d. kaip suprantu cia suveike tablete.. dariausi keleta testu, ir praejus savaitei po nesaugiu santykiu (zinau kad labai greitai, ir testai nieko neparodo dar), ir praejus porai savaiciu, ir praejus trims savaitems, ir vat dabar neperseniausiai vel pasidariau pries kelias dienas visi testai neigiami. Bet neisivaizduoju kada tureciau dabar sulaukti mmm? nuo 24 d. kazkur , ar jau turejo buti nuo 13d. ? Truputi nerimauju kad nebuciau  nestuke.gif ...  unsure.gif

Tikrai nebūsit. O ciklas gali būt išsiderinęs kaip nori doh.gif
Atsakyti
Kažkada prieš 10 metų gėriau postinorą. Viskas suveikė, po savaitės pradėjau kraujuoti, susijaukė ciklas, bet viskas baigėsi gerai.
Šį kartą gėriau escapele ir nesulaukiau jokio kraujavimo, maniau, kad tabletės patobulėjo, mažiau išderina ciklą ir šiaip buvau užtikrinta, kad tabletė turi suveikti, nes ją išgėriau praėjus tik pusvalandžiui po santykių. Sulaukiau visų prieš mėnesines būnančių požymių, bet pačių mmm nesulaukiau ir palaukus 4 dienas, pasidariau testą. ir ką jūs sau galvojat - pasirodė viena juostelė, aš atsipūčiau, bet neilgam, nes pradėjo ryškėti antra juostelė doh.gif . Galvojau, kak vaidenasi. Bet po minutės abejonių neliko - UŽKIBO. Kito ryto testas parodė tą patį.
Iškarto nuvariau pas ginę, per ašaras kelio nemačiau. Vaikas dar kaip vaikas, nu bet esu įsitikinusi, kad vaikus reikia pradėti be jokių vaistų ir dar tokių unsure.gif . Nėštumui buvo labai nedaug laiko, echo matė tik nedidelį taškiuką ir tai dar negalėjo patvirtinti, kad tai nėštumas. Liepė laukti dar savaitę. Gydytoja minėjo, kad galiu iškraujuot, nes tokie vaistai gali trikdyti apvaisinto kiaušinėlio įsitvirtinimą, jis gali įsitvirtinti ne gimdoje ir t.t. Nuėjau po 1,5 savaitės, gydytoja, jau matė nėštumą gimdoje, deja nesivystantį.
Toliau sekė valymas, kuris labai tikiuosi neturės tolimesnių pasekmių.
Taiva kaip prisidirbau su tom escapelėm verysad.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites. Menesines pas mane nereguliarios. Pasimylejau su waikinu ir nusimowe prezerwatywas. Pasimylejom 07 02 isgeriau escapelle per mazdaug 7wal. Pradejau kraujuoti lygiai po sawaites ir tesesi apie5dienas. Buwo gausus kraujawimas, o db nesulaukiu menesiniu. Pasidariau jau 4testus wisi neigiami. O db del tos baimes atrodo kad ir sona skauda ir pilwa ir nugara. Kaip manot ar yra sansu kad pastojau?
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2012 08 21, 12:44)
Tikrai nebūsit. O ciklas gali būt išsiderinęs kaip nori  doh.gif

Na štai ir sulaukiau aš savo mm smile.gif padėjo man escapelle, bet labai tikiuosiu kad daugiau nebetks jos gerti:)

QUOTE(Robytex @ 2012 08 24, 14:11)
Sveikos mergaites. Menesines pas mane nereguliarios. Pasimylejau su waikinu ir nusimowe prezerwatywas. Pasimylejom 07 02 isgeriau escapelle per mazdaug 7wal. Pradejau kraujuoti lygiai po sawaites ir tesesi apie5dienas. Buwo gausus kraujawimas, o db nesulaukiu menesiniu. Pasidariau jau 4testus wisi neigiami. O db del tos baimes atrodo kad ir sona skauda ir pilwa ir nugara. Kaip manot ar yra sansu kad pastojau?

Kadangi pradėjot kraujuoti tai tikrai nemanau kad būsit nestuke.gif , ciklas dabar gali būti visaip išsiderinęs.. kada darėtės testą? šiaip jei būtumėt pastojusi tai testas jau tikrai turėtų parodyti.. galit dėl visa ko nueiti pas ginekologę pasitikrinti, as pasidaryti kraujo testuką..
Atsakyti
Pas gydytoja nueiti nelabai yra galimybes nes ne LT esu. Paskutini testa dariausi mazdaug pries sawaite ir buwo neigiamas.
Atsakyti