Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išjungti reklamas?

O ką galite patarti Safari naršyklei iPad'e, kad nemėtytų tų įkyrių reklamų?

Taip paprastai kaip ant PC čia padaryti nesigauna...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nermalas: 05 spalio 2014 - 15:23
QUOTE(Nermalas @ 2014 10 05, 16:20)
Taip paprastai kaip ant PC čia padaryti nesigauna...

Kol kas nepasidaro nei ipad, nei iphone. sad.gif
Atsakyti
Kaip gaila, kad forumas taip "parsidave" reklamom. schmoll.gif neimanoma nei skaityt kazka, nei narsyt... Maniau grisiu paziuret kaip bendramintes gyvena, bet reklamos viska sugadino... doh.gif siaubelis kazkoks doh.gif
Atsakyti
nustokit merginos verkšlenti,kurioms įdomu forumo rašliavos,jau senei nemato reklamų schmoll.gif
Atsakyti
Čia blokavimas tik Google chrome naršyklei. Man nepatinka ta naršyklė. Kas žino kaip užblokuoti reklamas Internet Explorer naršyklėje?
Atsakyti
QUOTE(Almiox @ 2014 11 24, 19:50)
Čia blokavimas tik Google chrome naršyklei. Man nepatinka ta naršyklė. Kas žino kaip užblokuoti reklamas Internet Explorer naršyklėje?

Taigi yra ir internet explorer narsyklei. Yra toks dede google, kartais praverstu pasinaudot https://www.google.i.....rnet explorer
Atsakyti
QUOTE(neida @ 2014 03 30, 10:52)
Na jau siandien kas per reklamos  doh.gif  suprantu, kad puslapis turi gyventi, na bet kai reklamos uzsklanda per visa puslapi, kurio neina isjungti neperziurejus filmumo... visai apgailetina, o dar gersiai klausiau muzikos ir visu garsu ant virsaus deichmann reklama  doh.gif  beprotybe.
Viskas nuo siandien kantrybe truko, naudoju chrome narsykle, taigi labai rekomenduoju!  thumbup.gif

https://adblockplus.org/en/chrome

Aciu Jums uz nuoroda. smile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif Jau buvo bloga nuo tu reklamu... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 26 lapkričio 2014 - 12:44
Chromu reikia naudotis ir nebekils problemų smile.gif
Atsakyti
aciu Neidai uz nuoroda. nes jau buvau nusprendus isvis neeiti i si foruma
o Forumo savininkams - tikra nepagarba rodot savo lankytojams.. taip ir bega zmones kitur. Nes per visa ekrana gaudyt reklamas, tai yra slykstu. Suprantom kad pinigai daug sprendzia, bet kad viskas turi but saikas
Atsakyti
QUOTE(Kaa @ 2014 12 12, 18:16)
tikra nepagarba rodot savo lankytojams.. taip ir bega zmones kitur. Nes per visa ekrana gaudyt reklamas, tai yra slykstu. Suprantom kad pinigai daug sprendzia, bet kad viskas turi but saikas

Pritariu.
Jei man reikia įsidiegti papildomas programas, kad blokuoti reklamą, tai gėda SM.
Atsakyti
QUOTE(pumpulpulka @ 2015 03 29, 18:54)
Pritariu.
Jei man reikia įsidiegti papildomas programas, kad blokuoti reklamą, tai gėda SM.

Nu nejuokinkit, garbės žodis. Adblock įsidiegt užtrunka max porą minučių, nebematau reklamų ne tik sm, bet ir kitur internete. Garantuotai net nebandėt, bet ateinat paverkt čia. Beje, Adblock nėra programa, o naršyklės priedas wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miauksiuss: 29 kovo 2015 - 19:32
sos!neina suinstaliuoti adblock chrome narsyklei. Pries kompo taisyma turejau, bet jie istryne ir dabar nepavyksta vel idiegti doh.gif
Atsakyti