Klausykit, o jei AŽ apie tai susirašinėtumėt, tai temos neterštumėt nes jau ir taip tema visum kuom pripildyta kas visai nesusiję su margute suknele....
QUOTE(aiwita @ 2010 11 16, 07:29)
Klausykit, o jei AŽ apie tai susirašinėtumėt, tai temos neterštumėt nes jau ir taip tema visum kuom pripildyta kas visai nesusiję su margute suknele....
nu ir gerai nu ir tersim, pamanykit tik tiklis eime pas medalius apie ta reikaliuka papliurpt
o kad tada jau i tema butu tai gal tu brangioji paporinsi man kaip rankoves darysi, a natipo atskirai ir prijungsi ar iskart ratu kartu su visu neriu..
beje labas rytas mergytes kaskaip is pradziu nepasilabinau
QUOTE(aiwita @ 2010 11 16, 08:29)
Tu nesupyk, as ne piktsi, bet rasinejantis i a.z. nelieka reikalo tada is vis kazka rasyt i tema ir kam tada tema online mezgimui? kad surinkt kitiems informacija? Is kalbu gi ji ir atsiranda... O gal tau atrodo, kad nerimas online, tai sukuriam tema ir rodom jau gatavus nerinius?
As, pavyzdziuj, matau vos kelias zinutes, kurios visai jau ne i tema... o apie siulus, rastus, spalvas, modeli as galvojau, kad cia galima kalbet? Nu jeigu ne - tada atsiprasau... pasirodysiu apie Kaledas tada Nes anksciau nenumersiu suknutes
Siulau nesipykt
Izeist nenorejau, jei izeidziau atsiprasau
Beje - beveik nusprendziau ardyt... Kol kas renkuosi rasta nauja, ziuriu kokio numerio 3 ar 3.5 vaseliu nert... (tiksliau neardysiu, o mesiu i sona ir nersiu nauja, kai jau turesiu kazkiek nunerus tada sita isardysiu... )
laaabas rytas!!!tersiam tema toliau ..
okey-kol kas(kol kas ,veliau gal apsigalvosiu ) rankoves darysiu atskirai ir prisiusiu,nes galvoju daryt ''istatytas'' ...tik jas nersiu ratu...o siulas mano ''likutinis'',bet daugiausia nelabai storas(na mazdaug 100gr-350m...o kitas gal ir dar plonesnis yra )...neriu truputi laisviau,tai ne kietas gaunasi ...siaip manau ir kimono rankovem graziai atrodytu...ir dar i apacia platejanciom ...
aaagnex-man tai labai grazus tas rastukas(kurd idejau vakar ),kur dar tarp stulpeliu ideta eile putliaisiais stulpeliais ...na suknyte mergytei kai nersiu-butinai darysiu siuo rastu ..tik desiu tuos putliuosius ne taip tankiai-sakykim tik ten,kur bus baltu siulu eile ..ar kokiu kitu sviesiu...ir nelabai tankiai...
aiwita-o kai paciai kyla kokiu klausimu,ir juos uzduodi cia-tai nesijauti,kad tersi tema? ...o zmogus,kuris tau atsako-gaista savo laika,per kuri(anot taves pacios ) galetu daug ka nuveikti ...ir kai kas gaista laika,ieskodamas ir dedamas rastus,nuorodas,paaiskinimus-galu gale ''keldamas upa'' ir ''kovine dvasia''-tai anot taves TUSCIAS LAIKO GAISIMAS IR TEMOS TERSIMAS!!! ....na zinai brangioji-tavo poziuris toks savanaudiskai lietuviskas -kai man reik-tai viskas
galima ir gerai...o kai kitam-tai jau ''ne i tema'' ...truputi daugiau tolerancijos prasom
okey-kol kas(kol kas ,veliau gal apsigalvosiu ) rankoves darysiu atskirai ir prisiusiu,nes galvoju daryt ''istatytas'' ...tik jas nersiu ratu...o siulas mano ''likutinis'',bet daugiausia nelabai storas(na mazdaug 100gr-350m...o kitas gal ir dar plonesnis yra )...neriu truputi laisviau,tai ne kietas gaunasi ...siaip manau ir kimono rankovem graziai atrodytu...ir dar i apacia platejanciom ...
aaagnex-man tai labai grazus tas rastukas(kurd idejau vakar ),kur dar tarp stulpeliu ideta eile putliaisiais stulpeliais ...na suknyte mergytei kai nersiu-butinai darysiu siuo rastu ..tik desiu tuos putliuosius ne taip tankiai-sakykim tik ten,kur bus baltu siulu eile ..ar kokiu kitu sviesiu...ir nelabai tankiai...
aiwita-o kai paciai kyla kokiu klausimu,ir juos uzduodi cia-tai nesijauti,kad tersi tema? ...o zmogus,kuris tau atsako-gaista savo laika,per kuri(anot taves pacios ) galetu daug ka nuveikti ...ir kai kas gaista laika,ieskodamas ir dedamas rastus,nuorodas,paaiskinimus-galu gale ''keldamas upa'' ir ''kovine dvasia''-tai anot taves TUSCIAS LAIKO GAISIMAS IR TEMOS TERSIMAS!!! ....na zinai brangioji-tavo poziuris toks savanaudiskai lietuviskas -kai man reik-tai viskas
galima ir gerai...o kai kitam-tai jau ''ne i tema'' ...truputi daugiau tolerancijos prasom
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 16, 09:36)
Nu jeigu ne - tada atsiprasau... pasirodysiu apie Kaledas tada Nes anksciau nenumersiu suknutes
Beje - beveik nusprendziau ardyt... Kol kas renkuosi rasta nauja, ziuriu kokio numerio 3 ar 3.5 vaseliu nert... (tiksliau neardysiu, o mesiu i sona ir nersiu nauja, kai jau turesiu kazkiek nunerus tada sita isardysiu... )
baikit čia gąsdintis - nebijom O jei rimtai, reiktų tokias žinutes praleist pro akis, geresnių pasiūlymų, kaip turėtų vykti on-line darbas, nebuvo pateikta
Gudriai čia sugalvojai
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 16, 11:04)
baikit čia gąsdintis - nebijom O jei rimtai, reiktų tokias žinutes praleist pro akis, geresnių pasiūlymų, kaip turėtų vykti on-line darbas, nebuvo pateikta
Gudriai čia sugalvojai
Gudriai čia sugalvojai
butent!!!!!kam reikia-tas [erskaito...kiti-tiesiog praleidzia tai nesigilindami ...o kai info neranda-klausia...ir tikrai atsako mergytes net nesispardydamos,kad jau buvo atsakyta,ar kalbeta apie tai...bet cia visad greitai rasi atsakyma,nes kuri nors cia ''pliurpia'' ir tersia tema
tiesiog kazkuri is musu neitikome aiwitai ir tiek...kaip skant-neturi akies
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 16, 11:04)
Gudriai čia sugalvojai
Gudriai čia sugalvojai
Zinau dar geresni varianta Kita savaite vaziuosiu pas mama, o ji mielai tokius man skaudzius darbus atlieka
neriu 3 mm vaseliu... kol kas pavyzduka, bet jis man patinka
Tikli - kelinto nr. vaseliu neri?
o del putliu stulpeliu, tai tu cia apie kuri kalbi?
apie sita?
Ar apie ta, kur vienu lapu auksciau?
QUOTE(tiklis @ 2010 11 16, 10:09)
tiesiog kazkuri is musu neitikome aiwitai ir tiek...kaip skant-neturi akies
aha panasu uzsiroviau
nu raganosis pradejau tipo pvz nerti ir ka ratu man tos bangeles susisuko ne nu tokius sedefrus nerus (na tipo ramaskes ir pan ) o cia tiesia linija nepaneriu,ne nu total kosmar einu kitoki banbeliu rsta isbandyt
[quote=tiklis,2010 11 15, 11:51]
ziurekit ka radau beieskodama
as desiu sita,kampuota..tik vietoj zemu stulpeliu-su uzmetimu...
o tavo rodytas,banguotas irgi grazus... ..ju principas panasus-tiesiog viena eile tarp stulpeliu nerta putliaisiais-ir viskas ....bent jau apacioje,ir rankovese- vaizdas butu...juk nebutina tankiai det-galima ir gan retai-tiesiog butu siok toks fakturu paivairinimas
Papildyta:
o del vasiuko-neriu nr 3,bet jie pas mane amerikietiski,tai numeracija man nesuprantama ...
vat palyginau su neseniai pirktu vasiuku( maxwell firmos... ) tai butu nr 2... ..nes jie beveik tokio pat dydzio,tik pati forma truuuuputi skiriasi ...tep kad reiskai nr2 ...
as su tuo paciu ir sali medaliuku neriau...jis man toks ''universalus'' ir patogus
ziurekit ka radau beieskodama
as desiu sita,kampuota..tik vietoj zemu stulpeliu-su uzmetimu...
o tavo rodytas,banguotas irgi grazus... ..ju principas panasus-tiesiog viena eile tarp stulpeliu nerta putliaisiais-ir viskas ....bent jau apacioje,ir rankovese- vaizdas butu...juk nebutina tankiai det-galima ir gan retai-tiesiog butu siok toks fakturu paivairinimas
Papildyta:
o del vasiuko-neriu nr 3,bet jie pas mane amerikietiski,tai numeracija man nesuprantama ...
vat palyginau su neseniai pirktu vasiuku( maxwell firmos... ) tai butu nr 2... ..nes jie beveik tokio pat dydzio,tik pati forma truuuuputi skiriasi ...tep kad reiskai nr2 ...
as su tuo paciu ir sali medaliuku neriau...jis man toks ''universalus'' ir patogus
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 16, 09:36)
bet geriau dabar nei vėliau.
Aš neriu 2,5 vašeliu, siūlai 100g- 234 m, medvilnė, yra elastano.
vat as ka pagalvojau- o siuvimo temoje kazin nera paaiskinimu ar nuorodu,kaip iskarpas pasidaryti? ...gal kas ''panardot'' ir ten,gal matete ka nors tokio?