jau ateinu jau ateinu
Žodžiu viskas šeštadienį atrodė taip:
Spalvos tai visai ne tokios daug mėlynesnės, pereinančios, čia su blicu.
Sekmadienį viską išardžiau!!!!!! ir pradėjau per naujo Pati stebiuosi savo kantrybe Nes atrodė klaikus miniakas: aptemptas su kapšais ant pilvo ir nugaroje
Dabar gražiai platinu iš pradžių, nunėriau gal 5 eiles, padariau mažesnius 7 rombikus. Ta suknia aukso vertės gausis Šitiek darbo
QUOTE(Forget @ 2010 11 15, 11:41)
Kaip gaila sitiek darbo
Bet gerai - bus dar laiko man panert, kad labai neatsilikt Dar ilgiau manes cia vienos nepaliksi
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 15, 11:51)
Kaip gaila sitiek darbo
Gaila ir man, bet nelabai nes kam įdėti tiek darbo ir turėti nei šiokį nei tokį daiktą jau geriau šaliką tada megzt ir nešiot
Sveikos nają savaitę
Aš vis dar antros suknytės nert nepradėjus , va ir dabar su kava prie kompo o ne su vašeliu rankose , bet atskubėjau atnešt žadėtą foto su mokinene
O čia siūliukai kitai suknytei
Tik spalvos nelabai atitinka, nuotraukoj atrodo dvi baltos o yra viena šampaninė kita švelniai geltona, ai nu vienu žodžiu
Aš vis dar antros suknytės nert nepradėjus , va ir dabar su kava prie kompo o ne su vašeliu rankose , bet atskubėjau atnešt žadėtą foto su mokinene
O čia siūliukai kitai suknytei
Tik spalvos nelabai atitinka, nuotraukoj atrodo dvi baltos o yra viena šampaninė kita švelniai geltona, ai nu vienu žodžiu
luana- pamaciau ir nukritau-NU KAIP GRAZIAI ANT TAVO PRINCESES ATRODO- ....super-100 balu
QUOTE(Luana @ 2010 11 15, 12:17)
Sveikos nają savaitę
Bet merginutė kokia patenkinta
Tai ir yra svarbiausia Tikslas pasiektas
dėkui merginos už gražius įvertinimus, nors trūkumų aš ir matau
Tiklis nekrisk, atsikelk - vašelį į rankas ir saviškei nerk
Aiwita tikrai panelė labai laiminga
Tiklis nekrisk, atsikelk - vašelį į rankas ir saviškei nerk
Aiwita tikrai panelė labai laiminga
Forget kokios gražios suderintos spalvytės , kaip aš čia nepamačiau pirmai, gal paveikslėlio man nerodė
QUOTE(tiklis @ 2010 11 04, 23:17)
as cia truputi pagalvojau,ir turiu JUSU PALATAI PASIULYMA-o jei kartu priimtumete ir ligonius,kurie noretu nert vat toki paltuka
na jie stilistiskai labai panasus..ir pats nerimo procesas tas pats ..o ir ligoniuku gal daugiau susirinktumet
na jie stilistiskai labai panasus..ir pats nerimo procesas tas pats ..o ir ligoniuku gal daugiau susirinktumet
mastau kad as noriu tokio megztuko suknutes, na su arba durrai siulu likuciu pradziai yrm, taip kad gal reiktu kibti
labai ju nemzai puslapiu pavaret, ar cia man viska skaityt ar pvz tiklis nupaskos nuo ko savo pradejo na tipo priekis, nugara, virsus ar pacia
QUOTE(okkey @ 2010 11 15, 13:12)
mastau kad as noriu tokio megztuko suknutes, na su arba durrai siulu likuciu pradziai yrm, taip kad gal reiktu kibti
labai ju nemzai puslapiu pavaret, ar cia man viska skaityt ar pvz tiklis nupaskos nuo ko savo pradejo na tipo priekis, nugara, virsus ar pacia
skaityk skaityk...tiklis dar tik apacios kvadratukus turi...dar kaip reikiant nepradejo ...neprisirpo kai skant...tep kad skaityk