Įkraunama...
Įkraunama...

Escapelle

Sveikos panelės,

einu iš proto. Nors galbūt nevertėtų. Skaitau, klausinėju draugų ir pn. Neseniai turėjau tokį įvykį, nesaugų. O svarbiausia su nepažįstamuoju. Esu jauna, viskas dar prieš akis. Esmė ta, kvaila, mes to NEDARĖME, jis tikrai neįėjo į mane. Tačiau buvome abu nuogi ir labai labai arti viskas, tiesiog lietėsi, bet nesileidau. Po "handjob" jis gerai ir gausiai nuleido savo garą. Patalynė šlapia, jis šlapias, jo visas šlapias, kaip ir aš pati. Nemačiau kur nuleido, bet buvo i ant manęs, gal net ir ant mankšties, o tiksliau net NEŽINAU. Kadangi tai buvo užsienyje, turėjau progą išgerti tabletę tik po 16val. dėl pačios ramybės savo. Dar didesnė problema, kad mėnesinės man VĖLUOJA ir jau galiam sakyti dvi savaites, jei vos ne 3....Jos turėjo prasidėt, maniau gal tik eklias savaites veluos, nes ir spuogiukai atsirado, vėliau visada paleidžia vidurius...taip ri buvo, bet niekas nepasirodė. Dabar tas įvykis, o po tabletės tik paraižė pilvą ir lyg buvo keli rudi lašiukai, bet tai ten tik lašiukai. Neįsivaizduoju, juk jos turiu sukelti dirbtines mėnesines, kurių nėra? nejaugi turėsiu darytis nėtumo testą? Mažiausiai to noriu.. Nežinau, einu iš proto. Pastoti nenoriu... TIKRAI. Išvis, būtų juokinga, es esu net nekalta.....Ir kiek laukti man dar tų menesinių? ir nėštumo testą tik po 2sav.galima daryti, tap? doh.gif g.gif fool.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(sigma192 @ 2011 07 19, 18:30)
na,jau trecia diena . tai manau,kad mm blush2.gif

merginos, kokius tiksliai pozymius jauciate isgerusios escapelle?nes man maude pilva tik
Atsakyti
QUOTE(Vardu Lina @ 2014 07 21, 19:16)
merginos, kokius tiksliai pozymius jauciate isgerusios escapelle?nes man maude pilva tik

man tik pilva labai labai paraize ir buvo ant kelnaiciu 2 lasiukai, taskiukai vos ne ale kazkokiso rudos demeles ir paleido, bet net nesiskaito kaip paleidimas tai, tiesiog. bet labai maude pilva, nuo virsaus, kur krutines lasta iki pats apacios gmdos, o ryte viskas ok.
Atsakyti
QUOTE(Milinga @ 2014 07 04, 08:52)
Ar tikrai laukiesi? Kiek esu skaiciusi nors testas rodo teigiama, bet istikruju nesilaukia. Keliom merginom buvo taip...

Deja, bet buvo... Nezaiskit merginos su tom tabletem, kai nuvaziavau i ligonine, daktare paklause, kaip saugojomes, pasakiau, kad isgeriau tablete, ji numojo ranka, suprunkste ir pasake, kad tai ne apsisaugojimo priemone, zodziu, is jos reakcijos supratau, kad pinigai metami i bala ir Dievas mato, nenorejau to padaryti, bet deja, tai buvo protingiau nei gimdyti. Sazine iki gyvenimo galo bus nerami, bet jau po visko...
Atsakyti
Sveikos, atsitiko ir man su draugu beda, kuomet teko pavartoti si bruda sad.gif na viskas prasidejo nuo to, kad 07.11 apturejom nelaime, kurio metu plyso apsauga, na apsauga plyso per vaisingas dienas, todel abu iskart panikos apimti nulekem i vaistine ir nusipirkom tablete. Draugas sake, kad nebaige, bet jau buvo toks pats ikarstis, kad nezinia kaip ten buvo, nors sake, kad jaute, jog dar nebvo baiges ir plyso apsauga be jokio skyscio, bet nu per vaisingas dienas negali buti uztikrintas sad.gif Na nusipirkom tablete, po 2h po plysimo apsaugos as ja isgeriau, viskas gal ir gerai po kol po 5 dienu pradejau kraujuoti, kraujavimas pansus i menesines, plius minus gausus, toks gan tamsus ir pilnas tokiu gleiviu stambiu ir mazu gabaliuku buvo, teses 3-4 dienas sad.gif menesines turejo buti 07.26, bet kraujavimas atejo 07.16 diena, na pasinervinau ir panasiai, po kol perskaiciau, kad tai saulutinis poveikis, yra moteru, kurios irgi kraujuoja, aisku neramu truputi, pakraujavau 3-4 dienas ir praejo. Atejo ta lemtingoji 26 menesio diena, kuomet turi ateit menesines, bet ju kaip nebuta, krutine bvo pastangrejus, spenelius paskaudedavo, o dabar - nei spenelius skauda, nei stangrumo ner, net pilvo apacios neskauda, tik ciut ciut patinus... testa dariausi prasidejus kraujavimams - neigiamas ir dar pakartotinai pasidariau pries tris dienas - irgi neigiamas, juolab man buvo ne per seniausiai ana savaite darytas kraujo testas del keliu sveikatos sutrikimu, testai buvo atlikti visi tiek hormoninai, tiek bendrasis, nes turejau siek tiek sveikatos sutrikimu, tai jei jau butu pastebeje nestuma, manau butu panese man, nes klausiau dar, ar su hormonais viskas gerai, atsake, kad taip sad.gif panos, gelbekit, gal as cia perdetai reaguoju.... sad.gif idomu, ar buvo tas kraujavimas kaip kokios menesines? ar jos man isvis dar ateis? gal kazkam panasiai buve yra?
Atsakyti
QUOTE(aaktinija @ 2014 07 26, 15:30)
Deja, bet buvo... Nezaiskit merginos su tom tabletem, kai nuvaziavau i ligonine, daktare paklause, kaip saugojomes, pasakiau, kad isgeriau tablete, ji numojo ranka, suprunkste ir pasake, kad tai ne apsisaugojimo priemone, zodziu, is jos reakcijos supratau, kad pinigai metami i bala ir Dievas mato, nenorejau to padaryti, bet deja, tai buvo protingiau nei gimdyti. Sazine iki gyvenimo galo bus nerami, bet jau po visko...

Labai įdomu kokioje ligoninėje ir kokia daktarė, taip įvertino šitą kontracepciją?
Atsakyti
Sveiki, labai reikia jusu pagalbos. Turejau nesaugiu lytiniu santykiu pries menesi. Zinau, kad vaikinas i vidu tikrai nebaige. Ryte igeriau tablete, praejo mazdaug 12h. po nesaugaus akto. Jokio poveikio nejauciau nei pykino, nei svaigo galva, tik po keliu dienu pasirode keistas patepliojimas bet jis ir baigesi mazdaug po tiju dienu, nebuvo gausus. Dabar turejau susirgti pries 6 dienas, darosi neramu, nes menesiniu nera. Ar as nescia? Ar tai normalu? Pykinimo ar pilvo maudimo nejauciu, nei krutines neskauda, tiesiog veluoja menesines, kurios labiausiai neramina. Labai prasau pagalbos. unsure.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės. Taip jau atsitiko, kad šeštadienį mums su vaikinu plyšo prezervatyvas. Nesu įsitikinusi, kad tikrai ant mano lytinių lūpų papuolė spermos, tačiau ant pilvo, kirkšnių ir ant vyruko kojų jos tikrai buvo (nors ir su prezervatvu, jis nebaigia į vidų, tad baiginėjo jau nebe manyje). Buvo 22 ciklo diena, nieko nelaukdama, praėjus daugiausiai valandai suvartojau Escapelle tabletę. Mano mėnesinės kolkas nereguliarios, gali svyruoti nuo 21 iki 29 dienų. Kolkas mėnesinių nesulaukiu. Taip pat kažkokio kraujavimo, tepimo ar panašių dalykų, kurių sulaukia daugelis suvartojusių šią tabletę, taip pat nesulaukiau. Mano veidas pabertas (taip visad būna prieš mėnesines), tačiau krūtinės nemaudžia. Žinau, kad mėnesinės gali vėluoti. Esu labai išsigandusi, nerandu sau vietos, esu pilnametė, tačiau visvien labai jauna, tad neturiu galimybių išlaikyti vaikelio... Žodžiu, stresas liejasi kaip fontanas. Gal galite padėti, patarti kažką iš savo patirties?? g.gif
Atsakyti
aš kai suvartojau šią tabletę sukraujavau savaitės bėgyje..vėliau mėnesinės atitinkamai tiek dienų ir vėlavo, o vėliau stojo į vėžias, bet geriausia būtų pasitarti su ginekologe ar šeimos gydytoju, jei visgi neramu
Atsakyti
QUOTE(Varškytė @ 2014 11 18, 21:35)
aš kai suvartojau šią tabletę sukraujavau savaitės bėgyje..vėliau mėnesinės atitinkamai tiek dienų ir vėlavo, o vėliau stojo į vėžias, bet geriausia būtų pasitarti su ginekologe ar šeimos gydytoju, jei visgi neramu

Na, taip, jau rytoj planuoju skambintis dėl registracijos pas ginekologę. Toks stresas, kad atrodo, tuoj kuokštą žilų plaukų pakaušyje rasiu... verysad.gif
Atsakyti
Taigi, rasau dar karteli. Siandien,atrodo, sulaukiau menesiniu, skauda pilvo apacia kaip ir visa laik per menesines, veidukas pabertas. Taciau jauciu sleikstuli maistui, lengva pykinima. Bet ar galetu taip greit pasireiksti nestumo pozymiai (pries 6d isgeriau escapelle iskart po nelaimes)? Ar tai tiesiog salutinis tabletes poveikis pasireiskes po 6 dienu? Labai prasau, patarkite!
Atsakyti
na tai tabletė iššaukė kraujavimą, taip ir turi būt iš principo, normalu
Atsakyti