QUOTE(eskimass @ 2012 02 07, 23:15)
Kiek teko naršyti po internetą, tai daug klausimų bet jokių atsakimų, arba atsakyta ne iki galo tokiomis temomis.. Tai jeigu, kam panaši situacija, būsiu geras ir jos pasekmėmis pasidalinsiu. "Susirgo" mergina, bet prieš sirgimą sakė, kad gan labai skaudėjo pilvą. Tačiau net ir po "sirgimo" nutarėm, pakartotį nėštumo testą, neigiamas (aišku ko gi daugiau tikėtis, kai mėnesinės pasirodė.... TIESA.. Jai jos pasirodydavo maždaug kas ~25, tačiau šį kartą užtruko ilgiau). Tai lyg ir laiminga pabaiga šia tema, tačiau nežinau.
Prieš savaitę kažkur ją kamavo dešinio šono skausmai, dingo, tačiau kartas labai trumpam sugrįžta, o dabar apie savaitę jai skauda krutinę, retkarčiais net kokiai valandai užeina it ir pykinimai vakarais.. Darosi neramu ir į galvą keisčiausios mintys lenda: "Nejaugi du nėštumo testai melavo?", "Nejaugi mėnesinės buvo tik apgaulė?", "o gal tai tos tabletės padarinys?" Galbūt kas turi įdėjų kas dedasi?
Manau reikėtų vis tik dar pasitikrint ir pas ginekologę
maža kas gali būti...
Ir labai sutinku, kad šia tema informacijos tikrai nėra daug...
Mane pvz dabar labiausiai domina, kada galima bandyt pastot po šios tabletės???
Išgėrus escapelle man nebuvo jokių tepliojimų, išankstinių mėnesinių ir pan. Prasidėjo mėnesinės kaip ir įprasta 26 ciklo dieną, bet prieš jas oj kiek visko buvo, kaip man skaudėjo strėnas, krūtinę, pilvo apačią maudė. Ko niekad nebūdavo...pasidariau per tą laiką 2 testus, abu neigiami ir aprimus tada sulaukiau mėnesinių...