forget-ui tu... ... o sita megstuka as zadu raizgyt vasarai-nu labai jis labai..ir nusidietint tinka ..toks fainas...truputi subtiliai moteriskai ''crazyy''
pas rusaites yra shemos ir visa tema..
QUOTE(tiklis @ 2010 11 22, 16:39)
forget-ui tu... ... o sita megstuka as zadu raizgyt vasarai-nu labai jis labai..ir nusidietint tinka ..toks fainas...truputi subtiliai moteriskai ''crazyy''
Oi gulėsim amžinai mes tose pačiose palatose
Man tai bėda, kad mano suknia per daug tvarkinga ir nuobodi. To "crazy" trūksta... kaip kokios mokytojos... ryt parodysiu.
hm..hm...mergytes,as cia pagalvojau -ir sugalvojau... sita temute jau i pabaiga,ir tuojau r iks atigdaryti kita palata ...o jei kita palata padarytume ''isplestine'',didele tokia -visiems MARGIEMS GALIUKINIAMS gaminiams ...na suknelems margutems,paltukams,sijonukams.megstukams...zodziu-visiems,kas marga(ar bobutes kvadratukams )...juk neto platybese labai daug tokiu ideju ..o ''tema'' gi viena-MARGUTIS ...ka manot?vat gal ir kokiu straipsniu apie spalvu derinima nuoroda idetume... ...ir dar gal ka nors ''i tema'' ...juk dazniausiai iskyla klausymas del spalvu -o cia jau gaudvile ir forget pas mus vyr.gydytoja
QUOTE(Forget @ 2010 11 22, 16:48)
Oi gulėsim amžinai mes tose pačiose palatose
Man tai bėda, kad mano suknia per daug tvarkinga ir nuobodi. To "crazy" trūksta... kaip kokios mokytojos... ryt parodysiu.
..nematau bedos -suzaisi ''crazy'' aksesuarais ...arba apacioj ir ties apykakle padaryk kelias eiles ''spirgiu'' kaip sitos sukneles apacioj
ar dar kanors panasaus ..biski patiuninguot ir bus
QUOTE(tiklis @ 2010 11 22, 16:30)
na jusu teismu,dar mano margumyno -
viskas labai fain. Tik dar norėtųsi ir tokio raštuko, kur kvadratukuose yra. Vienam iš raštų pavyzdėlių buvai įdėjus
LUANA, koks produktyvumas Jau net dvi sukneles
TIKLI, man tas margumas labai graziai atrodo
TIKLI, man tas margumas labai graziai atrodo
o aš šiąnakt labai sirgau, galvojau, kad jau paskutinioji atėjo. Ligos pavadinimas-bobutiški kvadratėliai. Užmigau gerokai po 3 val (keliausi 6). Per tą nemigos laiką kvadratinę suknelę turbūt 3 kartus nunėriau... Net ir kaip įliemenavimą padaryti sugalvojau Turbūt reikia mikliai lėkti siūlų ir pulti gydytis, kad nors kiek palengvėtų. Negaliu gi svetimus pinigus skaičiuoti pastoviai neišsimiegojusi...
QUOTE(hemetra @ 2010 11 23, 11:01)
Ziurekit merginos koki rasteli radau. Butu grazu ir tokiu rastu margute suknute nerti
siaubingai daug siūlų suvalgantis raštas, bet gražus ir žinoma sunkus nėrinys gaunas
va kaip iš tikro atrodo
QUOTE(hemetra @ 2010 11 23, 11:01)
Ziurekit merginos koki rasteli radau. Butu grazu ir tokiu rastu margute suknute nerti
Pernai siuo rastu sarafana neriau, bet daugiau kazin ar pasiryzciau.. Rastas grazus, bet turi kelis minusus - ryja labai daug siulo ir sunku iliemenuoti gamini tokiu rastu neriant.