Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išjungti reklamas?

QUOTE(Mylim@ @ 2013 06 30, 00:05)
Aš tai esu nerealiai pasipiktinusi tokiu reklamų brukimu bash.gif Nei vienam web'e tiek nemačiau g.gif Ir niekas nereaguoja į narių nuomonę... Tai kas bus toliau? Būsime priversti išsiregistruoti iš SM?

drinks_cheers.gif o dar prašo pranešt apie netvarka.. taigi netvarka su pačiu puslapiu, tai gal ir reiktų pradėti nuo to.. t.y nuo savęs.. doh.gif
aš mažuti kompa kai isijungiu tai nei nerandu kaip tų reklamų išjungt, nes išsiplėčia per visa ekrana.. doh.gif tai kaip užeinu taip ir išeinu.. doh.gif
sorry, bet viskam yra saikas.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Allegria @ 2013 06 30, 00:39)
drinks_cheers.gif  o dar prašo pranešt apie netvarka.. taigi netvarka su pačiu puslapiu, tai gal ir reiktų pradėti nuo to.. t.y nuo savęs..  doh.gif
aš mažuti kompa kai isijungiu tai nei nerandu kaip tų reklamų išjungt, nes išsiplėčia per visa ekrana..  doh.gif tai kaip užeinu taip ir išeinu.. doh.gif
sorry, bet viskam yra saikas.. doh.gif

thumbup.gif Jooo aš bandžiau per telefa ir plančetę čia prisijungti, tai niekaip biggrin.gif Lenda reklamos ir neina išjungt doh.gif Baisu...
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2013 04 05, 17:05)
Man kolegė pakuždėjo,o aš pakuždėsiu Jums  4u.gif

http://adblockplus.org/en/android

Deja šis netinka Windows 7 blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 06 30, 11:04)
Deja šis netinka Windows 7  blink.gif

Jeigu jūs norit pasikeisti kompiuteryje, tai aišku jums netiks, nes čia android skirta versija, apačioj šone galite pasirinkti jums tinkančią versiją, telefonui, chrome, operai ar kitom programom.
Jei norit paprasčiau tada SM puslapio apačioj galima pasikeist apvalkalą kur supermama parašyta į biok, tada bus kitas fonas ir nemes reklamų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamaiviuke: 30 birželio 2013 - 13:07
QUOTE(Pamaiviuke @ 2013 06 30, 14:01)
Jeigu jūs norit pasikeisti kompiuteryje, tai aišku jums netiks, nes čia android skirta versija, apačioj šone galite pasirinkti jums tinkančią versiją, telefonui, chrome, operai ar kitom programom.
Jei norit paprasčiau tada SM puslapio apačioj galima pasikeist apvalkalą kur supermama parašyta į biok, tada bus kitas fonas ir nemes reklamų.

Tai aš suprantu, bet ta android vistiek netiko man Windows'ams doh.gif Pasikeičiau į "biok", tai tikiuosi gyvenimas pagerės biggrin.gif Labai ačiū, nors vienas žmogus sugebėjo padėt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mylim@ @ 2013 06 30, 18:46)
Tai aš suprantu, bet ta android vistiek netiko man Windows'ams doh.gif Pasikeičiau į "biok", tai tikiuosi gyvenimas pagerės biggrin.gif Labai ačiū, nors vienas žmogus sugebėjo padėt 4u.gif

Prašom, bet tai laikina "greitoji pagalba", norint vivškai atsikratyti reklamų, teks vistiek susiinstaliuoti adblock'erį. Adblokeriui nesvarbu kokie pas jūs Windowsai, svarbu tik kokią internetinę naršyklę naudojat.
Atsakyti
Viskas aišku smile.gif Pas mane ne Opera, bet paprastas Explorer'is. Reikės tada iš naujo tą Adblokerį pabandyti. Bet kai bandžiau anksčiau parsisiųsti, tai tik visokių virusų gavau doh.gif
Atsakyti
Tos, kas naudoja Google Chrome, gali naudoti nemokama programa Donottrackme :

Donottrackme

Siaip labai gera programa thumbup.gif Ji blokuoja kompanijas, kurios renka info apie musu lankomas svetaines, cookies ir taip pat uzblokuoja reklamas.
Nors buna dienu, kai neuzsiblokuoja cia Supermamoje, bet labai retai.
Atsakyti
radau pati 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 09 rugpjūčio 2013 - 09:28
QUOTE(Mylim@ @ 2013 06 30, 11:04)
thumbup.gif Jooo aš bandžiau per telefa ir plančetę čia prisijungti, tai niekaip biggrin.gif Lenda reklamos ir neina išjungt doh.gif Baisu...

man tas pats su plancete doh.gif

aš manau mes galim pykti kiek norim , bet SM nu oseno susirinko toookkią narių bazę kad jiems tieisog...nusi...ant mūsų nuomonės

kada tai pasikeis? o tada kai ateis rimta konkurencija
jūs pažiūrėkit - forumo dizainas nekeistas nuo pat pradžios smile.gif nžn kada jie įsikūrė.... bet gal 15 metų tas pats? biggrin.gif
na ką. Konkurencijos skelbimų klausimu jau yra (mūsų mažyliai www.vaikospinta.lt mamosturgelis.lt ir pan...)
Deja dėl forumo paties konkurencijos dar nėra. doh.gif

Tai ką gi, toliau skaitom kaip išjungti reklamas ir gyventi padoriau čia kol atsiras kažkas geresnio biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(merga @ 2013 04 05, 17:05)
Man kolegė pakuždėjo,o aš pakuždėsiu Jums  4u.gif

http://adblockplus.org/en/android

Labai pagelbejo, aciu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Convalaria @ 2013 07 04, 20:17)
Tos, kas naudoja Google Chrome, gali naudoti nemokama programa Donottrackme :

Donottrackme

Siaip labai gera programa  thumbup.gif Ji blokuoja kompanijas, kurios renka info apie musu  lankomas svetaines, cookies  ir taip pat uzblokuoja reklamas.
Nors buna dienu, kai neuzsiblokuoja cia Supermamoje, bet labai retai.

man nepadejo nuo pop up reklamu... schmoll.gif nors rase kad supermama trackina mane biggrin.gif
tai pasiliksiu atsargai...kad niekas manes cia nesekiotu cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 13 rugsėjo 2013 - 17:54
QUOTE(`delfine` @ 2013 09 13, 18:53)
aš manau mes galim pykti kiek norim , bet SM

Moderatorės, deja, nežino, ką SM (SuperMama) šiuo klausimu galvoja, tad į jį ir atsakyt negali.
jūs pažiūrėkit - forumo dizainas nekeistas nuo pat pradžios smile.gif nžn kada jie įsikūrė.... bet gal 15 metų tas pats?

Bent aš tikrai nenorėčiau, kad didzainas būtų pakeistas. Nė vienam LT forume geresnio nemačiau ax.gif Bet dėl skonio, aišku, nesiginčyjama.
Konkurencijos skelbimų klausimu jau yra

SM forumas ne į skelbimus orientuotas.
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo andra96: 21 spalio 2013 - 10:02
įėjau į Sm per google chrome doh.gif buvau pamiršusi kiek čia gėrio lendančio į akis,perverčiau kelis psl bet neradau kažkokios blokuojamos programos ką naudojate su windows7 ?
thumbup.gif tas pats add bloc veikia thumbup.gif
12reklamų blokina puslapije doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 05 vasario 2014 - 08:34