einu iš proto. Nors galbūt nevertėtų. Skaitau, klausinėju draugų ir pn. Neseniai turėjau tokį įvykį, nesaugų. O svarbiausia su nepažįstamuoju. Esu jauna, viskas dar prieš akis. Esmė ta, kvaila, mes to NEDARĖME, jis tikrai neįėjo į mane. Tačiau buvome abu nuogi ir labai labai arti viskas, tiesiog lietėsi, bet nesileidau. Po "handjob" jis gerai ir gausiai nuleido savo garą. Patalynė šlapia, jis šlapias, jo visas šlapias, kaip ir aš pati. Nemačiau kur nuleido, bet buvo i ant manęs, gal net ir ant mankšties, o tiksliau net NEŽINAU. Kadangi tai buvo užsienyje, turėjau progą išgerti tabletę tik po 16val. dėl pačios ramybės savo. Dar didesnė problema, kad mėnesinės man VĖLUOJA ir jau galiam sakyti dvi savaites, jei vos ne 3....Jos turėjo prasidėt, maniau gal tik eklias savaites veluos, nes ir spuogiukai atsirado, vėliau visada paleidžia vidurius...taip ri buvo, bet niekas nepasirodė. Dabar tas įvykis, o po tabletės tik paraižė pilvą ir lyg buvo keli rudi lašiukai, bet tai ten tik lašiukai. Neįsivaizduoju, juk jos turiu sukelti dirbtines mėnesines, kurių nėra? nejaugi turėsiu darytis nėtumo testą? Mažiausiai to noriu.. Nežinau, einu iš proto. Pastoti nenoriu... TIKRAI. Išvis, būtų juokinga, es esu net nekalta.....Ir kiek laukti man dar tų menesinių? ir nėštumo testą tik po 2sav.galima daryti, tap?