Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išjungti reklamas?

QUOTE(Lilijana147 @ 2012 06 29, 17:56)
KO JUS CIA ALPSTAT DEL TU REKLAMU, PASPAUDINESIT BISKI,Rankos nenukris,nebutu tu reklamu nebutu ir SM

rankos gal ir nenukris, bet va nervai nebelaiko schmoll.gif jaučiuosi lyg pastoviai žaidimą žaisčiau "nužudyk reklamą paspaudęs ant kryžiuko". Kaip kokie partizanai iš visų pusių lenda doh.gif O kai kada net "nukilint" neišeina, tenka "refresh" daryt. Žodžiu visa laimė, kad "Adblock" yra karsta.gif Ačiū merginos už linkus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Amie @ 2012 06 29, 19:04)
rankos gal ir nenukris, bet va nervai nebelaiko  schmoll.gif  jaučiuosi lyg pastoviai žaidimą žaisčiau "nužudyk reklamą paspaudęs ant kryžiuko".

Dabar TELE2 reklamoje, kuri iškrenta per visą ekraną, gali ant kryžiuko spausti, kiek nori, ji nenusiima schmoll.gif Tai šiaip jau įstatymo pažeidimas, vartotojui reklama neturi būti brukama per jėgą, jis turi turėti galimybę ją atmesti. O šiuo atveju taip - kryžiukas yra, o galimybės atmesti - nėra.

Nekenčiu nieko instaliuoti, bet reikia.

Kas sako, kad nebūtų reklamos, nebūtų SM - gi ta SM jau ar ne 9 metus kaip yra, o tokia klaiki reklama - tik paskutiniuoju metu. Dėl jos mažėja SM vartojimas - tikrai. Nes, tarkim, ant planšetės ar telefono SM skaityt paskutiniu metu neįmanoma.
Nežinau, koks durnas tas reklamas programuoja, bet ant mažesnio ekrano tos reklamos beveik nesumažėja - taigi beveik nesimato nieko biggrin.gif Va, dabar aš ant stacionaro, man apačioj eina Eurovaistinės juosta. Ir tegu sau eina... Bet ant 10 colių planšetės ji eina tokio pat dydžio, ir tekstui skaityti lieka 2 cm!!! O jei ant mobilaus! O ją išjungti, t.y. su pirštu pataikyt ant kryžiuko, yra sunkiau.

Mes gi čia dauguma moterys, o ne technikos galiūnai. Nelabai aš mėgstu ant telefono vartyti milijonus psl. Ant kompo - susidoroju, bet ant kitko... Metu tada SM į šalį. Ir garantuoju, kad aš ne viena tokia.
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 07 19, 10:54)
Metu tada SM į šalį. Ir garantuoju, kad aš ne viena tokia.

tikrai taip drinks_cheers.gif
bandžiau telefone naršyti SM, tai pražuvęs reikalas..
Atsakyti
QUOTE(Qwertyio @ 2012 06 03, 22:00)
Paskaitykit čia ir  pabandykit..  pavyko užblokuoti man, jau senokai nematau jokių iššokančių reklamų nei viename puslapyje, net tik čia 4u.gif

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sakykim o kaip išjungti plancetiniam kompiuteriui ?
Atsakyti
Atsibodo reklamos SM? Jei narsote su Mozilla, tiesiog isidiekite si prieda ir reklamoms ate ate smile.gif
Reklamu blokavimas
Atsakyti
Isimkit tas igrisusias reklamas. Uzknisa kiekviename puslapyje, neimanoma skaityti forumo. jauskit saika.
Atsakyti
Užmiršus pamėginau šiandien įeit į SM telefonu. Emailą gi tikrinuosi, feisbuką vartau, kodėl SM negaliu? Įeinu - pyst Bitės reklama ant pusės ekrano! Ir užstoja man visą dešinę pusę, kur žinutės, favoritai, t.y. visas forumo valdymas. Paspaudžiu išjungt - o ji padidėja ir užima jau visą ekraną! Spaudžiu tą išjungt - vėl pusė. Kitaip tariant, per reklamą aš iš viso negaliu naudoti to forumo! Ne tai, kad trukdo, apsunkina - neleidžia!!! blink.gif

Koks durnas tas reklamas programuoja? umn.gif Ar SM ką, vartotojų nebereikia? umn.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2012 08 23, 10:59)
Užmiršus pamėginau šiandien įeit į SM telefonu. Emailą gi tikrinuosi, feisbuką vartau, kodėl SM negaliu? Įeinu - pyst Bitės reklama ant pusės ekrano! Ir užstoja man visą dešinę pusę, kur žinutės, favoritai, t.y. visas forumo valdymas. Paspaudžiu išjungt - o ji padidėja ir užima jau visą ekraną! Spaudžiu tą išjungt - vėl pusė. Kitaip tariant, per reklamą aš iš viso negaliu naudoti  to forumo! Ne tai, kad trukdo, apsunkina - neleidžia!!! blink.gif

Koks durnas tas reklamas programuoja? umn.gif Ar SM ką, vartotojų nebereikia? umn.gif

va su ta bite,tai ir mane uzkniso,kam jos reikalingos,kam reikes tas pats susiras,galu gale ir per televizoriu rodo tas pacias reklamas. Atsisedi atsipusti nuo reklamu,tai ne ir cia smegenis knisa doh.gif
Atsakyti
QUOTE(coco @ 2012 08 21, 08:22)
Isimkit tas igrisusias reklamas. Uzknisa kiekviename puslapyje, neimanoma skaityti forumo. jauskit saika.

pritariu, visiskaas saiko nebuvimas doh.gif
Atsakyti
Šiandien laikinai išjungiau adblock, nes kitaip fotokonkursų nerodo. Tai kai pradėjo reklamos lįst! Ačiūdie yra adblock, nematau nei vienos reklamos, kas dar neturi, susiinstaliuokit, nematysit reklamų ne tik sm, bet ir kituose puslapiuose.
Atsakyti
QUOTE(p@uksTelis @ 2012 08 25, 20:44)
Šiandien laikinai išjungiau adblock, nes kitaip fotokonkursų nerodo. Tai kai pradėjo reklamos lįst! Ačiūdie yra adblock, nematau nei vienos reklamos, kas dar neturi, susiinstaliuokit, nematysit reklamų ne tik sm, bet ir kituose puslapiuose.

Kas is to, jis tik menesi galioja doh.gif Pakui liepia pirkti doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti