Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išjungti reklamas?

QUOTE(doruta @ 2012 08 25, 20:00)
Kas is to, jis tik menesi galioja  doh.gif Pakui liepia pirkti  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na nežinau, aš jau turiu ilgą laiką g.gif nepasakysiu kiek, kokį pusmetį tai tikrai, gogle chrome naršyklei, tik nepamenu iš kur siunčiausi doh.gif

Papildyta:
Jeigu naudojat google chrome naršyklę, pabandykit atsisiųst simple adblock iš čia

https://chrome.googl...cnamgkkbiglidom

gal jūs atsisiuntėt adblock beta, gal tas mokamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 08 25, 21:13)
Na nežinau, aš jau turiu ilgą laiką g.gif nepasakysiu kiek, kokį pusmetį tai tikrai,  gogle chrome naršyklei, tik nepamenu iš kur siunčiausi  doh.gif
Papildyta:
Jeigu naudojat google chrome naršyklę, pabandykit atsisiųst simple adblock iš čia

https://chrome.googl...cnamgkkbiglidom

gal jūs atsisiuntėt adblock beta, gal tas mokamas? g.gif

Internet explorer pas mane..
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2012 08 25, 20:18)
Internet explorer pas mane..

O chrome nenorit pabandyt? Aš buvau tiek pripratus prie explorer, kitų ir nenaudojau, kol vieną dieną palūžo, išbandžiau chrome, explorerio daugiau nereikia. Man asmeniškai pati patogiausia naršyklė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 08 25, 21:21)
O chrome nenorit pabandyt? Aš buvau tiek pripratus prie explorer, kitų ir nenaudojau, kol vieną dieną palūžo, išbandžiau chrome, explorerio daugiau nereikia. Man asmeniškai pati patogiausia naršyklė biggrin.gif

Kad nelabai norisi kazka keisti.
Geriau SM su reklamu pertekliumi galetu apsiraminti. doh.gif
Visos tik barasi, o reklamu tik daugyn ir daugyn. doh.gif
Atsakyti
nematau nei vienos reklamos su adblock thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2012 08 21, 09:22)
Isimkit tas igrisusias reklamas. Uzknisa kiekviename puslapyje, neimanoma skaityti forumo. jauskit saika.

Jau tikrai - kosmaras doh.gif kaip blokuoti reklamas naudojanti MAc'u OS sistemoje ? Labai laukiu patarimu
Atsakyti
oi kaip gerai kad suradau toki tema, dabar su addblock dingo visoooos reklamos thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

Nezinau, kur rasyti del to, ir manau, kad daugelis man pritars, bet DAROSI NEBEMALONU IR SUNKU LANKYTIS IR SKAITYTI SI INTERNETO PORTALA DEL NUOLAT IKYRIAI I AKIS LENDANCIU REKLAMU!!!!!

Na ieisiu as jei noresiu pati, nebutina man istisai pries akis mirkseti, nes vemt vercia visi ikyriai besireklamuojantys, o kartu toki ispudi jau padaro ir pati supermama.lt

Gerbiamieji, suprantu, kad is reklamu uzdirbate didelius pinigus.
Bet kai susigadinsite reputacija ir sumazinsite lankytoju skaiciu, padeti taisyti bus per velu.

Nuosirdziai prasau ir linkiu netapti pigiu reklamu pilnu portalu, kuri norisi apeiti vien del to, kad negaliu ramiai pasiskaityti man rupimu temu.

Pagarbiai,

*zivile*
Atsakyti
O kaip uzsiblokuoti reklamas tik supermama.lt?
Nes yra puslapiu, kuriuose manes tos reklamos visai nenervina, nes yra savo vietoj ir as nenoriu ju isjungti.
o sitam portale jau gaunasi visiskas chaosas, nebemalonu net skaityti visai.
Atsakyti
o gal žinot kokią programėlę, kuri blokuotų reklamas Moziloj?

Gal tas Adblock tinka ne tik Explorery?

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iš Australijos: 28 rugpjūčio 2012 - 12:40
QUOTE(iš Australijos @ 2012 08 28, 13:39)
Gal tas Adblock tinka ne tik Explorery?

Adblock berods kaip tik ir tinka būtent Moziloj, o ne IE.
Atsakyti
smile.gif+2012 08 28, 13:46-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2012 08 28, 13:46)
Adblock berods kaip tik ir tinka būtent Moziloj, o ne IE.

jų ten visokių yra. Įsiinstaliavau, kvėpuoju lengviau smile.gif
Atsakyti