QUOTE(Amie @ 2012 06 29, 19:04)
rankos gal ir nenukris, bet va nervai nebelaiko
jaučiuosi lyg pastoviai žaidimą žaisčiau "nužudyk reklamą paspaudęs ant kryžiuko".
Dabar TELE2 reklamoje, kuri iškrenta per visą ekraną, gali ant kryžiuko spausti, kiek nori, ji nenusiima
Tai šiaip jau įstatymo pažeidimas, vartotojui reklama neturi būti brukama per jėgą, jis turi turėti galimybę ją atmesti. O šiuo atveju taip - kryžiukas yra, o galimybės atmesti - nėra.
Nekenčiu nieko instaliuoti, bet reikia.
Kas sako, kad nebūtų reklamos, nebūtų SM - gi ta SM jau ar ne 9 metus kaip yra, o tokia klaiki reklama - tik paskutiniuoju metu. Dėl jos mažėja SM vartojimas - tikrai. Nes, tarkim, ant planšetės ar telefono SM skaityt paskutiniu metu neįmanoma.
Nežinau, koks durnas tas reklamas programuoja, bet ant mažesnio ekrano tos reklamos beveik nesumažėja - taigi beveik nesimato nieko
Va, dabar aš ant stacionaro, man apačioj eina Eurovaistinės juosta. Ir tegu sau eina... Bet ant 10 colių planšetės ji eina tokio pat dydžio, ir tekstui skaityti lieka 2 cm!!! O jei ant mobilaus! O ją išjungti, t.y. su pirštu pataikyt ant kryžiuko, yra sunkiau.
Mes gi čia dauguma moterys, o ne technikos galiūnai. Nelabai aš mėgstu ant telefono vartyti milijonus psl. Ant kompo - susidoroju, bet ant kitko... Metu tada SM į šalį. Ir garantuoju, kad aš ne viena tokia.