QUOTE(Gintariukass @ 2015 06 23, 12:45)
Labai realu, kad toks yra pasalinis poveikis. Daugiau kraujavimu si menesi jau nebeturetu buti.
O paprastai tavo menesines visada ilgai tesiasi? Gal dar papildomai kazkokius vaistus vartoji?
Tikriausiai nieko baisaus, bet jeigu antraja savaite kraujavimas nesiliaus arba suintensyves, tuomet kreipkis i gydytojus.
Jeigu kazkokiu kitokiu pozymiu ar blogos savijautos nera, tuomet nurimk. Tikrausiai viskas gerai. Salutinis poveikis visoms moterims buna skirtingas.
Jeigu vistiek labai neramu, tai gali bent jau su ginekologe pasikonsultuoti/pasikalbeti.
Paprastai mano menesines trunka ganetinai ilgai, iki 6-7 dienu. Ir jos labai gausios buna ir skausmingos pirmas dienas. Dabar tai nepanasu i mano menesines, nes kraujavimas nera toks gausus. O vaistu jokiu kitu nevartoju, tik man budavo seniau kartais kokia diena pasirodydavo biski kraujingu isskyru. man pries isvaziuojant i uzsieni aptiko zaizdele gimdos kaklelyje, sake grizus pasidaryt tyrima del vezio ir viskas, o taip tai pasake, kad gali but ta zaizda jin nieko nedaro. Tai as pagalvojau, gal tas vaistas kazkaip paveike ten ta zaizda ir nesiliauju kraujavusi. Arba man cia susipyne su menesinemis. Net nezinau.
Pasikonsultuoti cia uzsieny nelabai turiu kaip, kadangi nemoku sios salies kalbos ir gyvenu kaimelyje. O del savijautos, tai jauciuosi puikiai. Jokiu skausmu, galvos svaigimo nieko. Tik Birzelio 14d., kai tik prasidejo kraujavimas, jauciau ta toki menesiniu skausma, taciau kita diena praejo.
Na dabar jau eina antra savaite, galo kaip ir nesimato, taciau bandysiu laukt iki pirmadienio. Jei ka, teks ieskot pagalbos..
Dekui uz atsakyma