Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išjungti reklamas?

QUOTE(11alpina @ 2012 06 01, 21:27)
Aš Chrome naršyklėje užsiblokavau reklamas, na super  smile.gif

Jetau, nes akyse šviesiau pasidarė, kai SM nebeteršia reklamos bigsmile.gif fantastika.... thumbup.gif

Ačiū kažkuriai mergaitei už pasidalinimą, kaip jas užblokuoti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Potrė: 02 birželio 2012 - 15:15
QUOTE(Vitulka @ 2012 06 01, 23:01)
jei tikrai užknistų, išmoktumėt  cool.gif

Vieni išmoksta, kiti iš SM į feisbuką pereina wink.gif Būna, kad ir nebepareina wink.gif
Atsakyti
Ačiū merginom, kurios išaiškino kaip panaikinti tą reklamą. Jau nebegalėjau su ta Bitės reklama gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(pilkoji28 @ 2012 06 01, 10:33)
Jau tikrai persistengė Bitė šįkart, tikrą antireklamą ir savo įmonei ir reklamos veidui pasidarė, dar purto telefą vedma išlindus  wacko.gif

Jaučiu Ščiogolevaitei ir Bitei iki gyvenimo galo jausiu antipatiją doh.gif .

Papildyta:
QUOTE(KOBRAA @ 2012 05 30, 14:13)
nezinancioms, kaip tai padaryti, papasakosiu, ka dariau as. Atsidariau google.lt ir paieskos langelyje ivedziau adblocker. Tada pasirinkau toki puslapi, kuriame blokuojamos reklamos Exploreryje (nes juo naudojuosi) ir paleidau. Spaudziau kur prase Download .. next install...run ir t.t. ir viskas
valiooooooo biggrin.gif  lotuliukas.gif  biggrin.gif
nebera Sciogolevaites

Ačiū už pagalbą smile.gif .
Atsakyti
Pagaliau ir aš Moziloje užsiblokavau nuo Ščiogolevaitės, o tai visą rytą ji man prieš akis stovi doh.gif, vis mąsčiau kaip ją pradanginus. Dėkui, mergikės už info wink.gif
Atsakyti
Paskaitykit čia ir pabandykit.. pavyko užblokuoti man, jau senokai nematau jokių iššokančių reklamų nei viename puslapyje, net tik čia 4u.gif
Atsakyti
Gal kas turit blacberry ir zinot, kokia programa susiinstaliuoti, kad blokuotu reklamas? Pati turedama playbook'a nebegaliu i Sciogolovaites snuki ziureti, kurio dar ir isjungti negali niekaip bash.gif
Cia klausimas moderatoriam: kodel is normalaus forumo virstat agresyvia reklama brukanciu tinklapiu? Ne visi turi galimybe ta zinomaji adblock susiinstaliuoti. Persasi isvada, kad jums geriau maziau nariu, negu maziau reklamos?
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 05 30, 10:24)
Na ir man kantrybė vieną kartą baigėsi,tai šiandien užblokinau reklamas,žiūresim ar ilgam. thumbup.gif

Užblokavau reklamas 05.30 diena.Šiandien vel jos pradejo šokineti. doh.gif Dieve,dieve.... gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga 3 @ 2012 06 04, 13:12)
Užblokavau reklamas 05.30 diena.Šiandien vel jos pradejo šokineti. doh.gif Dieve,dieve....  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

Stiprybes mastau.gif
Atsakyti
Užblokavau reklamas Exploreryje Adblock pagalba. Apsidžiaugiau iki negalėjimo, tačiau... po kurio laiko išmetė langą apie Adblock atnaujinimą, o jis mokamas doh.gif Dabar vėl sėdžiu ir per reklamas ne kažin ką matau doh.gif Ryte įjungus kompą dar blokuoja, tada vėl langas dėl atnaujinimo, ir vėl visos reklamos sugrįžta. Kažką ne taip padariau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Anqeliukas @ 2012 06 04, 21:56)
Užblokavau reklamas Exploreryje Adblock pagalba. Apsidžiaugiau iki negalėjimo, tačiau... po kurio laiko išmetė langą apie Adblock atnaujinimą, o jis mokamas  doh.gif Dabar vėl sėdžiu ir per reklamas ne kažin ką matau  doh.gif Ryte įjungus kompą dar blokuoja, tada vėl langas dėl atnaujinimo, ir vėl visos reklamos sugrįžta. Kažką ne taip padariau?  g.gif

Pas mane tas pats. Limita duoda 200 reklamu, toliau apie 90lt susimoki ir blokuoja toliau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mrs Freken Bok: 04 birželio 2012 - 22:11
Tuomet toliau laukiame patarimo kaip vis dėlto blokuoti reklamas Exploreryje g.gif
Atsakyti