Nu jei jau taip norit rombuku ir tokio rasto, tai teks ji modifikuot... Tiksliai pagal toki - nieko neiseis
As cia taip ant greicio papiesiau (aisku sleivai, kreivai, bet esme matosi) Taip atrodo, kad susitinka bangeles is vienos puses ir is kitos
gaunasi netaisyklingi rombukai... Sunku bus istaikyt
Dar beeda yra tame, kad kuo toliau platinsi, tuo bangeles i ploti, o ne i auksti dideja... tai nebent pacioj pradzioj daryt mazuliukus rombukus... (man siuo atveju ju reiktu 16vnt (na bet as sakiau, kad pas mane 80cm plocio )
Oi kaip dėkoju už tokį šiltą peiėjimą
pasirodau kurioj dabar stadijoj esu
Man viršus tai nepatinka bet jau nieko ir neardysiu tik apnert kažkaip gražiai reikės, tik dar galvoju ar ta šviesiai ružava ar jei liks bandysiu ta tamsesne
Papildyta:
Dar pamiršau pasakyt kad Sigit spalvos man labai , tikra margutė bus
Aaagnex bangelės tikrai toooooooookios gražiai banguotos
Hemetros suknutė irgi gražuolė, o dar ant manekenės iš vis super atrodo
Man viršus tai nepatinka bet jau nieko ir neardysiu tik apnert kažkaip gražiai reikės, tik dar galvoju ar ta šviesiai ružava ar jei liks bandysiu ta tamsesne
Papildyta:
Dar pamiršau pasakyt kad Sigit spalvos man labai , tikra margutė bus
Aaagnex bangelės tikrai toooooooookios gražiai banguotos
Hemetros suknutė irgi gražuolė, o dar ant manekenės iš vis super atrodo
Luana - labai grazi suknute-sarafanas Mazoji princese bus tikrai patenkinta
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 12, 13:08)
AS LABAI NORECIAU o tai edu kaip karve, tupiu prie kompo ir svajoju mazu maziausiai 10 kg numest Bet cia jau gal i bendramincius su tokiais projektais reiktu kraustytis
O ka tu siuo metu mezgi/neri?
O ka tu siuo metu mezgi/neri?
uf, prieš gerus metus mečiau rūkyt, tai bože, bože. Tyliu, kaip tai atsiliepė
Parodysiu kitą savaitę, jau baigiau. Anksčiau kitos savaitės nebus kaip nufotkint - kaip kokioj pasakaitėj 'iš rūsio' tamsu
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 12, 14:30)
Tuo mane ir zavi nerimas online ir dar is paveiksliuko...
QUOTE(Luana @ 2010 11 12, 17:08)
o, visai mažai beliko - gražu
o sakykit kiek mazdaug siulu gramais sueina? nestambiai moteriskei
Galvoju ar dar nusipirkt savaitgali ir kita savaite jau pradedu
Galvoju ar dar nusipirkt savaitgali ir kita savaite jau pradedu
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 12, 10:18)
As cia dar uzsibusiu, nes nunerus suknele, nersiu megztuka
QUOTE(sigit @ 2010 11 12, 12:13)
na as bandau nerti, bet is manes nereja kaip is karves balerina. bandau, raizgau kaip moku.
vat galiu parodyti
vat galiu parodyti
Kaaaaip grazu
QUOTE(hemetra @ 2010 11 12, 21:09)
As cia dar uzsibusiu, nes nunerus suknele, nersiu megztuka
Nu ir kiek tu uztruksi - dar 1-2 savaites? Tu ir megztuka nusinersi, o as dar savo suknele kazin ar ipusejus busiu
Na as nenersiu lygiai tokio pacio megztuko. Sugalvojau, kad megsiu ji.
Jei neuzmetu nerinio/mezginio, tai mazdaug padarau per savaite.
Jei neuzmetu nerinio/mezginio, tai mazdaug padarau per savaite.
QUOTE(Luana @ 2010 11 12, 17:08)
Vajetau kaip gražu
Tai kuriuo rašteliu tu nėrei?
Pasiguosiu ir pasidziaugsiu tuo paciu
ka tik nuardziau beveik viso vakar dienos darba bet nusipirkau kita vaseli , tai darbas kokius 2-3 kartus greiciau einasi, tai tuoj atstatysiu
Galvojau, kad siulas kaltas ar nereja, kad taip letai einasi, o pasirodo ir vaselis stipiriai prie mano nesekmiu prisidejes
ka tik nuardziau beveik viso vakar dienos darba bet nusipirkau kita vaseli , tai darbas kokius 2-3 kartus greiciau einasi, tai tuoj atstatysiu
Galvojau, kad siulas kaltas ar nereja, kad taip letai einasi, o pasirodo ir vaselis stipiriai prie mano nesekmiu prisidejes
Labutės
Mano suknutė jau baigta, tik dabar galvoju kaip gražiai apdailint, ta prasme kokiu rašteliu apnert viską , kažin užteks paprastais stulpeliais ar reikėtų kokio mandresnio raštuko paieškot
Ačiū
Va šita schemute naudojaus, tik vis dadėjau po stulpelį šonuose kad gražiai platėtų, pradžioj kraštinės buvo iš 7stulpelių, o gale jau 20 gavos
Mano suknutė jau baigta, tik dabar galvoju kaip gražiai apdailint, ta prasme kokiu rašteliu apnert viską , kažin užteks paprastais stulpeliais ar reikėtų kokio mandresnio raštuko paieškot
QUOTE(aiwita @ 2010 11 13, 11:30)
Ačiū
Va šita schemute naudojaus, tik vis dadėjau po stulpelį šonuose kad gražiai platėtų, pradžioj kraštinės buvo iš 7stulpelių, o gale jau 20 gavos
QUOTE(Inetux @ 2010 11 04, 23:06)
QUOTE(Luana @ 2010 11 13, 12:40)
O tai kodel mano pagal sita pacia schemute nerta visaip kitaip atrodo?
SOLI-SOL- pasirodo kuo puikiausiai gali ir mano naudojamu rasteliu nert ir kvadratus det