Bet žiūriu, kad ir kiek SM vartotojai būtų nepatenkinti dėl iššokančių reklamų, niekam absoliučiai neįdomu . Sakyčiau, didžiausia nepagarba tiems, be kurių šito forumo ir nebūtų . Su kuo pakalbu, tai niekas tų reklamų nei žiūri, nei skaito - tiesiog stengiasi kuo greičiau uždaryti, kad galėtų toliau ramiai skaityti, nors ir skaityti neilgai pavyksta, nes vėl iššokinėja naujos... Žodžiu, atsimušinėjam nuo jų lyg nuo kokių puolančių virusų . Negi neįmanoma bent kažkiek pagerinti situaciją ?
QUOTE(iš Australijos @ 2012 08 30, 08:57)
jų ten visokių yra. Įsiinstaliavau, kvėpuoju lengviau
Klausykit, o jums nesiblokuoja ir vaizdo įrašai? negaliu žiūrėt nei youtube, nei garsas yra, nu nesąmonė kažkokia. Ir sutapimas, kad po to, kai adblock įsidėjau.
Laba diena,
Man jau liudna darosi,nebemielas sis portalas vos ijungi,tik spek kryzelius spaudineti....kame problema? Niekada taip nebuvo...Visiskai neidomu apie ka jos,nes l nervina...As is kantriuju,bet patikekit,"uzkniso juodai"
Man jau liudna darosi,nebemielas sis portalas vos ijungi,tik spek kryzelius spaudineti....kame problema? Niekada taip nebuvo...Visiskai neidomu apie ka jos,nes l nervina...As is kantriuju,bet patikekit,"uzkniso juodai"
Ir dar ta reklama su gramatinėm klaidom... "išmesk septynis tŪkinančius produktus". Kaip smagu, mūsų sponsoriai mažaraščiai
Google chrome adblock -
QUOTE(Tai vat @ 2012 09 12, 14:33)
Laba diena,
Visiškai pritariu. Įdomiausia, kad SM atstovai nepareiškia jokios savo nuomonės.Manau, kad jiems, tokio populiaraus portalo, atstovams turėtų būti gėda, dėl tokios nepagarbos savo nariams. Juk ne šiaip sau čia reklamos tiek prideda, o žinant , kiek daug žmonių čia apsilanko. Pinigus tai jie gražius ima, bet pagarbos savo nariams tai nerodo. Na ka, pinigai užtemdė jiems akis...
isidejau ta Adblock. Youtubas veikia. SM reklamu ir banerui neber. Super. O tai jau uzzzzz.... Db galesiu uzkilinti ir kitus sh is puslapiu.
nepykit, adminai- tikrai pabodo Jūsų popapsai
QUOTE(Tai vat @ 2012 09 12, 13:33)
Laba diena,
Esame parduodama auditorija...
Perejau visgi i Google Chrome, daug lengviau be reklamu..
QUOTE(doruta @ 2012 09 25, 15:28)
Perejau visgi i Google Chrome, daug lengviau be reklamu..
Aš taip pat, perėjau į Google Chrome'a, tik įdomu kiek ilgam blokuos... kolkas pusdienis šviesus. Reklamų nėra
QUOTE(PupsikasJL @ 2012 09 27, 14:42)
Aš taip pat, perėjau į Google Chrome'a, tik įdomu kiek ilgam blokuos... kolkas pusdienis šviesus. Reklamų nėra
man ir mozila šviesi