Reklamos jau pradeda trukdyti Šiandien pasirodžiusi per visą ekrano vidurį Audimo reklama reikalauja geros "paieškos", kaip ją nuimti.Gal jau tuos nuėmimo kryželius raudonai žymėkit?
QUOTE(taipgis @ 2013 03 15, 15:51)
Reklamos jau pradeda trukdyti Šiandien pasirodžiusi per visą ekrano vidurį Audimo reklama reikalauja geros "paieškos", kaip ją nuimti.Gal jau tuos nuėmimo kryželius raudonai žymėkit?
taigi pasidarykite, kad nerodytų jokių reklamų
aš seniai susitvarkiusi su tuo (Adblock Plus ir Flashblock) - jokių reklamų nematau nei SM, nei Lryto psl. ar dar kur, kur net nebuvo įmanoma atsidaryti, vien reklamos per visą langą
Padekite plansetiniui su android issijungti reklamas
aciu susitvarkiau
aciu susitvarkiau
QUOTE(*Komilfo* @ 2013 03 15, 21:37)
Kaip?
Tiksliai, kaip? Nes SM skaityt telefonu yra tragiska nelaime, jei bogu tuoj isdurnesiu Visi normalus tinklapiai turi versijas telefonui, tik SM ne... Bet naudot neimanoma - buna, kad reklama uzstoja absoliuciai visa vaizda! Arba knopke "atsakyti", o pacios reklamos isjungti neina. Issikalinejimas kazkoks...
QUOTE(Noa @ 2013 03 31, 20:40)
Tiksliai, kaip? Nes SM skaityt telefonu yra tragiska nelaime, jei bogu tuoj isdurnesiu Visi normalus tinklapiai turi versijas telefonui, tik SM ne... Bet naudot neimanoma - buna, kad reklama uzstoja absoliuciai visa vaizda! Arba knopke "atsakyti", o pacios reklamos isjungti neina. Issikalinejimas kazkoks...
Man kolegė pakuždėjo,o aš pakuždėsiu Jums
http://adblockplus.org/en/android
QUOTE(Mylim@ @ 2013 06 21, 21:14)
Reikėtų kažkam atkreipti dėmesį į SM tinlalapyje iššokiančias reklamas Manau kad ryškiai su jomis perdėta, nebeįmanoma naudotis puslapiu... Vienas po kito lenda reklaminiai langai ir žiauriai trukdo (čia švelniai tariant)
isimeskit adblock ir ne vienos reklamos nematysite
QUOTE(magute @ 2013 06 21, 23:20)
Ačiū Parašiau jums, nes reik pagalbos kaip tai padaryti
QUOTE(magute @ 2013 06 21, 23:20)
Sveikos merginos,
Gal patarsite kur gauti adblock Windowsam's 7 ? Kad nematyčiau išlendančių reklamų. Ačiū
QUOTE(Mylim@ @ 2013 06 29, 13:44)
Sveikos merginos,
Gal patarsite kur gauti adblock Windowsam's 7 ? Kad nematyčiau išlendančių reklamų. Ačiū
Mane ir domina.. su tom reklamom jau čia toks bardakas, kelinta diena neimanoma puslapio isijungt..
QUOTE(Allegria @ 2013 06 29, 22:21)
Mane ir domina.. su tom reklamom jau čia toks bardakas, kelinta diena neimanoma puslapio isijungt..
Aš tai esu nerealiai pasipiktinusi tokiu reklamų brukimu Nei vienam web'e tiek nemačiau Ir niekas nereaguoja į narių nuomonę... Tai kas bus toliau? Būsime priversti išsiregistruoti iš SM?