o kokio velnio tu i parde ejai?...vat man reik ryt eit paziuret ar siulu turi(viena super mamka man koduka baklazano parupino ,tai begsiu paziuret ir gal pavyks uzsisakyt ),tai BIJAU EIT ..zinau kad pamatysiu ka nors laaaabai laaaabai nu laaaaabi reikalingo ....ir neatsispyyyyyrsiu ..as save zinau ...nezinau net ka reiks daryt ...
o del dideliu raidziu - ziurek,JINAI IR MANE PERREKE ...
o kokius pirkai? spalvas kokias? as i sita paltuka grieztai sau uzdraudziau ka nors pirkt...bet vat beda-padeliojau tuos kvadratus-ir supratau,kad as laaabai tokiu noriu ...jei sunersiu situs siulus-nebus man tokios spalvos ...vnz-vien bedos
Nelabai klausimą suprantu. NU tai nuo tų rombų pagal rašto schemą(pasirenki kurią nori) neri tais kampais Paskui neri į viršų. Galima ir atvirkščiai
Papildyta:
Valdykis moterie, valdykis. Turi tų siūlų ir taip pakankamai esu garantuota ŠAUKTI PRADĖSIU IR AŠ!!!!
Neneriu jau 2 dienas, nes darau sapnų gaudyklių užsakymus, o taip norisi
Papildyta:
QUOTE(tiklis @ 2010 11 09, 21:13)
Valdykis moterie, valdykis. Turi tų siūlų ir taip pakankamai esu garantuota ŠAUKTI PRADĖSIU IR AŠ!!!!
QUOTE(Forget @ 2010 11 09, 21:18)
Nelabai klausimą suprantu. NU tai nuo tų rombų pagal rašto schemą(pasirenki kurią nori) neri tais kampais Paskui neri į viršų. Galima ir atvirkščiai
Papildyta:
Papildyta:
tai vat kad as tik namie budama suprantu,kad turiu siulu uztektinai.. ..o pardej man kazko ju vis truksta ...kas cia per biesas,pasakykit? ..pardej visad mazai,o namie ner ka is ju megst...
atrodo lyg kas uzkeikia-noooriu,noriuuu....
o as isvis palikciau nelygint -dantuota ..ten viskas taip gerai dera ..na bet tu ir duodi-jau nebedaug liko
as irgi palikciau dantuota man taip graziau
QUOTE(hemetra @ 2010 11 09, 21:33)
Merginos, ar jums neatrodo, kad ta zydra apacia atrodo nei prie ko? (Nes visa suknele siltu spalvu. Gal geriau tiktu kokia rozine). Kazkaip neriu ir galvoju ar tinka Dar apnerciau viena eilute kaip nors graziai
Nelabai man ta žydra atrodo
Dantuota apacia man negrazu Nebent ne tokie gilus dantukai butu. Palikau apacia apmastymui. Gal rytoj suprasiu kaip man graziau Dabar darau virsu. Sumasciau, kad darysiu ilgas rankoves. Dar daug siulu liko
QUOTE(hemetra @ 2010 11 09, 22:25)
Dantuota apacia man negrazu Nebent ne tokie gilus dantukai butu. Palikau apacia apmastymui. Gal rytoj suprasiu kaip man graziau Dabar darau virsu. Sumasciau, kad darysiu ilgas rankoves. Dar daug siulu liko
Nuardyt visada spėsi
QUOTE(tiklis @ 2010 11 09, 21:13)
o kokio velnio tu i parde ejai?...vat man reik ryt eit paziuret ar siulu turi(viena super mamka man koduka baklazano parupino ,tai begsiu paziuret ir gal pavyks uzsisakyt ),tai BIJAU EIT ..zinau kad pamatysiu ka nors laaaabai laaaabai nu laaaaabi reikalingo ....ir neatsispyyyyyrsiu ..as save zinau ...nezinau net ka reiks daryt ...
o kokius pirkai? spalvas kokias? as i sita paltuka grieztai sau uzdraudziau ka nors pirkt...bet vat beda-padeliojau tuos kvadratus-ir supratau,kad as laaabai tokiu noriu ...jei sunersiu situs siulus-nebus man tokios spalvos ...vnz-vien bedos
Pirkau va tokius (bet susitariau, kad jeigu apsigalvosiu del spalvu, tai pakeis (foto pasiskolinu, nes tingiu siandien fotografuot ):
Papildyta:
Be situ naujai nusipirktu dar turiu:
(bet situ turbut nedesiu)
Na ir dar tuos melynus bet ju turbut irgi nedesiu, nes man jie kazkodel kaip ir oranziniai pradejo nebepatikt...
Kaip manot - kuriuos det? Ar visus isskyrus oranzinius?
Rudu noriu det daugiausiai (tu tamsiuju) ir dar man labai grazus tie samaniniai
o i parduotuve, tai ejau tipo paziuret ar rasiu skarai siulu, bet taip ir neradau - nebent mocheros su silku, bet kazkaip spalvos negrazios... Dar Tikliui ziurejau baklazanines tai nieko gero nera... Tu mocheriuku su silku, tai vienas atspalvis toks panasiai yra, bet siek tiek sviesesni, nei as isivaizduoju baklazaninius... o plonos vilneles nera taigi reiks kazkur kitur ieskot
Papildyta:
Normaliai ane?
Papildyta:
QUOTE(hemetra @ 2010 11 09, 21:33)
As jau esu nunerus stai kiek
Merginos, ar jums neatrodo, kad ta zydra apacia atrodo nei prie ko? (Nes visa suknele siltu spalvu. Gal geriau tiktu kokia rozine). Kazkaip neriu ir galvoju ar tinka Dar apnerciau viena eilute kaip nors graziai
Oho kaip greitai neri... Kai kas dar net siulu negali issirinkt
O del zydros, tai man nelabai... As gal buciau dejus kokia ruda Ta kur netoli apacios yra juostele, arba ta violetine, kur paskutine juostele... Na bet tau geriau matyt Tikrovej visada siek tiek kitaip viskas atrodo, ypac spalvos
normaliai ...tipo''ai,ejau skarai siulu,tai prisipirkau visiems metams megstiniams...''' ui,plys pilvas is juoko...o del baklazano-aciu uz vargeli ...as ryt bandysiu susizvejot ...
dabar del spalvu ...nu jei tu nededi nei melynos,nei morkavos ,tai lieka labai blankios spalvos ..na zinoma,samanine gan ryski tarp tu likiusiu,bet ...as dar palikciau tada morkava...
nors-pabandyk pasideliot derinius,salia ko tos dvi ryskios spalvos (melyna ir morkava ) atrodo graziausiai .. mano akim ziurint-ruda+morkava,ir samanine prie ju manau visai ziuresis ...
o jei dar vienas vaiantas-jei tarp visu spalvu detum ruda?sakykim:morkava,ruda,pilka,ruda,samanine,ruda ir t.t. tada tau tiks visos tos spalvos..bus rysku,marga...o sita ruda tinka prie visu tavo pirktu spalvu ..
dabar del spalvu ...nu jei tu nededi nei melynos,nei morkavos ,tai lieka labai blankios spalvos ..na zinoma,samanine gan ryski tarp tu likiusiu,bet ...as dar palikciau tada morkava...
nors-pabandyk pasideliot derinius,salia ko tos dvi ryskios spalvos (melyna ir morkava ) atrodo graziausiai .. mano akim ziurint-ruda+morkava,ir samanine prie ju manau visai ziuresis ...
o jei dar vienas vaiantas-jei tarp visu spalvu detum ruda?sakykim:morkava,ruda,pilka,ruda,samanine,ruda ir t.t. tada tau tiks visos tos spalvos..bus rysku,marga...o sita ruda tinka prie visu tavo pirktu spalvu ..