Na nežinau, aš jau turiu ilgą laiką nepasakysiu kiek, kokį pusmetį tai tikrai, gogle chrome naršyklei, tik nepamenu iš kur siunčiausi Papildyta:
Jeigu naudojat google chrome naršyklę, pabandykit atsisiųst simple adblock iš čia
O chrome nenorit pabandyt? Aš buvau tiek pripratus prie explorer, kitų ir nenaudojau, kol vieną dieną palūžo, išbandžiau chrome, explorerio daugiau nereikia. Man asmeniškai pati patogiausia naršyklė
O chrome nenorit pabandyt? Aš buvau tiek pripratus prie explorer, kitų ir nenaudojau, kol vieną dieną palūžo, išbandžiau chrome, explorerio daugiau nereikia. Man asmeniškai pati patogiausia naršyklė
Nezinau, kur rasyti del to, ir manau, kad daugelis man pritars, bet DAROSI NEBEMALONU IR SUNKU LANKYTIS IR SKAITYTI SI INTERNETO PORTALA DEL NUOLAT IKYRIAI I AKIS LENDANCIU REKLAMU!!!!!
Na ieisiu as jei noresiu pati, nebutina man istisai pries akis mirkseti, nes vemt vercia visi ikyriai besireklamuojantys, o kartu toki ispudi jau padaro ir pati supermama.lt
Gerbiamieji, suprantu, kad is reklamu uzdirbate didelius pinigus. Bet kai susigadinsite reputacija ir sumazinsite lankytoju skaiciu, padeti taisyti bus per velu.
Nuosirdziai prasau ir linkiu netapti pigiu reklamu pilnu portalu, kuri norisi apeiti vien del to, kad negaliu ramiai pasiskaityti man rupimu temu.
O kaip uzsiblokuoti reklamas tik supermama.lt? Nes yra puslapiu, kuriuose manes tos reklamos visai nenervina, nes yra savo vietoj ir as nenoriu ju isjungti. o sitam portale jau gaunasi visiskas chaosas, nebemalonu net skaityti visai.