Nu tu duodi Šitokiu greičiu
Labai gražiai atrodo Ir jei padarysi rankovių galus irgi lygius, žydrais siūlais, tada susišauks ir labai labai
Tu mūsų pirmūnė!
Aš vistiek nesuprantu, kaip tuos rombus sumegzt, kad lygu būtų be kampų
QUOTE(Forget @ 2010 11 10, 09:42)
O lengviausia taip: paiimi kokį seną nenešiojamą drabužį, bet tinkantį tau idealiai. Išardai ir turi iškarpą
o gera ideja. reiks eit ieskot ka cia isardzius..
QUOTE(hemetra @ 2010 11 10, 20:12)
ir tempai. bet kaip grazu! super
geras spyris i uzpakali, kad reik eit imtis darbo
QUOTE(Forget @ 2010 11 10, 22:41)
Aš vistiek nesuprantu, kaip tuos rombus sumegzt, kad lygu būtų be kampų
galima pasinaudoti trikampių schemomis - smaigalys eitų į žemiausią tašką, o dvi trikampio priešingos kraštinės susijungtų su eglutės kraštinėmis ir jau likusi trikampio kraštinė - tiesi linija visam gaminiui
QUOTE(hemetra @ 2010 11 10, 23:12)
Na va. Jusu teismui
super
nu cia "pavariai" mergyt
saunuole
QUOTE(hemetra @ 2010 11 10, 22:12)
*****, pavarei... Tyčia atsidariau pažiūrėti kada tema atidaryta Prieš savaitę Šaunuolė Seku temą ir galvoju: kaži ar spės kuri nusimegzt suknelę kol temą uždarys Tiek bereikalingo rašinėjimosi apie visą šeimą ir kitus mezginius per tą laiką tiek daug galima padaryti
O tu tuo tarpu varei iš peties
Šaunuolė
Tikrai labai gražu.
O kaip tu matavai kaip megzti? Pagal iškarpas ar iš akies?
Ar mezgei ratu?
[quote=Gaudvilė,2010 11 10, 23:23]
galima pasinaudoti trikampių schemomis - smaigalys eitų į žemiausią tašką, o dvi trikampio priešingos kraštinės susijungtų su eglutės kraštinėmis ir jau likusi trikampio kraštinė - tiesi linija visam gaminiui
[/q uote]
Ačiū, gera mintis, jei viena spalva reikia sujungti, bet kaip daryt jei noriu dryžuotai reiks bandyt, tada pranešiu kaip sekėsi
[/q uote]
Ačiū, gera mintis, jei viena spalva reikia sujungti, bet kaip daryt jei noriu dryžuotai reiks bandyt, tada pranešiu kaip sekėsi
Aciu uz grazius zodzius Neriau ratu. Taip daug lengviau. Nereikia jaudintis, kad kuris krastas nuvaziuos i sona, o ir pasimatuot lengviau. Is karto matosi kur reikia paplatinti/pasiaurinti
QUOTE(hemetra @ 2010 11 11, 16:01)
Aciu uz grazius zodzius Neriau ratu. Taip daug lengviau. Nereikia jaudintis, kad kuris krastas nuvaziuos i sona, o ir pasimatuot lengviau. Is karto matosi kur reikia paplatinti/pasiaurinti
Tai kaip pasiskaičiavai pradėdama megzt? Merginos čia iškarpas ruošiasi daryti...
hemetra- ..tik ,man noretusi dar apacioje apnert tamsios spalvos juostele ..na tarsi ''uzbaigti '' ...nes man paziurejus pirma kart pirma mintis kilo-dar nepabaigta apacia ...na bet cia tik mano subjektyvi nuomone ...
Papildyta:
ar man pasirode,ar ''akmenukais metotes'' brangioji?
Papildyta:
QUOTE(aiwita @ 2010 11 11, 10:18)
*****, pavarei... Tyčia atsidariau pažiūrėti kada tema atidaryta Prieš savaitę Šaunuolė Seku temą ir galvoju: kaži ar spės kuri nusimegzt suknelę kol temą uždarys Tiek bereikalingo rašinėjimosi apie visą šeimą ir kitus mezginius per tą laiką tiek daug galima padaryti
Šaunuolė
Tikrai labai gražu.
Ar mezgei ratu?
Šaunuolė
Tikrai labai gražu.
Ar mezgei ratu?
ar man pasirode,ar ''akmenukais metotes'' brangioji?
QUOTE(aiwita @ 2010 11 11, 20:09)
Tai kaip pasiskaičiavai pradėdama megzt? Merginos čia iškarpas ruošiasi daryti...
Nieko neskaiciavau. Negalvokit taip sudetingai Tiesiog nusineriau ilga juosta is pyneliu ir pradejau nerti bangeliu rasta. Kai pasimatavau, kad juosteles ilgis jau geras, nukirpau likusia pyneliu dali ir sujungiau nerini i rata.
QUOTE(tiklis @ 2010 11 11, 20:39)
hemetra- ..tik ,man noretusi dar apacioje apnert tamsios spalvos juostele ..na tarsi ''uzbaigti '' ...nes man paziurejus pirma kart pirma mintis kilo-dar nepabaigta apacia ...na bet cia tik mano subjektyvi nuomone ...
Juk cia dar nebaigtas variantas. Dar viskas gali keistis ir keistis. Pagal mano nuotaika
Taip pamasciau benerdama...
Kiek cia musu nerianciu yra? As, Hemetra (tik deja neilgai ), Forget ir Tiklis...
O kas dar? Ar yra dar pradejusiu?
Kodel pavyzdziui niekas nieko neparodot? Kur foto, kur vaizdai... kazkaip skupiai labai sitoj temoj Greit traukiat fotoaparatus ir
Beje as kitokias bangeles darau, nes tokios kaip pas hemetra nesigavo, tai supykau ir padariau kitokias Tik tiek, kad rombu jau niekaip neikisiu... bet kam cia ju reik
Kiek cia musu nerianciu yra? As, Hemetra (tik deja neilgai ), Forget ir Tiklis...
O kas dar? Ar yra dar pradejusiu?
Kodel pavyzdziui niekas nieko neparodot? Kur foto, kur vaizdai... kazkaip skupiai labai sitoj temoj Greit traukiat fotoaparatus ir
Beje as kitokias bangeles darau, nes tokios kaip pas hemetra nesigavo, tai supykau ir padariau kitokias Tik tiek, kad rombu jau niekaip neikisiu... bet kam cia ju reik