As nesusilaikiau ir numeciau kitus mezginius i sali. Pradejau nerti suknele Net nesitikejau, kad taip valgys siulu atsargas. Siulai akyse nyksta Gera dieta bus
Mastau ir as apie vernito siuliukus, bet gal pusvilne, nu man per karsta tai tikrai nebus
O ju labai daug atspalviu yra? neatsimenu kada buvau toj ABC parduotuvej, bet gal rytoj pries pat jos darbo pabaiga pavyks pakliut... Tai nezinau ka pasiplanuot pirkt
Noreciau rudu atspalviu... Labai man grazu rudos ir turkio spalvos derinys... Bet kokia trecia spalva imt?
Is vis kiek spalvu imt minimaliai - tris? Ar daugiau?
Beje, o kiek siulu pirkt? 800g? 1kg? Dydis mazdaug 40
O ju labai daug atspalviu yra? neatsimenu kada buvau toj ABC parduotuvej, bet gal rytoj pries pat jos darbo pabaiga pavyks pakliut... Tai nezinau ka pasiplanuot pirkt
Noreciau rudu atspalviu... Labai man grazu rudos ir turkio spalvos derinys... Bet kokia trecia spalva imt?
Is vis kiek spalvu imt minimaliai - tris? Ar daugiau?
Beje, o kiek siulu pirkt? 800g? 1kg? Dydis mazdaug 40
QUOTE(Forget @ 2010 11 05, 19:27)
Kaip suknelė labiau lieknintų?
Iš patirties sakau, kad ši suknutė turėtų lieknint (na jei per daug spalvų neprimargint, nes tada tiesiog splavų margumas gali meškos paslaugą padaryt gal ) Ne tokią, bet vasarai buvau kitą bangelinę nėrus, tai rezultatu likau patenkinta.
Ir dar vieną patarimą duosiu, kad nenuvažiuotų kampai į šonus, kurios nersit ratuku- kabinkit ne už pynutės bet už pynutės ir stulpelio vieno siūlo. Tada eis stulpelis virš stulpelio:
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 05, 23:17)
pabandyk siūlų parduotuvėj susidėti šalia: šokolado, turkio, pilką ( kažkas link šlapio betono su vos vos samaniniu atspalviu), 2 kartus intensyvesnę 'dramblio kaulo' ar labai stipriai balintos kavos ir ir tokią, kur ant reklamos užrašyta 'Itališki baldai' ( dešinėj monitoriaus ekrano pusėj ). Tiesa, jei rinksies ABC, tai ten labai prastas apšvietimas
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 06, 01:02)
pabandyk siūlų parduotuvėj susidėti šalia: šokolado, turkio, pilką ( kažkas link šlapio betono su vos vos samaniniu atspalviu), 2 kartus intensyvesnę 'dramblio kaulo' ar labai stipriai balintos kavos ir ir tokią, kur ant reklamos užrašyta 'Itališki baldai' ( dešinėj monitoriaus ekrano pusėj ). Tiesa, jei rinksies ABC, tai ten labai prastas apšvietimas
Aciu bandysiu ziuret...
Nu jeigu labai tamsu (pries 100 metu ko gero buvau toj parduotuvej, labai ji man nepakeliui), tai susirinksiu po 1 matkiuka ir eisiu i lauka apziuret
QUOTE(niuma @ 2010 11 05, 23:37)
Ir dar vieną patarimą duosiu, kad nenuvažiuotų kampai į šonus, kurios nersit ratuku- kabinkit ne už pynutės bet už pynutės ir stulpelio vieno siūlo. Tada eis stulpelis virš stulpelio:
Taip ir darau, ne skitaip kampai įstrižai eina
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 06, 08:23)
Aciu bandysiu ziuret...
Nu jeigu labai tamsu (pries 100 metu ko gero buvau toj parduotuvej, labai ji man nepakeliui), tai susirinksiu po 1 matkiuka ir eisiu i lauka apziuret
Nėra labai didelis pasirinkimas, pati norėjau nuo pieno iki šokolado, bet nebuvo pusvilnės didžiausias spalvų pasirinkimas. Medvilnės ėmiau tiesiog kas buvo.
Matkeliuose 3 mėlynos labai skyrėsi, o kai panėriau, tai labai jau silpnas tas splavų pereinamumas gavosi
QUOTE(Forget @ 2010 11 06, 11:55)
Nėra labai didelis pasirinkimas, pati norėjau nuo pieno iki šokolado, bet nebuvo pusvilnės didžiausias spalvų pasirinkimas. Medvilnės ėmiau tiesiog ka sbuvo.
Matkeliuose 3 mėlynos labai skyrėsi, o kai panėriau, tai labai jau silpnas tas splavū pereinamumas gavosi
Matkeliuose 3 mėlynos labai skyrėsi, o kai panėriau, tai labai jau silpnas tas splavū pereinamumas gavosi
Imsiu pusvilne, o blogiausiu atveju kad ir ne tokios sudeties - svarbu spalva tiktu
QUOTE(niuma @ 2010 11 05, 23:37)
Iš patirties sakau, kad ši suknutė turėtų lieknint (na jei per daug spalvų neprimargint, nes tada tiesiog splavų margumas gali meškos paslaugą padaryt gal ) Ne tokią, bet vasarai buvau kitą bangelinę nėrus, tai rezultatu likau patenkinta.
Labai graži suknia
Viską išardžiau buvau sujungus 7 rimbus, kaip maišas Teko palikt tik 6, taip kad trukt už vadžių vėl nuo pradžių
Jungiuos ir as prie jusu
Visokiu likuciu jau gal kg pririnkau, apie kazkoki dideli spalvu derinima-tik pasvajoti, dominuojancios spalvos bus trys Bet gal ne be reikalo suknike pakrikstyta Margute Be to mezgu savo paaugliukei, kuriai siuo metu kuo ryskiau ir margiau-tuo geriau
Kaip neret tuos rombus? Lendu i interneto platybes ju ieskoti..
Visokiu likuciu jau gal kg pririnkau, apie kazkoki dideli spalvu derinima-tik pasvajoti, dominuojancios spalvos bus trys Bet gal ne be reikalo suknike pakrikstyta Margute Be to mezgu savo paaugliukei, kuriai siuo metu kuo ryskiau ir margiau-tuo geriau
QUOTE(Kiurtė @ 2010 11 06, 15:18)
Jungiuos ir as prie jusu
Aš tai iš akies pabandysiu parašyt.
5 pynytės sujungiau į ratą
Tada 4 stulpeliai su užmetimu; 1pynutė ir taip padariau 4 kampukus(kur pynutė)
O toliau stulpeliai su užmetimu, o į kampuką 4 stulpeliai su pynute tarpe.
Toks iš akies, žiūrėjau, kad nesibanguotų ir netemptų, bet man tai gražiai atrodo
Forget,
aciu
tai jau ir pradesiu
aciu
tai jau ir pradesiu