Sveiki... atsitiko taip, kad besimylint su draugu nusmuko prezervatyvas ir teko gerti Escapalle tabletę.. ją išgėriau praėjus ~11h po įvykio. Ta pačią dieną jautėsi silpnumas, lengvas pykinimas,bet nevėmiau. Taip pat skaičiau, kad turėjo prasidėt kraujavimas po kelių dienų, bet nesulaukiau.. Ir jau visą savaitę jaučiuosi silpna, pastoviai skauda pilvo apačią, toks jausmas kaip per PMS, nors mėnesinės turėtų būt 10.30d -11.05d.. ar gali tiek ilgai tęstis tabletės šalutinis poveikis? tikiuosi ji suveikė....
Isgeriau ir as skubiaja kontracepcija.
Nesaugus lytiniai santykiai spalio 19 vakare-nakti. Pabaigimas manyje (plyso prezervatyvas ir viskas buvo baigta manyje)
Kita ryta nusipirkau greitaja kontracepcija isgeriau manau apie iki 13 h begyje. nepykino. Tik gal svaigimas (nors ir nerukiau ta diena) ir mieguistumas.
Mano ciklas vyksta apie 26-28 dienas.
Paskutines menesines prasidejo spalio 11.
Dabar 20,21 dienomis siek tiek patepe kraujas, bet labai mazas kiekis
Pries tai esu gerus du kartus greitaja kontracepcija pries metus ir metus su puse. Nieko panasaus nebuvo. bet mano menesines ilga laika budavo kas 21 diena iki to laiko kol nepersikrausciau i kita sali.
Ar yra tikimybe kad esu pastojusi?
Nesaugus lytiniai santykiai spalio 19 vakare-nakti. Pabaigimas manyje (plyso prezervatyvas ir viskas buvo baigta manyje)
Kita ryta nusipirkau greitaja kontracepcija isgeriau manau apie iki 13 h begyje. nepykino. Tik gal svaigimas (nors ir nerukiau ta diena) ir mieguistumas.
Mano ciklas vyksta apie 26-28 dienas.
Paskutines menesines prasidejo spalio 11.
Dabar 20,21 dienomis siek tiek patepe kraujas, bet labai mazas kiekis
Pries tai esu gerus du kartus greitaja kontracepcija pries metus ir metus su puse. Nieko panasaus nebuvo. bet mano menesines ilga laika budavo kas 21 diena iki to laiko kol nepersikrausciau i kita sali.
Ar yra tikimybe kad esu pastojusi?
Sveiki, šį mėnesi teko išgerti dvi šias tabletes ( plyšo apsauga... bet vaikinas tiesiogiai viduje ir nebaige.. nebent kliuvo kas nors... ). Tarp ju buvo apie 2sav skirtumas, pirmaja geriau praejus 23h po nesaugaus akto (buvo vaisingos dienos) jokiu simptomu pašaliniu nesulaukiau, o antrąją išgėriau 23diena šio mėnesio praėjus galbūt 12-14h, bet po 4 dienu (27diena) prasidėjo negausus kraujavimas, iš pradžių lyg rudas kraujas, dabar lyg prašviesėjo... Mėnesines kaip tik turi prasidėti šiom dienom plius minus.. Turitdaugiau patirties šioje temoje, gal galėtumet patart, net nežinau gerai viskas čia ar ne.. testa darytis dar anksti...
na, kraujuojat, vadinas, greičiausiai, kad nepastojot
QUOTE(Vitulka @ 2014 02 27, 22:22)
na, kraujuojat, vadinas, greičiausiai, kad nepastojot
Labai tikiuosi ,kad jūs teisi )
Sveikos merginos čia ne į temą ,bet gal kuri buvote vartojusi escapelle tablete? ja išgėriau po48 valandų po 3 dienu pradėjau negausiai kraujuoti ,po 3 dienu nustojau ,o menesinės prasidėti turėjo butent tada kai pradėjau kraujuoti po šios tabletės.Ar aš pastojau???? man labai neramu ,labai prašau atsakymų jeigu kuri esate su tuo susidūrusi,baigiu nuprotėti...
Sveikos,
Kreipiuosi ir prašau pagalbos. Prieš porą savaičių man buvo atliktas nėštumo nutraukimas (jis buvo būtinas). Neperseniausiai baigiau kraujuoti, tai buvo panašu į mėnesines. Tačiau nutiko taip, kad su draugu turėjom nesaugų lytinį aktą ir jis nėra tikras ar tikrai laiku spėjo ištraukti.
Noriu sužinoti ar galiu gerti postinor tabletes esant mano situacijai?
O gal neverta, gal net šiuo metu negalėčiau pastoti? Juk be reikalo gerti jas tikrai nenoriu, kai ir taip ką tik turėjau šitokį baisų dalyką. verysad.gif
Lauksiu Jūsų patarimų ir žinių,
Ačiū iš anksto
Kreipiuosi ir prašau pagalbos. Prieš porą savaičių man buvo atliktas nėštumo nutraukimas (jis buvo būtinas). Neperseniausiai baigiau kraujuoti, tai buvo panašu į mėnesines. Tačiau nutiko taip, kad su draugu turėjom nesaugų lytinį aktą ir jis nėra tikras ar tikrai laiku spėjo ištraukti.
Noriu sužinoti ar galiu gerti postinor tabletes esant mano situacijai?
O gal neverta, gal net šiuo metu negalėčiau pastoti? Juk be reikalo gerti jas tikrai nenoriu, kai ir taip ką tik turėjau šitokį baisų dalyką. verysad.gif
Lauksiu Jūsų patarimų ir žinių,
Ačiū iš anksto
Manau, kad ir po nėštumo nutraukimo jau galėjo įvykti ovuliacija, tad aš tavo vietoje būčiau išgėrusi Postinoro.Bet geriausia būtų paklausti ginekologo patarimo.