Įkraunama...
Įkraunama...

Savigynos būreliai

QUOTE (mingaude @ 2004 06 02, 11:22)
Kristina, as labai Kaune noreciau, bet mano tai panele. Siaip tai atrodo silpna, bet visiems stengiasi irodyti, kad ji stipresne biggrin.gif .

mergaitei pasiulyciau sita kluba
Kęstučio 58,
tel. 22 34 02
Totorių 3,
tel. 33 71 95
trenere danguole.
jei reiks i asmenine parasysiu jos mobilu.
Atsakyti
QUOTE (pingvinuke @ 2004 06 01, 15:28)
man tai rasyk visa info apie ta sporto saka viskas tiks ir aisku viska ka zinai apie Siaulius.Ar buvo pavyzdziui tokiu visciuku kaip mano kurie nezinojo nuo ko ir kaip viska pradet,na tokie zinai nesustrekai.Gal ten reikia praeiti kokius tam tikrus fizinius testus,na atitikti tam tikrus fizinius duomenis(zinai krepsini pavyzdziui kaip reikia ugio gero). thumbup.gif Vienu zodziu rasyk viska viska ka mes ten turime zinoti ir kas ten butina.Gal girdejai apie toki treneri Siauliuose Kvaseli berods,ar jis geras?Kaimyne su juo pazystama sake galetu del mano kavalieriaus pasneket.Ai tiesa,o kada ten vyksta priemimai? g.gif

na kiek zinojau apie siaulius parasiau kur vyksta.tereikia tik paskambint ar ten nuvaziuoti ir susitarti del lankymo,o kad priims tai tikrai.
is visu minetinu sporto saku visgi siulyciausi rinktis dziudo.paaiskinsiu kodel.
tai viena is populiariausiu dvikoviniu sporto saku (graiku-romenu,laisvosios,sambo ne tokios populiarios,o ir labai primityvios,ne tokios grazios tradicijos ,negrazi apranga ir tt.) (tu saku atstovai mane uzmetys akmenimis laugh.gif )
visgi dziudo yra japonu sporto saka,tos minetinos ne.o japonai islaiko grazias tradicijas (susikaupimas,grazus pasisveikinimas,ugdoma pagarba ne tik treneriui ,bet ir priesininkui.
dziudo-dziu reiskia svelnus,do reiskia budas,taigi svelnus budas,ir istiesu kovojama palyginus svelniai nei kitose sporto sakose.si sporto saka labai lavina prota,mastyma,todel dauguma veiksmu nulemia is anksto apgalvota taktika,ir kovos metu pasirinkta taktika,labai svarbu greitas mastymas.klysta tie sakydami,kad mustis daug proto nereikia...o cia reikia,net labai,na supras tik tas kas lankes..
o siaip dziudo tikrai labai grazi sporto saka,kas supranta metimo technika zavisi grazesniu atliekamu metimu.
imesiu keleta nuotrauku parodyti.

taiva siek tiek apie pradzia dabar.pirma karta ateje vaikai supazindinami su technika,pamokoma kulvirsciu,siokiu tokiu pratimu...o siaip tai na nera taip kad va atejo naujokas ir mes dabar ji mokinsim ir tt. ne.jis "infiltruojamas"tarp kitu vaiku,ziuri ka jie daro ir pats ta turi atlikineti,nesvarbu naujokas jis ar ne.o treneris dazniau tik prie jo prieina ir pataria kaip ka daryti ir pan.taip jis uzsigrudins,o vaikai imlus, ismoks jau per pirma menesi.

o normatyvu jokiu nereikia,tik paskambini uzsirasai ir viskas,pasako kada ateit.
tik-jei tai klubas turesi moketi nario mokesti,kaina prieklauso nuo klubo lygio.
o jei vesi sportuot i sporto mokykla mokescio man atrodo jokio nera,na ten i metus koki 15 lt reik sumoket,irgi kaip naryste.
na klauskit jei dar ka nors neatsakiau. (is visu minetinu tujos treneriu pavardziu nei vienos nesu girdejusi..)

va dar ka noriu pamineti.jei vaikas uzsikabins,patiks gales dalyvauti varzybose,pavazineti po uzsienio salis,pamatyti pasaulio. o kas ne kas bet varzybos tikrai uzgrudins charakteri.

kelios nuotraukytes,kad nors kiek susipazinti su sia saka:

--Resize_Images_Alt_Text--
tai tik nusilenkimas,pries treniruote pagarba treneriui ir dziudo ikurejui dzigaro kano.

kovos elementai

smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *kristina*: 02 birželio 2004 - 11:36
thumbup.gif Nu tu saunuole, Kristina. Patark ir man prasau, kur galeciau leisti 12 metu sunu Vilniuje??
Mes gyvename Seskyneje, bet tai ne taip svarbu, kad ir kur toliau, pavazinetumem.
Is anksto dekoju heart.gif
Atsakyti
As ne *kristina*, dziudo nie zanimalas, o kai kuo biskutuka ir zanimalas, karstai rekomenduoju rolleyes.gif Va kuo:

http://www.wingtsun.lt/

Labaaaaaaaai mielas dalykas savigynai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Noa: 03 birželio 2004 - 00:12
*kristina* kur dingai, nesulaukiame tavo atsakymo del Vilniaus.
Atsakyti
Na kriste tau didelis aciukas.Skambinomes atrodo tikrai treneris fainas ir linksmas.
Na sake gerai butu kad mano vaikinukas susirastu drauga,mazdaug savo metu,nes septynmeciu ten beveik nera yra astuoniu devyniu.Tai va ieskome siauliecio septynmecio draugo.kuris irgi nori ismokti apsiginti ,bet dar nera kietas.Galetu bachuriukai buti ne tik draugai ,bet ir treniruociu partniorai.Galetu ismoke atsiginti nuo museiku ir dar draugus abginti nuo teroristu ir pestuku.
Laukiam pasiulymu. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
taip taip Kristina, kur dingai??? Man irgi aktualus Vilnius. ten nebuvo paminta karate. o kaip tas sportas?
Atsakyti
Galima, as uz Kristina? Apie karate. Sportas kaip sportas smile.gif Pakankamai populiarus, yra ir Vilniuj ir kur tik nori, tik pasiieskot reikia... Vaikui galima kuo puikiausiai, tik minusas, kad basiems reikia dirbt, tai maziukai buna kad ir persala. Intensyvumas priklauso nuo stiliaus, kuriu irgi yra kaip shunu... Ir siaip tu rytu kovu yra gyvas galas. Ziurint kam ko reikia.

Atsakyti
laba diena,apie sia tema visai pamirsau doh.gif
apie karate as ni bum bum unsure.gif vo...nieko nezinau...

Vilniaus dziudo klubai:

Vilniaus DK ‘Pelėda’, 2030 Vilnius, Sniego 7

Vilniaus DK ‘Lokys’, 2041 Vilnius, Parko 67, Tel/Fax: 8 22 770151
stasys_bazys@yahoo.com

Vilniaus Sambo ir Dziudo klubas, Vilnius, Kareivių 11a

Vilniaus dziudo klubas ‘Banga’, Vilnius

jei teirausites apie siuos klubus,tai parasykit,kas treneris,nes nezinau kuris kuriame dirba.

Papildyta @ [mergetime]1091614187[/mergetime]
karate ne olimpine sporto šaka,todėl jos nekultivuočiau,reikia rinktis tą sporto šaką,kuri yra perspektyvi....o maža ką... rolleyes.gif
Atsakyti
pazistu dauguma lietuvos dziudo treneriu,galiu ka nors rekomenduot.

Kristina, buk gera, parekomenduok ir man.Suprantu, kad noriu vos ne i namus, bet man butu taip patogu, jei pazinotum Kaune ne tik centre, bet ir Vilijampolei ar Silainiuose.
Atsakyti
O Utenoje ar butu kas nors panasaus? Gal zinote kas nors? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Žmogė @ 2004 08 09, 18:58)
pazistu dauguma lietuvos dziudo treneriu,galiu ka nors rekomenduot.

Kristina, buk gera, parekomenduok ir man.Suprantu, kad noriu vos ne i namus, bet man butu taip patogu, jei pazinotum Kaune ne tik centre, bet ir Vilijampolei ar Silainiuose.

a ko butent nori dziudo? kiek zinau vilijampoleje yra "shidokan" (tikiuosi,kad taip parasiau biggrin.gif ) klubas,o dziudo vilijampoleje nera. yra tik cente,griunvaldo gatveje,prie "amerika pirtyje",ir kuno kulturos akademojos patalpose.
zinau,kad ir silainiuose yra,tik man atrodo ten tik berniukai lanko...pasidomesiu...
tik parasyk,kokio amziaus vaikai nori lankyti.

p.s. gal jau ir klausiau,bet kurioje vilijampoles vietoje gyveni? rolleyes.gif
Atsakyti