Įkraunama...
Įkraunama...

Margutė suknutė

QUOTE(tiklis @ 2010 11 05, 00:22)
vat vat ,ir as nooriu..tik kad sau prisizadejau pirma kai ka kita padaryt doh.gif ...nezinau kaip reiks viska spet doh.gif

O aš žadėjau ryt važiuot pirkt siūlus vienspalvei suknelei, megztai virbalais, tai dabar manau gal jau ne vienspalvė. Ir ne virbalais rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 05, 00:20)
O priimsit tuos kurie ir tą ir tą nori  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif ,TAU,PAGAL TAVO CHARIZMA-JIS thumbup.gif ATRODYS...as irgi i ji varvinu siailiaaa essen.gif
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2010 11 05, 00:24)
O aš žadėjau ryt važiuot pirkt siūlus vienspalvei suknelei, megztai virbalais, tai dabar manau gal jau ne vienspalvė. Ir ne virbalais  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir gerai pagalvojus,gal visai ir ne suknele...
Atsakyti
QUOTE(tiklis @ 2010 11 05, 00:26)

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ir gerai pagalvojus,gal visai ir ne suknele...

gerai pagalvojus gal ir visas kostiumas rolleyes.gif lotuliukas.gif nespaminkim naujos temos.
Aš jau mąstau, kad nunerčiau ir tą ir tą ir vieną kažkurį dukterėčiai padovanočiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget @ 2010 11 05, 00:34)
gerai pagalvojus gal ir visas kostiumas  rolleyes.gif  lotuliukas.gif  nespaminkim naujos temos.
Aš jau mąstau, kad nunerčiau ir tą ir tą ir vieną kažkurį dukterėčiai padovanočiau  bigsmile.gif

unsure.gif o as jau nusprendziau,jei mane su paltu priims,nersiu savo mergytei toki..turiu daug visokiu siulu galiuu,ir nezinau ka su jais daryt rolleyes.gif ..bus puiki proga ''apsikuopt'' mirksiukas.gif ..nersiu po truputi,salia kitu darbeliu..nors po kelias eiles per diena rolleyes.gif ..
Atsakyti
As tai jeigu jungciaus, tai gal galvoju ja jauoda, balta, pilka daryt... Nu bijau, kad tokia dryziuke storins labai, o vis gi yra lysnu kilogramu deja blush2.gif

Mastau virsu daryt juoda, o apacia sudryzuot sudryzuot... Nu zodziu, dar pabrandinsiu ideja doh.gif

Papildyta:
O kokio storumo/sudeties siulai turi but? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 lapkričio 2010 - 08:27
laaabas rytas 4u.gif ..tai kaip HEMETRA-ar priimsit mus su paltukais pas jus? blush2.gif
Atsakyti
Mergaitės ir aš pas jus.Bandysiu jei kas gausis, mat tokių grožių nerti dar neteko.Vakar parašiau Naistei777 į AŽ kuri nėrė tą suknelę pasiteiraut dėl vašelio dydžio kad galėčiau bent maždaug siūlus pataikyt tai apie 3-3,5 turėtų tikti.Labai nekantrauju pradėti, bet reikia dukrai tuniką pabaigti.Liko rankovės.Tai kai jau ją pabaigsiu būtinai pas jus sugrįšiu ir nersiu nersiu nersiu.............
Atsakyti
O toks klausimas 4u.gif - o kazkas atsiklause ar sukneles savininke nieko pries, kad cia visas burys ja kopijuojanciu? Nieko pries, kad jos foto naudojama? g.gif

Gal ji tada galetu uzeit cia ir pasidalint kazkokia patirtim g.gif , gal kokiu patarimu duotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 05, 09:50)
O toks klausimas 4u.gif  - o kazkas atsiklause ar sukneles savininke nieko pries, kad cia visas burys ja kopijuojanciu? Nieko pries, kad jos foto naudojama? g.gif

Gal ji tada galetu uzeit cia ir pasidalint kazkokia patirtim g.gif , gal kokiu patarimu duotu  blush2.gif

na as ,kiek atsimenu,tai suknuciu temoj buvo apie sita suknele truputi kalbeta..ir g.gif (aisku jei gerai atsimenu,pati autore paaiskino nuo ko pradet ir kaip nert..ir sake ,kad patars jei ka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(naiste777 @ 2010 11 03, 11:55)
Visa suknelė nerta. Pradėjau nuo kvadratukų. Nusinėriau kiek jų reikia ir sujungiau į ratą. paskui nėriau žemyn bangelių raštu apvaliai. Jis buvo įdėtas čia ne kartą. O platinti labai lengva didinant stulpelių skaičių tų bangelių kraštinėse ir viskas. Kai jau buvo reikiamo ilgio, nėriau viršų. Pirmiausia užpildžiau tuos trikampukus, o paskui jau ratukais ratukais vis kokį kiauraraštį įmesdama. Turbūt aiškiai paaiškinau  g.gif  Jei kils neaiškumų, drąsiai rašyk až, visada padėsiu.

vat radau blush2.gif
Atsakyti
Nu as tik siaip - man tai garbe butu, jei mano kazkas urmu kopijuotu biggrin.gif

bet daznai kyla piktumai del nesusikalbejimo, tai ir pasitikslinau cool.gif
Papildyta:
Nu gerai, as cia biski spalvom pazaidziau ax.gif
Jei mazdaug taip darant?
user posted image

Tik virsu gal vienspalvi virs kvadratuku noreciau daryt g.gif

Siulus zadu pirkt, tai tiek spalvu primargint nelabai pripirksi blush2.gif

Arba gal reikia rudus atspalvius kokius 3 imt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 lapkričio 2010 - 09:10
aagnex mirksiukas.gif ..gerai..as manau,kad antros tokios pat vistiek neiseis padaryt..todel kad cia visas graozis ir yra spavose ..as irgi sau galvojau daryti keliu spalvu..(tarkim keliu rudu atspalviu,baltos ,kavos su pienu,ir kokios juodos ax.gif )manau kad graziai ziuresis viskas,KAS TIK MALONU MEZGEJELES AKIAI biggrin.gif ...
Atsakyti
aš tai manau kad tas paltukas idėjiškai pirmas yr, nu suknelės senelis biggrin.gif
kantrybės neriančioms, paltuko variantą jau turiu pasigaminus, tai morališkai palaikau
Atsakyti