Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išjungti reklamas?

na persiinstaliavau iš naujo,gal nebemėtys g.gif
na ne ir vėl viršui plavinėja reklama doh.gif turiu ant jos spausti,o kaip padaryti,kad automatiškai visų nerodytų g.gif MB kompe nieko nenustatinėjau ir nebemeta nieko g.gif
na tam kartui kažką priblokinau thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 04 balandžio 2012 - 20:44
Bet kodėl šitame forume šitiek daug reklamos? Nei viename tiek nėra.
Šitaip užknisa, kad nėra žodžių apsakyti. Iš visur lenda, iš visų kampų. Kažkoks košmaras doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 04 08, 12:52)
Šitaip užknisa, kad nėra žodžių apsakyti. Iš visur lenda, iš visų kampų. Kažkoks košmaras doh.gif

toks gyvenimas ,dabar visur jos pilna doh.gif
o ta programa thumbup.gif
Atsakyti
Kaip keista, kad adblock reikalauja susimokėti g.gif Aš jau gal keli mėnesiai kaip susiinstaliavus, nieko mokėt nereikia, o reklamų nėra, tiesiog super. Pas mane chrome naršyklė, man pati geriausia.
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 04 08, 12:52)

Forumui juk irgi reikia kažkaip gyvuoti finansiškai. Iš reklamos užsakovų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mitnick @ 2012 04 08, 17:23)
Forumui juk irgi reikia kažkaip gyvuoti finansiškai. Iš reklamos užsakovų smile.gif

Bet kas per daug, tai per daug.
Iš principo nežiūriu tų reklamų
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2012 04 08, 19:06)
Bet kas per daug, tai per daug.
Iš principo nežiūriu tų reklamų

manau vienetai jas dar tebemato ax.gif
Atsakyti
eisiu ir as bandyti blokuoti reklamas, ka tik buvau sokiruota, kad labas reklama iejus i foruma visu kompo garsu, kad uzdainavo doh.gif ir niekur neradau, kad issijungutu... turejau isjungti kompo garsa... suprantu, kad reikia gyventi, bet tuoj tikrai cia turinio bus maziau nei reklamos verysad.gif jei dar taip nera...
Atsakyti
tai kaip uzblokuoti tas prakeiktas reklamas, na nervina juodai, gal yra kur koks mygtukas - kur paspaudus nebesimatytu tu reklamu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 04 12, 22:40)
tai kaip uzblokuoti tas prakeiktas reklamas

O temoje atsakymo neradote?
Atsakyti
QUOTE(braske24 @ 2012 04 12, 12:40)
tai kaip uzblokuoti tas prakeiktas reklamas, na nervina juodai, gal yra kur koks mygtukas - kur paspaudus nebesimatytu tu reklamu.. g.gif

Juodai uzkniso tos reklamos doh.gif doh.gif doh.gif , kaip reiketu jas panaikinti. Mamom reklamuotis uzdrausta, o pasaliniu reklamu... per puse puslapio, negali atsivertes tema paskaityti. Kazkoks kosmaras...
Atsakyti
QUOTE(masajugi @ 2012 04 13, 12:54)
Juodai uzkniso tos reklamos  doh.gif  doh.gif  doh.gif , kaip reiketu jas panaikinti. Mamom reklamuotis uzdrausta, o pasaliniu reklamu... per puse puslapio, negali atsivertes tema paskaityti. Kazkoks kosmaras...

Jeigu pasiskaitytumėt nors kelis puslapius atgal, tai atsakymą rastumėt, ar tik skųstis mokat?

Atsakyti