QUOTE(Siaip111 @ 2012 05 28, 13:38)
<...>blogiausia, kas gali nutikti tai tik merginai <...>
O aš ne į temą paklausiu, paranoja dėl nėštumo baigėsi, bet atsirado kita. Kas nors esate daręsi tyrimus dėl LPL? Man kažkaip neramu pasidarė. Iš viso gyvenimas žiauriai pokštauja, saugaisi žmogus, o vis tiek tokios nesąmonės gaunasi. Tai man dabar aukščiausio laipsnio paranoja.
O aš ne į temą paklausiu, paranoja dėl nėštumo baigėsi, bet atsirado kita. Kas nors esate daręsi tyrimus dėl LPL? Man kažkaip neramu pasidarė. Iš viso gyvenimas žiauriai pokštauja, saugaisi žmogus, o vis tiek tokios nesąmonės gaunasi. Tai man dabar aukščiausio laipsnio paranoja.
jūs žiaurus. O jums ant sąžinės abortas nekabėtų?
na, turi būt kažkokie simptomai, jei susirūpinot dėl LPL
QUOTE(alban @ 2012 05 28, 15:58)
Pasidarem testa, neigiamas. Tai taip iseina kad tabletes kalte cia.
ne, tai aišku, kad tabletės. Juk ten arkliškos dozės hormonų, kurie žiauriai išderina organizmą
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 28, 15:08)
jūs žiaurus. O jums ant sąžinės abortas nekabėtų?
Aš moteris tai ir sakau, kad visos pasekmės moterims... nemanau, kad labai vyrams sąžinė graužia, kai moterys abortus darosi, tikrai nemanau... Ir ne šitoje temoje apie sąžinę kalbėti, akivaizdu, kad čia nei viena esanti vaikų šiuo metu matyt nenori.
Nėra jokių simptomų, tiesiog susimąsčiau, nes tai nebuvo mano draugas/vyras... ir atsižvelgiant į nesėkmę su prezervatyvu, tai nebemanau, kad tai buvo saugus seksas. O simptomai ne visada būna, ypač moterims, galų gale jei pamąstai organizme gali glūdėti kokia bjaurybė, ką tu žinosi, gali net ilgalaikis partneris kuo būti užkrėtęs, manau tik visi įsivaizduoja, kad yra saugūs, o jei niekada nesi tyręsis tai negali būti tikras.
Sveikos Po escapelle isgeriau jau pries 7 savaites. Menesines po isgerimo prasidejo taip kaip ir turejo, jokiu salutiniu pozymiu nejauciau, bet va dabar nebesulaukiu menesiniu. Po isgerimo kai praejo 10d pasidariau testa - buvo neigiamas, dariausiu dar viena po savaites buvo taip pat neigiamas. Bet dabar labai spaudzia sirdi,kad nesulaukiu antru menesiniu po isgerimo. Ar gali vis delto buti,kad as nescia? Siaip savijauta gera, kaip ir visada pries menesines skaudejo siek tiek krutine, tik dabar kazkoks pilvas itartinas atrodo, bet gali buti,kad cia nerviniu pagrindu.
QUOTE(justsan @ 2012 06 07, 19:59)
Sveikos Po escapelle isgeriau jau pries 7 savaites. Menesines po isgerimo prasidejo taip kaip ir turejo, jokiu salutiniu pozymiu nejauciau, bet va dabar nebesulaukiu menesiniu. Po isgerimo kai praejo 10d pasidariau testa - buvo neigiamas, dariausiu dar viena po savaites buvo taip pat neigiamas. Bet dabar labai spaudzia sirdi,kad nesulaukiu antru menesiniu po isgerimo. Ar gali vis delto buti,kad as nescia? Siaip savijauta gera, kaip ir visada pries menesines skaudejo siek tiek krutine, tik dabar kazkoks pilvas itartinas atrodo, bet gali buti,kad cia nerviniu pagrindu.
manau, kad nesat. Tiesiog Escapelle labai išderina organizmą, todėl antros mėnesinės gali vėluot
Sveikos. Ištiko man tokia nelaimė, kad su vaikinu turėjome lytinį aktą, saugojomės, tačiau prezervatyvas plyšo. Maždaug po valandos išgėriau escapelle tabletę. po kelių dienų biškį "tepliojo", tačiau daugiau jokių šalutinių poveikių nebuvo. po šio įvykio jau praėjo lygiai mėnuo ir mėnesinės jau vėluoja 9 dienas. Dariausi 2 nėštumo testus, abu buvo neigiami. Kodėl nesulaukiu mėnesinių??? Ar vis dėl to, aš nėščia??? labai prašau padėkit.
Testai nėštumą rodo jau po 10 dienų. Manau, jau būtų parodę nėštumą, jei jis būtų.
Paskaičiuokit, ar nelaimė neįvyko vaisingų dienų metu.
Išsiderina organizmas nuo šitų tablečių, mėnesinės irgi
Paskaičiuokit, ar nelaimė neįvyko vaisingų dienų metu.
Išsiderina organizmas nuo šitų tablečių, mėnesinės irgi
Sveiki.
Na man teko vieną kartą naudoti šią tabletę...
Tai galiu pasakyti tik tiek, kad man jį jokių pasėkmių neturėjo, nepajaučiau jokio šalutinio poveikio ir kraujavimo nebuvo, tai ar galėjau pastoti? Vartojau po 12 val., tai rodos man 16val. išgėriau vieną tabletę.
Patarkit greičiau, net baimės mane nuvarė.
Na man teko vieną kartą naudoti šią tabletę...
Tai galiu pasakyti tik tiek, kad man jį jokių pasėkmių neturėjo, nepajaučiau jokio šalutinio poveikio ir kraujavimo nebuvo, tai ar galėjau pastoti? Vartojau po 12 val., tai rodos man 16val. išgėriau vieną tabletę.
Patarkit greičiau, net baimės mane nuvarė.
Sveikos merginos.
Turiu Jums klausimą, kuris man neduoda ramybės. Galbūt panašus klausimas jau buvo, bet aš jo neužmačiau.. Esu čia naujokė, išties ir užsiregistravau dėl to, kad pasiklausčiau nuomonių.. Ir prašau dėl situacijos absurdiškumo manęs nepasmerkti..
Taigi jau taip nutiko, kad vakar, antradienį, patekau į kompaniją, kurioje buvo viena pažystama mergina ir jos du draugai, kurių aš nepažinojau.. Užsisėdėjome ir vakaro eigoje aš patapau girta, užmigau.. Pabudau apie kokią 6h ryto nuo to, kad prie manęs lindo vienas iš ten buvusių vaikinų.. Aš vis dar buvau neišsiblaiviusi.. Stengiausi išvengti to vaikino prisilietimų.. Stengiausi, kad jis atstotų nuo manęs, bet buvau dar neišsiblaiviusi ir matyt neturėjau pakankamai jėgų apsiginti.. Galiu pasakyti, kad man būnant ne visai sąmoningai tasai vaikinas įėjo į mane.. Tiksliai neprisimenu, ar jis ilgai (kalbu apie minučių reikalą) manim naudojosi, bet kažkaip yra užsifiksavęs jo nepatenkintas veidas, kai kažkaip sugebėjau jį nustumt nuo savęs ir jo pasiūlymas, kad galim pratęst su apsauga.. Tai suprantu, kad trumpai ten viskas vyko..
Ryte bus prėjusi viena para, o aš beproto bijau..
Ar įmanomas dalykas, kad nuo trumpai trukusio jo "daikto" įėjimo į mane aš galiu būt saugi? O ar vis tik ryte nusipirkt tabletę ir išgert po daugmaž pusantros paros? Ar jinai suveiks?
Prašau pasidalinkite žiniomis ir prašau nesmerkite..
Turiu Jums klausimą, kuris man neduoda ramybės. Galbūt panašus klausimas jau buvo, bet aš jo neužmačiau.. Esu čia naujokė, išties ir užsiregistravau dėl to, kad pasiklausčiau nuomonių.. Ir prašau dėl situacijos absurdiškumo manęs nepasmerkti..
Taigi jau taip nutiko, kad vakar, antradienį, patekau į kompaniją, kurioje buvo viena pažystama mergina ir jos du draugai, kurių aš nepažinojau.. Užsisėdėjome ir vakaro eigoje aš patapau girta, užmigau.. Pabudau apie kokią 6h ryto nuo to, kad prie manęs lindo vienas iš ten buvusių vaikinų.. Aš vis dar buvau neišsiblaiviusi.. Stengiausi išvengti to vaikino prisilietimų.. Stengiausi, kad jis atstotų nuo manęs, bet buvau dar neišsiblaiviusi ir matyt neturėjau pakankamai jėgų apsiginti.. Galiu pasakyti, kad man būnant ne visai sąmoningai tasai vaikinas įėjo į mane.. Tiksliai neprisimenu, ar jis ilgai (kalbu apie minučių reikalą) manim naudojosi, bet kažkaip yra užsifiksavęs jo nepatenkintas veidas, kai kažkaip sugebėjau jį nustumt nuo savęs ir jo pasiūlymas, kad galim pratęst su apsauga.. Tai suprantu, kad trumpai ten viskas vyko..
Ryte bus prėjusi viena para, o aš beproto bijau..
Ar įmanomas dalykas, kad nuo trumpai trukusio jo "daikto" įėjimo į mane aš galiu būt saugi? O ar vis tik ryte nusipirkt tabletę ir išgert po daugmaž pusantros paros? Ar jinai suveiks?
Prašau pasidalinkite žiniomis ir prašau nesmerkite..
QUOTE(deizem @ 2012 07 25, 22:12)
Manau isgerk del sventos ramybes
QUOTE(deizem @ 2012 07 25, 22:12)
įvykt gal nieko neįvyko, bet tikimybė yra. Pasižiūrėkit savo vaisingas dienas. Bet aš jūsų vietoje išgerčiau....