Visos dar pakenčiamos, bet jau tos kur apačioj būna, TAI ATSIPRAŠAU.. Velka baisia psl, vos ne per pusę ekrano.. Aš suprantu reklama - pinigai, bet na kažkaip mažinkitės jūs jas, aš nžn..
Sveiki.
Bent tas reklamas galima butu nuimti, o dabar reikia i ta Loreal spoksoti, kol pats teiksis susitraukti. Cia jau virs ikyrumo ribu.
Bent tas reklamas galima butu nuimti, o dabar reikia i ta Loreal spoksoti, kol pats teiksis susitraukti. Cia jau virs ikyrumo ribu.
o kokios pas jus naršyklės? pas mane nei vienos reklamos, išskyrus viršuj tris banerius - langelius
pas mane irgi Opera ir dbr aplink nei vienos reklamos. O įsijungus Explorerį, lango apačioj juostelė, kuri nervuoja, įsijungia, o vietoj reklamų langeliai su kryžiukais, kažkodel reklamos neatidaro, bet iš esmės man exploreris nepatinka
Ui, man siandien galutinai irgi truko kantrybe, kaip gerai, kad yra si tema, tik galetu kas nors i ja sureaguot!
Didziaja laiko dali skaita si foruma is telefono. Nemoku apsakyt kaip nervina tos 'pop out' reklamos!!! telefone ju isjungt neimanoma, x niekaip nepasispaudzia. O kadangi ekranas mazas, negaliu skaityti nieko. Gaunu perkraut kas koki trecia puslapi! Tragedija
Didziaja laiko dali skaita si foruma is telefono. Nemoku apsakyt kaip nervina tos 'pop out' reklamos!!! telefone ju isjungt neimanoma, x niekaip nepasispaudzia. O kadangi ekranas mazas, negaliu skaityti nieko. Gaunu perkraut kas koki trecia puslapi! Tragedija
QUOTE(ingonester @ 2011 05 25, 08:06)
Sveiki, nesuprantu kaip išjungti begančią reklamos juostelę per vidurio puslapį
ji uždengia kartais temą, į kurią noriu įeiti
ant jos niekur nematau išjungimo kryžiuko
padėkite, nes kartai labai nervuoja
ji uždengia kartais temą, į kurią noriu įeiti
ant jos niekur nematau išjungimo kryžiuko
padėkite, nes kartai labai nervuoja
Virš kantrybės ir man tos reklamos
Ypač tos juostos horizontalios. Nori paspausti kokią nuorodą - pyst ta juosta ant ant jos
pagalbininkas naikinant reklamas
http://mantas.malciu...mas-su-firefox/
jau taip kompas lėtas,o dar tos reklamos parsisiuntus šitą gėrį užsiblokavau visas
http://mantas.malciu...mas-su-firefox/
jau taip kompas lėtas,o dar tos reklamos parsisiuntus šitą gėrį užsiblokavau visas
O ka daryti jei supermama forume istisai metomos reklamos, ne tik paprastos ir iprastos padaznejo, bet ir tos, kurios uzstoja teksta, t.y. man ta agresyvi reklama jau juodai erzina. Negi kas nors ziuri tokias??? as jei netycia paspaudziu tai neziuredama vel isjungiu. Spamas ir ne daugiau
Gal butu galima ka nors parsisiusti, kad nebemetytu?
Gal butu galima ka nors parsisiusti, kad nebemetytu?