Įkraunama...
Įkraunama...

Escapelle

QUOTE(Liebchen @ 2013 08 11, 22:40)
Jei panelė net nežino daiktų tikrųjų pavadinimų, tai jai ne tik kad negalima naudoti jokių kontroceptikų, bet ir apskritai užsiėminėti seksu nerekomenduojama.

as prasau pagalbos o ne nesamoningu komentaru...
Atsakyti
QUOTE(VakarasLabas @ 2013 08 11, 21:38)
Sveikos mielusiuos. Noriu isgerti tablete kontroceptine escapealle, mylejausi nuo 08/08 iki 08/11 kiekviena diena nesisaugodami lyg ir nenuleido. bet 08/11 3kartus mylejomes. ka noriu paklausti kontroceptine tablete iki 72h galima isgerti bet jeigu as pastojau 08/08? tai jau negaliu gert? nes del to dienos neesu tikra kaip ir del kitu. nezinau ka daryti sad.gif

pasiskaičiuokit vaisingas dienas mirksiukas.gif maždaug primesit galėjot pastot ar ne, ar bent jau galėjo būt tokia tikimybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2013 08 12, 08:40)
pasiskaičiuokit vaisingas dienas  mirksiukas.gif maždaug primesit galėjot pastot ar ne, ar bent jau galėjo būt tokia tikimybė smile.gif

bet butent del tabletes noreciau zinoti.
Atsakyti
QUOTE(vikarma @ 2010 11 05, 12:09)
Na man teko viena karta naudoti sia tabletele...
Tai galiu pasakyti tik tiek, kad man ji jokiu pasekmiu neturejo, nepajauciau jokio salutinio poveikio ir kraujavimo nebuvo, o menesines paskui buvo mazdaug tuo pat metu, kaip ir turejo buti, na gal diena ar dvi velavo, bet tai daugiau matyt buvo pasekme baimes pastoti (nes ja isgeriau gal tik po kokiu 12val.) 4u.gif

man taip part buvo tuo paciu metu kaip ir turi buti, nebuvo salutinio poveikio, cia nuo kiekvienos merginos, moters organizmo priklauso, kuris reaguoja i tokias priemones individualiai wink.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif niekaip nerandam sau ramybės, reikia Jūsų patarimo unsure.gif buvo taip, su draugu "bandem" pirmą kartą. Abu buvom susijaudinę, draugas buvo su gumyte ir pabandė įsiskverbti į mane. Vos tik draugas truputėlį įstūmė į mane saviškį, iš karto įvyko ejakuliacija (į gumytę). Po to dar truputėlį pažaidėm petingu, dar porą kartų pabandė į mane įsiskverbti ir kai supratom, kad draugui jau "nebepasistos", nutraukėm žaidimus. Draugas žinoma nusiėmė gumytę, patikrino ją (ji nebuvo kaip nors pažeista). Kitą dieną po visko man turėjo prasidėti pms, tačiau neprasidėjo. Su draugu supanikavom ir po ~37h išgėriau escapelle. Tačiau nejaučiu jokių pokyčių, pms vis dar nėra, tik kartais pamaudžia pilvo apačios kairįjį šoną g.gif pastarąsias dienas dėl minties, kad pastojau negaliu nusiraminti, labai stresuoju. Mano fizinė savijauta gera, nei pykina, nei skauda krūtinę, alkio jausmo taip pat nėra. Nežinau ką jau ir begalvoti verysad.gif
Papildyta:

Patikslinu, viskas vyko iš 08-22 į 08-23 d, o pms turėjo prasidėti 08-24 dieną (ciklas nelabai reguliarus, todėl galėjo prasidėti ir 08-23 d. dienos metu). Escapelle išgėriau 08-24.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmah: 25 rugpjūčio 2013 - 11:49
QUOTE(karmah @ 2013 08 25, 12:46)

Manau, kad jus tiesiog kamuoja didelė paranoja, mat pradedate lytinį gyvenimą ir itin bijote pastoti. Jei niekas neplyšo, kam gerti tą tabletę? Ar po kiekvieno lytinio akto ją gersite? Tai tikrai nėra vitaminas ir jei nėra jokių avarijų, nematyčiau reikalo jos gerti.

Dėl pačių žodžių reikšmių. PMS - tai priešmenstruacinis sindromas, būsena, kai artėjant mėnesinėms gali truputį susisukti galvelė, užplūsti bloga nuotaika, pablogėti bendra būsena. Aš, pavyzdžiui, tikrai nežinau, kada man ateis PMS, būna, kad ir neateina, būna, kad ir ateina nebūtinai prieš mėnesines biggrin.gif. Mėnesinės taip, jos ateina kas mėnesį (jas čia populiaru trumpinti "mmmm" laugh.gif ). Moterys, kurios naudoja KT, dažnai tikrai labai tiksliai numato tikslią mėnesinių dieną, kad jums jos neatsirado konkrečiai tą dieną kaip tikėjotės, tikrai neverta stresuoti. Be to, paskutinės dienos prieš mėnesines tikrai nėra pačios vaisingiausios, vien dėl to nesukčiau galvos. Nepanikuokite wink.gif
Atsakyti
Ačiū, perdėta panika buvo matyt ;D
Papildyta:
O dėl žodžių reikšmių tai blush2.gif doh.gif atrodo jau pilnametė, bet va kiek dar bijau ir maišau lotuliukas.gif
Atsakyti
Panarpliokim dabar mano mįslę blush2.gif

Nesaugiai teko pasimylėt 28 ciklo dieną (šiaip ciklo trukmė labai svyruoja, bet trumpesnis nei 28 dienos nebūna). Gėriau ekstrinės kontracepcijos dvi tabletes praėjus kokioms 12ai valandų. Jokio šalutinio poveikio nejaučiu, nekraujuoju ir jaučiuosi visai gerai, dabar 32 ciklo diena, tai (jei pasiseks) mėnesinių kelių dienų bėgyje turėčiau sulaukti.

Dabar paguoskit mane (o aš savo ruožtu paguosiu vyrą), kad pastot labai nedidelė tikimybė? smile.gif Nes pagal idėją dienos neturėjo būt vaisingos - t.y. minimum savaitė nuo ovuliacijos turėjo jau būt praėjusi.
Atsakyti
Sveiki,

Plyšo prezervatyvas. Iš kart bėjau prasiplauti ir nuskubėjome į artimiausią vaistinę ,kad įsigytumėme šį preparatą.

Mano šalutinis poveikis yra vėmimas, skaudą pilvo apačia, o taip pat šiek tiek kraujuoju. Praėjo 5 dienos nuo tabletės vartojimo. Suprantu ,kad tai nėra neštumo pozymiai (pataisykite jei klystų).
Gąsdina labiausiai vėmimas. Suprantu ,kad visų mūsų organizmas yra skirtingas ,tačiau pasiskaičius šią temą neradau ,jog kažkam tai būtų.

Vaiko tikrai šiuo metu nenoriu. Mano galva pilna minčių, širdis daužosi iš jaudulio, jog galiu pastoti.

p.s. Aš esu labai išsigandusi ir bijau ,kad man neatsirastu fobija seksui. Ar net tektu eiti pas psichologą.

Ačiū už išsamius atsakymus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Moksiute: 29 rugsėjo 2013 - 20:18
QUOTE(Moksiute @ 2013 09 29, 21:14)
Sveiki,

Plyšo prezervatyvas. Iš kart bėjau prasiplauti ir nuskubėjome į artimiausią vaistinę ,kad įsigytumėme šį preparatą.

Mano šalutinis poveikis yra vėmimas, skaudą pilvo apačia, o taip pat šiek tiek kraujuoju. Praėjo 5 dienos nuo tabletės vartojimo. Suprantu ,kad tai nėra neštumo pozymiai (pataisykite jei klystų).
Gąsdina labiausiai vėmimas. Suprantu ,kad visų mūsų organizmas yra skirtingas ,tačiau pasiskaičius šią temą neradau ,jog kažkam tai būtų.

Vaiko tikrai šiuo metu nenoriu. Mano galva pilna minčių, širdis daužosi iš jaudulio, jog galiu pastoti.

p.s. Aš esu labai išsigandusi ir bijau ,kad man neatsirastu fobija seksui. Ar net tektu eiti pas psichologą.

Ačiū už išsamius atsakymus.

Man tokio požymio kaip vėmimas nėra buvę, bet...kada atsirado vėmimas? Šiaip jeigu vėliau nei po kokių 3 valandų, tai gali visų pirma būti rami, kad tabletę organizmas pasisavino.
O pats vėmimas gali būti nuo streso. Man atrodo labai pergyveni. Ar labai daug vėmi? Ar turi temperatūros? Aš žinok siūlyčiau išgerti valerijono nusiraminimui ir pažiūrėti, gal tik tiek ir tereikia, o jeigu labai blogai jautiesi su silpnumais ir taip toliau, tada kreipkis pas gydytoją smile.gif
Bet aš beveik 100 proc esu tikra, kad viskas gerai!

O kas liečia nėštumo požymius vėmimas po 5 dienų nuo sekso neatsiranda, tikrai!
Atsakyti
Sveiki , turime gan painu klausimeli , gal kazkas is cia esanciu galetu padeti issiaiskinti.. Rasau is savo drauges perspektyvos.

08/24 nakti turejome nesaugiu lytiniu santykiu , plyso prezervatyvas per puse.
08/26 is pat ryto isgereme Escapelle tabletyte.
Poto iskart prasidejo 5-6 dienas trukes kraujavimas.
09/14 prasidejo menesines , truko normaliai kaip visad 6-7 dienas.
10/05 Besimylint istraukiant gumele liko viduje , taciau vienas galas kysojo islindes. Siektiek isbego ant merginos koju. Isemem prezervatyva , patikrinom , prezervartyvas nebuvo plyses , be skyliu , ir turejo daug skyscio savyje. Kadangi drauge labai issigandus del tos tabletes poveikio , nusprendeme negerti..
10/13 Savaite po tos mini avarijos. Jai prasidejo labai labai stiprus menesiniu simptomai. Taciau nera jokio kraujo. Ar tai gali buti tabletes Escapelle efektas? Ar tai nestumo simptomai? Taciau ar ne per anksti nestumui? (savaite tepraejo po galimo ivykio).

LABAI REIKIA ATSAKYMO.
Atsakyti
QUOTE(Carmelo @ 2013 10 13, 20:40)
Sveiki , turime gan painu klausimeli , gal kazkas is cia esanciu galetu padeti issiaiskinti.. Rasau is savo drauges perspektyvos.

08/24 nakti turejome nesaugiu lytiniu santykiu , plyso prezervatyvas per puse.
08/26 is pat ryto isgereme Escapelle tabletyte.
Poto iskart prasidejo 5-6 dienas trukes kraujavimas.
09/14 prasidejo menesines , truko normaliai kaip visad 6-7 dienas.
10/05 Besimylint istraukiant gumele liko viduje , taciau vienas galas kysojo islindes. Siektiek isbego ant merginos koju. Isemem prezervatyva , patikrinom , prezervartyvas nebuvo plyses , be skyliu , ir turejo daug skyscio savyje. Kadangi drauge labai issigandus del tos tabletes poveikio , nusprendeme negerti..
10/13 Savaite po tos mini avarijos. Jai prasidejo labai labai stiprus menesiniu simptomai. Taciau nera jokio kraujo. Ar tai gali buti tabletes Escapelle efektas? Ar tai nestumo simptomai? Taciau ar ne per anksti nestumui? (savaite tepraejo po galimo ivykio).

LABAI REIKIA ATSAKYMO.

Galimai stresas paveike organizma del ivairiu minciu apie neplanuota nestuma.

Papildyta:
Kiek menesines gali veluoti isgerus si preparata? Siandien turejo but bet nera. Imu jaudintis.
Atsakyti