Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

Išsikraus, nors triukus greičiausiai išbandys smile.gif Kada gi broliai nesipeša? tik kad nieko pavojingo jų iš pradžių tikrai nemokys... tai galima ramiai sau leist wink.gif
Atsakyti
g.gif gal ir teisingai sakai bigsmile.gif reiks pabandyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ra$a @ 2012 01 27, 12:53)
As savo dukra leidziu i Seido kluba. Pradejo lankyti nuo 5 metu. Labai jai patinka, noriai eina, nors grupej viena mergaite  biggrin.gif  Treneriai superiniai. Ka tik apsigyne balta dirza. Vienintelis is mano puses ziurint sio klubo minusas tai kaina  doh.gif  Galetu buti truputuka pigiau vaikams  smile.gif

Mūsų sūnus irgi lanko šį klubą nuo 3,5 metukų. Labai džiaugiuosi, kad pasirinkome būten šią sporto šaką. Tikrai pritariu dėl puikių trenerių ir puikių rezultatų. Vaikui išėjo į nauda ne tik fizine prasme.
Atsakyti
sveiki, ieškau savo 4metei kokių nors kovos menų -vietoje nenustygstantis vaikas, užtat galvojam, gal reiktų pabandyt g.gif
tik gal galėtumėte ką nors rekomenduoti? kiek peržiūrėjau Kaune veikiančių būrelių, tai priima tik nuo 5 metų ( ir tai tik 1), kitur jau mokyklinukų nori ax.gif
ačiū
Atsakyti
niekas kovos menų vienaip ar kitaip keturmečiams nedėsto. nu bus gal 5 proc. užsiėmimo laiko... tai ar ne geriau dabar ne į kovos menus, o tiesiog kur nors energijai išliet, nes iš principo vis tiek treniruotės bus tokios pačios (jei treneriai patyrę ir geri, ne dundukai) - fizinio lavinimo pobūdžio.
nes jei nėr mažiukų grupių - tai palaukit metus ir išleisit penkių, ir dar atsiklauskit ar nori.
aš saviškę leisiu 4 metų ir 8 mėn - į 5-8 metų vaikų grupę, bet. Ji tuo dega, mes abu su vyru karatistai, tai ji ir mano pilve treniruotėse dalyvaudavo, ir paskui stebėdavo jas nuo pusės metų, nuo metų pastebėjusi šį bei tą jau ir namie pritaikydavo, ir tai dar nežinau, ar patiks, bet vest vesiu, sakė nori. O pas jus irgi kažkas panašaus, ar tiesiog nėr kur dėt energijos?
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2013 08 27, 16:53)
niekas kovos menų vienaip ar kitaip keturmečiams nedėsto. nu bus gal 5 proc. užsiėmimo laiko... tai ar ne geriau dabar ne į kovos menus, o tiesiog kur nors energijai išliet, nes iš principo vis tiek treniruotės bus tokios pačios (jei treneriai patyrę ir geri, ne dundukai) - fizinio lavinimo pobūdžio.
nes jei nėr mažiukų grupių - tai palaukit metus ir išleisit penkių, ir dar atsiklauskit ar nori.
aš saviškę leisiu 4 metų ir 8 mėn - į 5-8 metų vaikų grupę, bet. Ji tuo dega, mes abu su vyru karatistai, tai ji ir mano pilve treniruotėse dalyvaudavo, ir paskui stebėdavo jas nuo pusės metų, nuo metų pastebėjusi šį bei tą jau ir namie pritaikydavo, ir tai dar nežinau, ar patiks, bet vest vesiu, sakė nori. O pas jus irgi kažkas panašaus, ar tiesiog nėr kur dėt energijos?

ner kur energijos det... nieko mes bendro su kovos menais neturim ,tik prisiskaiciau, kad ugdoma istverme, koncentracija... tai yra vienas is galimu pasirinkimu- nezinau , gal ir nepatiks. bet kaip suzinos, jei nepabandys? g.gif
Atsakyti
na, tai sulaukit tų penkių metukų ir mėginkitės wink.gif o šiaip shotokan rekomenduočiau, karate, jei jau būtent kovos menų norisi. laikyseną įtvirtins tiesią, nėra didelio kontakto, kas mergaitei svarbu, mano galva...
dziudo vien sportininkus ruošia iš principo, o ir traumatizmas didelis. aikido iš principo baletas ir spektakliai... gal ištvermę ir koncentraciją ir išugdytų, bet juk kai kažką lankai, tai gal norėtųsi ne vien šias savybes įgyt? o ir kažkokias "specialybines"?

tiesiog... kažkaip neišrodo, kad jums jau laikas į kovos menus. nežinau, intuicija, daugiau nieko. o kokia vaidyba vaiko netraukia? bent vilniuje būna dramos pamokėlių (teatriukų) vaikams, tai ir išsidūktų, ir reikiamoj vietoj susikoncentruotų, ten ir fizinio kažkiek yra...
Atsakyti
o 3,5 metu berniukui ka pasiulyt galit ? smile.gif aggressive.gif aggressive.gif
Atsakyti
linksmą mankštelę namuose, pamėgdžiojant, kaip krypuoja pingvinai, kaip aukštai kelia kojas gandrai ir pan wink.gif

nebent norit kokios nors srities profesionalą užaugint, tai tenisininkai, dailiajam čiuožime liaudis maždaug tokio amžiaus karjerą pradeda, greičiausiai ir meninėj bei sportinėj gimnastikoj...

kovos menai - tikrai dar per anksti. ten ir penkiolikos ne per vėlu wink.gif ta prasme, kad nepavėluosit, jei neišleisit vaikino 3 su puse metų.
Atsakyti
Sunus po dvieju treniruociu Aikido klube Aidas - pakeretas. Treneris labai geras pedagogas, ir treniruotes saugios ir aktyvios, rekomenduoju.Priima nuo 5 metuku, keturiu viena kita, jei demesi sutelkia, nes treniruotes rimtos.
Atsakyti
sveikos,

gal galite parekomenduoti koki "karatistu" bureli septinmeciui Klaipedoje? truksta musiskiui disciplinos, reikia kazkaip kovoti su issiblaskymu doh.gif iki to lankem lauko tenisa ir sokius... dabar liko tenisas... sokiu lyg ir nebenori g.gif norejau i baseina uzrasyti- sake nenori... bet sugalvojo,kad jau noretu i karate (esu klaususi ir anksciau- tai nenoredavo). Manau kad tiktu jam g.gif
Atsakyti
karate Klaipėdoje vaikams

user posted image
Atsakyti