QUOTE(SOLI-SOL @ 2010 11 10, 10:03)
Mergaitės atlesikit man blondinei, bet kaip Hemetrai gaunasi tie krašteliai dantyti mezgant??????????Hemetra, jei turėsi laikeli brūkštelk.Aš tai kažkaip galvojau kad pirma nusinersiu kvadratėlius -rombus.Tada juos sujungsiu į ratuką, o po to po apačią pradėsiu nerti (nors net neįsivaizduoju kaip tai gausis, nes vis tiek nepagaunu rašto esmės, suprantu tik kad su vienu užmetimu) ir nuo tų rombų kažkaip išeis tie dantukai.Bet ale žiūriu nuotrukoj pas Hemetrą, viršuj tų rombukų nėr, o dantukai matosi.Niu kaip jai tai pavyko išgauti, gal čia slypi koka paslaptis, kuri man visai neįkandama?Dabar pati galvoju kad rašto, shemučių ir viso nėrimo esmės visai nebesuprantu...........................Niu reiks jus sekti oi reiks.
Visa esme tame, kad reikia nunerus pvz 7 stulpelius su vienu uzmetimu, i astunta aki neriame 3 stulpelius su uzmetimu, padarome 2-3 akiu pynele ir vel i ta pacia 8 aki neriame 3 stulpelius su vienu uzmetimu ir tada vel normaliai 7 stulpelius su vienu uzmetimu i kitas 7akis (gausis dantukas i virsu). Tada nunerus 7 stulpelius su vienu uzmetimu padarysime 4 stulpelius su vienu uzmetimu i 4 akis, bet jas neisneriame kaipm iprastai, o pertraukiame per visas akis siula ir toliau neriame (cia gausis dantukas i apacia). Tikiuosi aiskiai paaiskinau
Is tikruju labai lengva, tik reikia suprasti, kaip nerti.
QUOTE(Forget @ 2010 11 10, 11:03)
Papildyta:
Hemetra, pagalvojau, o kodėl nedarai apačios lygios, bet ne vienspalvės o dryžuotos? Gal visai gražu būtų
Aisku butu graziau dryzuota apacia, bet daugiau darbo
Vakar apsirengiau saviske, visai graziai ziurisi apacia. Siandien pabandysiu nufotografuoti ir ikelsiu