Sveikos, sedziu kaip su slapiu skurliu per veida gavusi ir rasau jums, nes pries tai interneto platybese ieskojau visos imanomos info apie escapelle, tikimybes pastoti, kas buna jei vis del to pastojama, ar tai nepridarys zalos, o tokie klausimai vargina, nes testas parode teigiama rezultata. Vis dar negaliu patiketi ir sekundei vis susimastau, ar tai ne sapnas. Vis del to sunku priimti tokia info smegenelems, nes jau auginu dvi grazuoles, sunkoka finansine padetis, nes nepradejau niekaip dirbti po abieju vaiku, ir siaip milijonai baimiu, kas dabar bus, kaip, kodel... vis del to pastoti galima, ir tai ne mitas, ko pati nebuciau patikejusi niekada gyvenime!!!tablete isgeriau per 12 val. po santykiu
Gal bus kas nors naudingo. Drąsos. Atkaklus vaikutis, jei jau per barjerus beldžiasi.
http://www.neplanuotasnestumas.lt/
QUOTE(hi (: @ 2014 07 02, 11:31)
Gal bus kas nors naudingo. Drąsos. Atkaklus vaikutis, jei jau per barjerus beldžiasi.
Aciu uz palaikyma, kaupiuos si vakara vyrui pasakyti, visgi ant jo peciu viskas krenta, bet as taip pat pagalvojau, kad turbut taip turejo buti, jei net laikantis visu instrukciju sugebejo isitvirtinti
QUOTE(aaktinija @ 2014 07 02, 14:48)
Aciu uz palaikyma, kaupiuos si vakara vyrui pasakyti, visgi ant jo peciu viskas krenta, bet as taip pat pagalvojau, kad turbut taip turejo buti, jei net laikantis visu instrukciju sugebejo isitvirtinti
Ar tikrai laukiesi? Kiek esu skaiciusi nors testas rodo teigiama, bet istikruju nesilaukia. Keliom merginom buvo taip...
Sveikos. Taigi pries mazdaug tris savaites mums su vaikinu ivyko nelaime, nusmuko prezervatyvas. Siaip visada stengiames baigti rankomis, nes vaiku nenorim ir labai saugomes. Taciau takart nusmuko jam jau baiginejant. Issigandom, kita diena nusipirkom Escapelle. Po savaites truputi patepliojo kelias dienas, kaip ir rase info lapelyje. Turejau susirgti 4-5, veliausiai 6 diena. Jauciu visus simptomus pries menesines, taciau jos nesirodo. Manau, kad nesilaukiu, taciau sujaukiau menesiniu cikla.
Dar truputi palaukti ar jau kreiptis i gydytoja?
QUOTE(mergina321 @ 2014 07 07, 13:04)
Manau, kad neverta kreiptis į gydytoją, tau patariu pasidaryti kraujo tyrimą, kuris vadinasi hcg.Hcg yra nėštumo hormonas.Pasidaryk šį tyrimą ir per dieną sužinosi ar pastojai ne nepastojai.Ryte pasidaryk šį tyrimą ir po poros valandų žinosi atsakymą.Pusryčiauti prieš šį tyrimą galima.
Aš vis galvoju, kad jei jau kraujavau, tai negalėjau pastoti... Mes nebuvome tikri , ar sperma pateko i vidu ar ne, tablete isgeriau laiku... Galvoju, kad viskas gerai, bet vistiek neramu.
O siaip tai maudzia pilvo apacia ir krutis skauda, man taip visada pries susirgima buna
O siaip tai maudzia pilvo apacia ir krutis skauda, man taip visada pries susirgima buna
Sveikos visos!
Atsiprašau jeigu kartosiuos, bet labai reikia jūsų nuomonių.
Įvyko tokia bėda. Su draugu mylėjomės, kai jis baigė ir norėjo ištraukti prezervatyvą jis pasiliko viduje. Kitaip tariant nusimovė. Aš iš streso griebiau tą prezervatyvą ir kuo greičiau ištraukiau. Per mano tokį neatsargų elgesį kažkiek spermos išsiliejo prie išorinių lytinių organų.
1h-1,5h val. bėgyje išgėriau escapelle tabletę. Šalutinių poveikių kažkokių nebuvo. šiaip mano ciklas reguliarus 28d. dažniausiai trunka. Viskas įvyko 25 ciklo dieną. Labai atidžiai skaičiau anotaciją, bet apie viduriavimą nieko nebuvo parašyta, o aš po išgertos tabletės viduriavau praėjus 4 valandoms su puse, bet nelabai gausiai.
Labai jaudinuosi ir tikiuosi, kad ta tabletė jau buvo suveikusi. Be to, prieš nesaugius lytinius santykius man jau buvo prasidėję pms simptomai, kurie visada būna, kai turiu susirgti, jie niekur nedingo ir yra ir iki šiol.
Kaip galvojat, ar viskas turėtų būti gerai?
Atsiprašau jeigu kartosiuos, bet labai reikia jūsų nuomonių.
Įvyko tokia bėda. Su draugu mylėjomės, kai jis baigė ir norėjo ištraukti prezervatyvą jis pasiliko viduje. Kitaip tariant nusimovė. Aš iš streso griebiau tą prezervatyvą ir kuo greičiau ištraukiau. Per mano tokį neatsargų elgesį kažkiek spermos išsiliejo prie išorinių lytinių organų.
1h-1,5h val. bėgyje išgėriau escapelle tabletę. Šalutinių poveikių kažkokių nebuvo. šiaip mano ciklas reguliarus 28d. dažniausiai trunka. Viskas įvyko 25 ciklo dieną. Labai atidžiai skaičiau anotaciją, bet apie viduriavimą nieko nebuvo parašyta, o aš po išgertos tabletės viduriavau praėjus 4 valandoms su puse, bet nelabai gausiai.
Labai jaudinuosi ir tikiuosi, kad ta tabletė jau buvo suveikusi. Be to, prieš nesaugius lytinius santykius man jau buvo prasidėję pms simptomai, kurie visada būna, kai turiu susirgti, jie niekur nedingo ir yra ir iki šiol.
Kaip galvojat, ar viskas turėtų būti gerai?
Vis dėlto viduriavimas tai šalutinis poveikis. Kalbėjau su gydytoju, tai sakė vargu ar turės neigiamos įtakos tabletės neveikimui. Ir jau pradeda reikštis šalutiniai poveikiai tokie kaip nuovargis, pykinimas, galvos skausmas. Nors šiandien antra diena po tabletės gėrimo, bet jaučiuosi kiek geriau. Gal jeigu nekraujuoju tai nereiškia, kad pastojau? Nes matau dauguma rašo, kad jei kraujuoji tai nepastojai. Bet juk čia šalutinis poveikis, nemanau, kad jis pasireiškia visoms.
QUOTE(parkeriuke21 @ 2014 07 11, 10:38)
Bet juk čia šalutinis poveikis, nemanau, kad jis pasireiškia visoms.
tas "šalutinis poveikis" reiškia, kad atsidalina gimdos gleivinė (nebent galite paaiškinti iš kur daugiau tas kraujavimas), o tai, be viso kito, gali ne "nereikšti nėštumo", bet neleisti jam vystytis, trukdant impantuotis galimai apvaisintai kiaušialąstei .
Dėl jūsų, tai jei ciklas tikrai reguliarus ir ovuliacija dėl kažkokių priežasčių "nenušoko" vėliau (bet mes čia to nepasakysime), tai tikėtina, kad ir pastojimo nebuvo. O tai ką patiriate gali būti hormonų bombos išbalansuoto organizmo pasekmė. Dėl to "viskas gerai" nepasakysiu, bet turbūt teklausiama apie nėštumo tikimybę...
QUOTE(hi (: @ 2014 07 11, 21:57)
tas "šalutinis poveikis" reiškia, kad atsidalina gimdos gleivinė (nebent galite paaiškinti iš kur daugiau tas kraujavimas), o tai, be viso kito, gali ne "nereikšti nėštumo", bet neleisti jam vystytis, trukdant impantuotis galimai apvaisintai kiaušialąstei .
Dėl jūsų, tai jei ciklas tikrai reguliarus ir ovuliacija dėl kažkokių priežasčių "nenušoko" vėliau (bet mes čia to nepasakysime), tai tikėtina, kad ir pastojimo nebuvo. O tai ką patiriate gali būti hormonų bombos išbalansuoto organizmo pasekmė. Dėl to "viskas gerai" nepasakysiu, bet turbūt teklausiama apie nėštumo tikimybę...
Na šiandien jau ir teplioti padėjo, bet ne krauju, o kažkaip rusvai ir vis patempia šoną. Nors man visuomet prieš mėnesines patempia šoną ir skauda krūtinę (ją ir šiuo metu skauda) ir prieš visą šią "avariją" skaudėjo... na lieka laukti dabar tik tikrųjų mėnesinių.
Ačiū už atsakymą.