kelias dienas adblock viską tvarkingai google chrome blokavo,o dabar viską praleidžia,gaunu rankiniu būdu kiekvieną kartą gaudyti kame reikalas?
QUOTE(Allegria @ 2013 06 30, 01:39)
o dar prašo pranešt apie netvarka.. taigi netvarka su pačiu puslapiu, tai gal ir reiktų pradėti nuo to.. t.y nuo savęs..
aš mažuti kompa kai isijungiu tai nei nerandu kaip tų reklamų išjungt, nes išsiplėčia per visa ekrana.. tai kaip užeinu taip ir išeinu..
sorry, bet viskam yra saikas..
aš mažuti kompa kai isijungiu tai nei nerandu kaip tų reklamų išjungt, nes išsiplėčia per visa ekrana.. tai kaip užeinu taip ir išeinu..
sorry, bet viskam yra saikas..
Reklamos kiekis Supermamoje nesuvokiamas. Tai tikrai erzina - kiekvieną kartą skaitant naują puslapį turiu išjunkti dvi reklamas!!!!
uzknisa reklama. ypatinga dabartine "apatine" omnitel. Ką daryti
QUOTE(karra @ 2014 02 12, 19:04)
uzknisa reklama. ypatinga dabartine "apatine" omnitel. Ką daryti
susiinstaliuot adblock
Merginos kam nusibodo reklamos atsisiuskite paprasta ne plius ABP programa ir ji visur ir visas reklamas jums blokuos.Tik ka pati taip padariau.Nes pries tai tureta ABP plius neveike.
QUOTE(JurSan @ 2014 03 21, 20:01)
Merginos kam nusibodo reklamos atsisiuskite paprasta ne plius ABP programa ir ji visur ir visas reklamas jums blokuos.Tik ka pati taip padariau.Nes pries tai tureta ABP plius neveike.
man ir plus su chrome ir mozila gerai veikia tfu tfu tfu,kad neprisikalbėti
Nežinau į kurią čia temą parašyt, kad matytų forumo "valdytojai". Bet iššokančių reklamų kiekis ir įkyrumas jau nebesuvokiamas, neįmanoma bent pusėtinai normaliai skaityt forumo. Po kiekvieno paspaudimo šokinėja krūvos langų, viskas stabdoma, nulūžta. Siūlau susimąsyt, jei nenorit prarast vartotojų, nes daug kas ir dėl to išsiregistruoja.
Dėl reklamų BAISU !!!! Senokai buvau šiame forume, dabar sumąsčiau info paieškoti ir po kelių minučių nusprendžiau, kad daugiau nebegaliu "kovoti" su reklamom užknisa juodai. Net rašant šitą žinutę per visą langą išlindo reklama
Na jau siandien kas per reklamos suprantu, kad puslapis turi gyventi, na bet kai reklamos uzsklanda per visa puslapi, kurio neina isjungti neperziurejus filmumo... visai apgailetina, o dar gersiai klausiau muzikos ir visu garsu ant virsaus deichmann reklama beprotybe.
Viskas nuo siandien kantrybe truko, naudoju chrome narsykle, taigi labai rekomenduoju!
https://adblockplus.org/en/chrome
Viskas nuo siandien kantrybe truko, naudoju chrome narsykle, taigi labai rekomenduoju!
https://adblockplus.org/en/chrome
QUOTE(neida @ 2014 03 30, 10:52)
Super! Dekui uz nuoroda! Reklama isties uzpipina juodai!!!
Bet tikrai, tokio dydžio Akropolio reklama su papuga islenda,kad nei skaityti, nei rašyti neįmanoma