Sveikos. Pamačiau šią temą ir tiesiog negalėjau ramiai sėdėti neparašiusi. Neseniai turėjau nesaugių lytinių santykių. Saugojomės, visuomet tą darome, tačiau šįkart įvyko nelaimė ir prezervatyvas plyšo. Buvo 11 ciklo diena. Iškart bėgom į vaistinę ir nusipirkau Escapelle tabletę, išgėriau praėjus 1,5-2h nuo įvykio. Žinau, kad kuo greičiau pavartota, tuo tabletė veiksmingesnė, bet visvien sėdžiu ant adatų, bijau, kad galėjo nesuveikti ir baigiu plaukus nusirauti nuo galvos. Nežinau kaip nusiraminti, skaitau viską iš eilės internete. Vieni straipsniai nuramina, kiti įvaro baimės. Viename tinklalapyje vaisingų dienų skaičiuoklė parodė, kad 11 ciklo diena nevaisinga, kitas parodė, kad atvirkščiai. Kaip man save nuraminti? Padėkite, parašykit ką nors.
QUOTE(4reality @ 2012 05 23, 20:26)
Sveikos. Pamačiau šią temą ir tiesiog negalėjau ramiai sėdėti neparašiusi. Neseniai turėjau nesaugių lytinių santykių. Saugojomės, visuomet tą darome, tačiau šįkart įvyko nelaimė ir prezervatyvas plyšo. Buvo 11 ciklo diena. Iškart bėgom į vaistinę ir nusipirkau Escapelle tabletę, išgėriau praėjus 1,5-2h nuo įvykio. Žinau, kad kuo greičiau pavartota, tuo tabletė veiksmingesnė, bet visvien sėdžiu ant adatų, bijau, kad galėjo nesuveikti ir baigiu plaukus nusirauti nuo galvos. Nežinau kaip nusiraminti, skaitau viską iš eilės internete. Vieni straipsniai nuramina, kiti įvaro baimės. Viename tinklalapyje vaisingų dienų skaičiuoklė parodė, kad 11 ciklo diena nevaisinga, kitas parodė, kad atvirkščiai. Kaip man save nuraminti? Padėkite, parašykit ką nors.
kokia ciklo trukmė? aš manau, kad būkit rami, tabletę išgėrėt labai greit, nesibaiminčiau visai jūsų vietoj
aš vieną tabletę gėriau parą po nelaimės, kitą beveik dvi paros po nelaimės. abu kartus nepastojau
QUOTE(4reality @ 2012 05 23, 19:26)
Kaip man save nuraminti? Padėkite, parašykit ką nors.
tiesiog nurimkite, 11 ciklo diena, jei ciklas 28d gali būti vaisinga, jei nebūtumėte išgėrusi KT, sakyčiau pagrindo nerimauti tikrai yra, bet juk labai greit susizgribote, todėl tikrai manau, kad galite būti rami
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 23, 22:22)
kokia ciklo trukmė? aš manau, kad būkit rami, tabletę išgėrėt labai greit, nesibaiminčiau visai jūsų vietoj
aš vieną tabletę gėriau parą po nelaimės, kitą beveik dvi paros po nelaimės. abu kartus nepastojau
Ciklo trukmė 28 dienos. Išsigandau, nes prisiskaičiau internete visko, ko įmanoma. Dėkui už atsakymą. Esu ramesnė. Išklausius nuomonių, kam buvusi panaši situacija, darosi lengviau.
QUOTE(žvarba @ 2012 05 24, 07:56)
tiesiog nurimkite, 11 ciklo diena, jei ciklas 28d gali būti vaisinga, jei nebūtumėte išgėrusi KT, sakyčiau pagrindo nerimauti tikrai yra, bet juk labai greit susizgribote, todėl tikrai manau, kad galite būti rami
Dėkinga už Jūsų atsakymą! Aš tiesiog sunerimau čia perskaičiusi, kad daugeliui merginų po Escapelle prasidėjęs kaip kraujavimas ar tepimas. Lapelį išnagrinėjau nuodugniai prieš gerdama, rašė, jog tai šalutinis poveikis, tad ne visoms būtinas, bet vistiek toks jauduliukas atsirado.
jei 28 dienos, tai būkit rami rami
QUOTE(Vitulka @ 2012 05 24, 08:56)
jei 28 dienos, tai būkit rami rami
Ačiū Jums labai!
Na, o aš dar gerokai prisinervinusi nusipirkau nėštumo testą, visą naktį vos ne košmarus sapnavau, nes ryte buvau nusprendusi darytis. Nėštumo testas buvo neigiamas ir va jau šiandien pagaliau prasidėjo mėnesinės. Matyt atleido Jau galvojau šį mėnesį nesulauksiu, vėlavo kelias dienas. Taigi visoms belaukiančioms sėkmės
QUOTE(alban @ 2012 05 27, 08:40)
Drauge po sios tabketes jau 4 kartus neryskiai sirgo... Net nebezinau ka galvot...
jei testas neigiamas galvokit, kad išsireguliavo hormoninis fonas, reikia laiko ir viskas grįš į savas vėžias
QUOTE(alban @ 2012 05 27, 14:46)
Tai kad dar nedarem testo.. Baisu labai.Abu jauni ir tai butu pasalio pabaiga.
na kišimas galvos į smėlį niekuo nebepadės, būtinai pasidarykit testą
QUOTE(alban @ 2012 05 27, 14:46)
Tai kad dar nedarem testo.. Baisu labai.Abu jauni ir tai butu pasalio pabaiga.
Pasaulio pabaigos tikrai nebūtų blogiausia, kas gali nutikti tai tik merginai - abortas arba būtumėt jauni tėveliai
O aš ne į temą paklausiu, paranoja dėl nėštumo baigėsi, bet atsirado kita. Kas nors esate daręsi tyrimus dėl LPL? Man kažkaip neramu pasidarė. Iš viso gyvenimas žiauriai pokštauja, saugaisi žmogus, o vis tiek tokios nesąmonės gaunasi. Tai man dabar aukščiausio laipsnio paranoja.