aagnex-nu nu,''uzkabinai'' ,kokias kitokias bangeles?...o tau nesigavo tokie status kampai,kaip pas hemetra?
QUOTE(tiklis @ 2010 11 12, 10:51)
aagnex-nu nu,''uzkabinai'' ,kokias kitokias bangeles?...o tau nesigavo tokie status kampai,kaip pas hemetra?
dariau pagal jos aprasyma. tai ten akys nesueina man kazkaip. nesigauna butent toj pacioj vietoj kampeliai...
tada pasiemiau ta shema is pirmo lapo kur apvalios tokios bangeles. pabandiau ir man visai neblogai atrodo... tai jom ir pradejau nert parodyciau, bet dar tik 5 eiles
gerai tas, kad dabar galesiu apacios ir nesulygint
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 12, 10:18)
Taip pamasciau benerdama...
Kiek cia musu nerianciu yra? As, Hemetra (tik deja neilgai ), Forget ir Tiklis...
O kas dar? Ar yra dar pradejusiu?
Kodel pavyzdziui niekas nieko neparodot? Kur foto, kur vaizdai... kazkaip skupiai labai sitoj temoj Greit traukiat fotoaparatus ir
Beje as kitokias bangeles darau, nes tokios kaip pas hemetra nesigavo, tai supykau ir padariau kitokias Tik tiek, kad rombu jau niekaip neikisiu... bet kam cia ju reik
Kiek cia musu nerianciu yra? As, Hemetra (tik deja neilgai ), Forget ir Tiklis...
Kodel pavyzdziui niekas nieko neparodot? Kur foto, kur vaizdai... kazkaip skupiai labai sitoj temoj Greit traukiat fotoaparatus ir
Beje as kitokias bangeles darau, nes tokios kaip pas hemetra nesigavo, tai supykau ir padariau kitokias Tik tiek, kad rombu jau niekaip neikisiu... bet kam cia ju reik
Foto tik iš darbo galiu įkelt t.y. pirmadienį, nes man buožei, ketvrt penkt ne darbo diena
Mano bangelės irgi visai kitokios ir tokios nedidelės. Aš iš vis paprastai dariau: vidiniam kampe- kraštinėje palieku vieną nesumegztą stulpelį, o į išorinį kampą tiesiog darau 2 stulpelius. Čia tokia modifikacija pagal mane nes kitus bandžiau, man negražu. Per dideli kampai.
Labai graži toji marga suknutė. Buvau jau mačiuosi ją kitoje temoje
Kai užtikau šią, pasidžiaugiau, nes galvojau, jog rasiu idėjų, koku raštuku megzti tokią margą suknutę. Mat pati nelabai su vašeliu draugauju. Pradėjau dukriukui megzti suknnelę, bet nesugalvoju, kokiu raštu megzti tas spalvota eilutes, lg norėtųsi, kad gautųsi tokios nelygios eilios, bet nesinori kad tai būtų kiauraštis. Gal turėtumėte idėjų. būtų smagu, kad pasidalintumėte jomis.
Kai užtikau šią, pasidžiaugiau, nes galvojau, jog rasiu idėjų, koku raštuku megzti tokią margą suknutę. Mat pati nelabai su vašeliu draugauju. Pradėjau dukriukui megzti suknnelę, bet nesugalvoju, kokiu raštu megzti tas spalvota eilutes, lg norėtųsi, kad gautųsi tokios nelygios eilios, bet nesinori kad tai būtų kiauraštis. Gal turėtumėte idėjų. būtų smagu, kad pasidalintumėte jomis.
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 12, 11:18)
Taip pamasciau benerdama...
na as bandau nerti, bet is manes nereja kaip is karves balerina. bandau, raizgau kaip moku.
vat galiu parodyti
Nu pasirodysiu, kad jau tokios skupios visos
Pasirodysiu su savo 5 eilem bet gal kam kokios naudos bus renkantis bangeliu rasta
Deja foto kokybe apgailetina, tikrovej sviesiau... tie tamsus siulai, tai rudi/sokoladiniai, o ne juodi
tik dabar pamaciau, kad atbulai foto idejau... Zodziu ta samanine virsuj bus, o neriu zemyn... taigi apacioj bangeles bus platesnes
Pasirodysiu su savo 5 eilem bet gal kam kokios naudos bus renkantis bangeliu rasta
Deja foto kokybe apgailetina, tikrovej sviesiau... tie tamsus siulai, tai rudi/sokoladiniai, o ne juodi
tik dabar pamaciau, kad atbulai foto idejau... Zodziu ta samanine virsuj bus, o neriu zemyn... taigi apacioj bangeles bus platesnes
QUOTE(sigit @ 2010 11 12, 12:13)
vat galiu parodyti
oi, čia pati taip norėjai, ar netyčia gavosi kliošiukas ( gal ne visai kliošiukas, o visas didelis kliošas)
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 12, 12:14)
iškart sudirbo vaizduotė - bus labai gražu
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 12, 12:36)
iškart sudirbo vaizduotė - bus labai gražu
Bus labai grazu, bet norint, kad dar graziau butu, tai reiktu 2 eiles nunert - padaryt 50 atsilenkimu, tada vel 2 eiles nunert ir vel 50 atsilenkimu
Ai dar ir kazkokiu subines pratimu, tai jau pasieksiu ta vieta
QUOTE(Gaudvilė @ 2010 11 12, 13:36)
oi, čia pati taip norėjai, ar netyčia gavosi kliošiukas ( gal ne visai kliošiukas, o visas didelis kliošas)
gausis garusis ji plateja, nenorejau lygios
na as bandau nerti, bet is manes nereja kaip is karves balerina. bandau, raizgau kaip moku.
vat galiu parodyti
vat galiu parodyti
Sakyčiau visai neblogai ta karvutė - balerina turėtų atrodyti, nes man patinka šitas nėrinys
QUOTE(sigit @ 2010 11 12, 12:40)
gausis garusis ji plateja, nenorejau lygios
Labai idomiai atrodo
laukiu galutinio varianto jau dabar, bet mane laaabai visada domina tarpinis variantas Todel prasom vis nepamirst pafotografuot ir cia pasirodyt
Nu skaitau tu visa balerina, ne slabai gerai neri
QUOTE(aaagnex @ 2010 11 12, 12:14)
Spalvos labai geros
Žiūriu visų suknelės bus tokios skirtingos