Įkraunama...
Įkraunama...

NeoStrata

Nusipirkau pora sio gamintojo produktu, naudoju dar labai trumpai, bet jau dabar rezultatas dziugina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2012 01 20, 20:12)
Nusipirkau pora sio gamintojo produktu, naudoju dar labai trumpai, bet jau dabar rezultatas dziugina  bigsmile.gif

Ka konkreciai pirkot? Eurovaistineje?
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 01 20, 20:23)
Ka konkreciai pirkot? Eurovaistineje?

Kadangi gyvenu ne Lietuvoje o uz Atlanto, tai pirkau vietinei parduotuvei, Toning Solution ir Clarifying Lotion rolleyes.gif Siuo metu pas mane prasta odos bukle del berimu verysad.gif NeoSrata priemones padeda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ViShy: 20 sausio 2012 - 20:28
o kur perkat, mergynos, neostratos prausiklius didesnes koncentracijos? as siandien nupirkau vu vaistineje, bet tik 4 proc., nusiprausiau ir jokio efekto nepajauciau, nei dilgciojimo, nei deginimo. vaistineje didesnes koncentracijos nebuvo ir sako nelabai buna, dar pridure, kad nesitikeciau jokiu stebuklu is siu priemoniu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leliux7 @ 2012 02 15, 00:57)
o kur perkat, mergynos, neostratos prausiklius didesnes koncentracijos? as siandien nupirkau vu vaistineje, bet tik 4 proc., nusiprausiau ir jokio efekto nepajauciau, nei dilgciojimo, nei deginimo. vaistineje didesnes koncentracijos nebuvo ir sako nelabai buna, dar pridure, kad nesitikeciau jokiu stebuklu is siu priemoniu sad.gif

Neostratos prausikliai su AHA (melyna linija) buna iki 20%. 4% turbut su PHA (zalia linija) pirkote? ji skirta jautriai odai, todel jokiu griauzimu, digciojimu ar pan. tiketis nereikia. g.gif
Keista, kad vaistininke buvo skelbtiskai nusiteikusi, sios firmos atzvilgiu unsure.gif. Neostrata priemones yra stiprios ir, sakyciau, duodancios greiciausius rezultatus. Esu naudojusi ir kitu firmu rugstine kosmetika, taciau vistiek griztu prie Neostratos. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 15, 08:47)
Keista, kad vaistininke buvo skelbtiskai nusiteikusi, sios firmos atzvilgiu unsure.gif. Neostrata priemones yra stiprios ir, sakyciau, duodancios greiciausius rezultatus. Esu naudojusi ir kitu firmu rugstine kosmetika, taciau vistiek griztu prie Neostratos. wub.gif

Kur jus perkate Neostrata ?
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2012 02 15, 09:57)
Kur jus perkate Neostrata ?

Grozio terapijos centre Sugiharos g. arba Eurovaistineje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 15, 08:47)
Neostratos prausikliai su AHA (melyna linija) buna iki 20%. 4% turbut su PHA (zalia linija) pirkote? ji skirta jautriai odai, todel jokiu griauzimu, digciojimu ar pan. tiketis nereikia. g.gif

Pritariu, man neostrata pati geriausia rugstine priemone. Rezultata pamaciau po keliu dienu ir ne tik as pati, bet ir aplinkiniai. Siap ir kainos-kokybes santykis labai geras. Perku neostrata eurovaistineje, akropolyje.
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2012 02 15, 11:58)
Pritariu, man neostrata pati geriausia rugstine priemone. Rezultata pamaciau po keliu dienu ir ne tik as pati, bet ir aplinkiniai. Siap ir kainos-kokybes santykis labai geras. Perku neostrata eurovaistineje, akropolyje.

Kaina nemaza, bet naudojasi priemones ilgai. Rezultatai dziugina.
As perku Akropolyje su savaitgalio nuolaida 15% arba Sugihara, kazkaip pastebejau, kad pavasari nemazai priemoniu su % pardavineja.
Atsakyti
dar yra vilniaus akropolyje grozio ir chirurgijos centre smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Typhoon Morakot @ 2012 02 15, 12:54)
Kaina nemaza, bet naudojasi priemones ilgai. Rezultatai dziugina.
As perku Akropolyje su savaitgalio nuolaida 15% arba Sugihara, kazkaip pastebejau, kad pavasari nemazai priemoniu su % pardavineja.

Ar kiekviena savaitgali nuolaida? Jokiu papildomu nuolaidu korteliu nereikia??
Atsakyti
QUOTE(Caridian @ 2012 02 15, 21:29)
Ar kiekviena savaitgali nuolaida? Jokiu papildomu nuolaidu korteliu nereikia??

Reikia tureti berods medaus kortele. 4u.gif
Atsakyti