Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išjungti reklamas?

QUOTE(gyvate @ 2012 04 13, 02:08)
Jeigu pasiskaitytumėt nors kelis puslapius atgal, tai atsakymą rastumėt, ar tik skųstis mokat?

Mokam ir skaityti, ir skustis tik as nesiskundziu, o nepatenkinta reklamom...ir tokiu poziuriu, kad vieni gali mesti reklamas , o kitus blokuoja.
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2012 04 13, 13:17)
Mokam ir skaityti, ir skustis tik as nesiskundziu, o nepatenkinta reklamom...ir tokiu poziuriu, kad vieni gali mesti reklamas , o kitus blokuoja.

Tai susiinstaliuokit ADBLOCK , priklausomai nuo to , kokią naršyklę naudojat, aš pvz susiinstaliavus adblock google chrome naršyklei, na ir nebematau reklamų niekur, o kaip nervindavo tos lendančios reklamos, ne tas žodis.

Atsakyti
Laba diena
Mano kompiuteris mazasis netbook'as, tai klausimas kaip man isjungri reklamas, kad net nesimato to kryzelio, o reklama uzsoka per puse lango, nu nervuoja ne tas zodis. Pastoviai reikia isjungineti skaitoma puslapi, nes puse teksto nesimato. Anksciau skin pasirinkdavau kita ir viskas ok, o dabar tik supermama yra.
Atsakyti
Nežmoniškai palengvėjo notworthy.gif notworthy.gif atsikračiau Google Chrome tų nelemtų reklamų ne tik SM'se bet dingo ir kituose internetiniuose puslapiuose assa.gif
Atsakyti
Kaip išjungt arba užblokuot iššokančias reklamas? Neįmanoma normaliai forumu naudotis, taip erzina, kai per puse ekrano iššoka reklamos doh.gif
Atsakyti
as tuo pradesiu nekesti sm, per tas reklamas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ikeja @ 2012 04 18, 20:27)
as tuo pradesiu nekesti sm, per tas reklamas  g.gif

jeigu ateini į temą "Kaip išjungti reklamas?" tai atsijungi radusi nurodymus ir nebeburnoji mirksiukas.gif
Atsakyti
Valio, reklamu nebera thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Beiker @ 2012 04 18, 20:20)
Kaip išjungt arba užblokuot iššokančias reklamas? Neįmanoma normaliai forumu naudotis, taip erzina, kai per puse ekrano iššoka reklamos  doh.gif

QUOTE(ikeja @ 2012 04 18, 21:27)
as tuo pradesiu nekesti sm, per tas reklamas  g.gif

lotuliukas.gif doh.gif Dievuliau tu mano, tam pačiam puslapyje tik keliais postais aukščiau parašyta kaip išjungti reklamas
Atsakyti
Jaučiu kad teks gyventi su reklamom nes nieko nesuprantu nei kompe nei visose programose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Aktinidija99 @ 2012 04 25, 14:30)
Jaučiu kad teks gyventi su reklamom nes nieko nesuprantu nei kompe nei visose programose  verysad.gif

tai kad ten labai viskas aiškiai parašyta g.gif
klauskit ko nesuprantat mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū! Chrome jau neturiu reklamų, bet ką daryti su telefonu??? Pas mane Androidas, padėkit 4u.gif
Atsakyti