Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairiaspalvis Tailandas

Fotoreportažas thumbup.gif thumbup.gif Labiausiai patiko baltoji šventykla, tigrai wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif Na ir aišku salos wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Wau! Ačiū už nuostabų reportažą wub.gif Į Tailandą jau seniai svajoju nukeliauti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2011 08 17, 10:54)
sveiki  ax.gif , mes irgi planuojame vykti i Tailanda, radau bilietus lapkricio pabaigoje uz 1500lt zmogui, taciau kazi kaip orai tokiu metu. be to, kiek visur ziurineju, labai pigu skristi is kijevo - apie 1000lt/asm. bet mastau ar tada reikia ukrainos vizos?  g.gif
sumastem vos pries pora dienu kad reiktu pakeliauti po Tailanda, tai dar visai as cia zalia  ax.gif

Gal galit pasakyti per kur darot tokius pigius bilietus... ir man idomu.
Tiesa, o kaip su vizom i Tailanda? Lietuvoje reikia pasirupinti ar vietoje..?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almera: 26 rugpjūčio 2011 - 08:05
1000 kartu nerealus vaizdai! viena is mano svajoniu savarankiskai aplankyti Tailanda.. Aciu! wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2011 08 26, 09:04)
Gal galit pasakyti per kur darot tokius pigius bilietus... ir man idomu.
Tiesa, o kaip su vizom i Tailanda? Lietuvoje reikia pasirupinti ar vietoje..?

Mes pirkom per Estravel American Express(Aerosvit skraidino),bet siemet jie tokiu geru pasiulymu jau nemeta verysad.gif

Vizas pasidarem Tailande,nes ilgai buvom,ir dar i Kambodza vaziavom.O 15-ai dienu galima gauti viza tiesiog Bankoko aerouoste.
Atsakyti
WOW koks fainas fotoreportazas smile.gif Labai patiko tigriukai mieli ;D , sventyklos labai grazios , salos wub.gif wub.gif Visa ta gamta ir kerintis grozis uzburia . Labai noreciau tenai nuvaziuoti . wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Superinis pasakojimas wub.gif Bet kaip atsimenate ten tuos visus pavadinimus biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū už puikų reportažą 4u.gif Jūsų dėka pamačiau tokį Tailandą, kokį norėčiau ir pati pamatyti...tai mano sena svajonė, kuriai tikiuosi bus lemta išsipildyti ax.gif Aš jau keletas metų vis peržiūriu kainas ir jos ženkliai krenta žemyn.Sakykime prieš 10 metų kelionės į Tailandą su skrydžiu ir viešbučiu be 10 000 LT. vienam žmogui nelabai buvo įmanoma surasti doh.gif
Ir žaviuosi Jumis, kad patys viską taip puikiai susiorganizavote...man iki šiol atrodė, kad tik Europoje vieniems galima drąsiai keliauti. biggrin.gif
Man kaip ir daugeliui kitų Baltoji šventykla ir sala yra objektai Nr.1 thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Ačiū ir dar kartą ačiū už įdomų pasakojimą ir gražias nuotraukas. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 02 lapkričio 2011 - 10:50
QUOTE(Astra777 @ 2011 11 02, 11:42)
ax.gif Aš jau keletas metų vis peržiūriu kainas ir jos ženkliai krenta žemyn.Sakykime prieš 10 metų kelionės į Tailandą su skrydžiu ir viešbučiu be 10 000 LT. vienam žmogui nelabai buvo įmanoma surasti doh.gif

Kiek pastebėjau nuo uzpernai jos jau yra nemazai pakilusios, pats laikas keliaut kol visi išsigandę potvynio
Atsakyti
QUOTE(herbas @ 2011 11 02, 21:32)
Kiek pastebėjau nuo uzpernai jos jau yra nemazai pakilusios, pats laikas keliaut kol visi išsigandę potvynio

Ačiū 4u.gif Negi augindama dukrytę būsiu geriausią šansą praleidus g.gif Prieš porą metų džiaugiausi, kad už 2,5 LT. galima nuskristi ir grįžti...po to dar buvo šiek tiek žemiau 1800 LT.
Na vis viena dar tikiu, kad išmuš mūsų su vyru valanda wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 02 lapkričio 2011 - 21:16
Super reportazas! Nuostabios nuotraukos wub.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ENR @ 2012 10 22, 14:10)
Super reportazas!  Nuostabios nuotraukos  wub.gif  Aciu!  4u.gif

Sutinku su ENR, gal dar kas turite ką papasakoti? labai naudonga būtų
Atsakyti