Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairiaspalvis Tailandas

Pasirodo,kad photobucket'as uzblokavo mano fotkes,nes virsijau kazkoki limita?

''You have exceeded the 10 GB monthly bandwidth limit on your free
Photobucket account. As such, your image and video links have been
temporarily disabled. Your images and videos have not been deleted but
will be reactivated on the 27th of the month, when your bandwidth
usage resets to zero.''

Nieko nesuprantu.Jie praso uzsimoketi arba laukti iki lapkricio 27d.? doh.gif Pratryniau dali albumu,bet niekas nesikeicia.Gal kas zino,ka galima padaryt?ar teks laukti iki tos 27d.?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 11 14, 14:25)

Photobucket account.  As such, your image and video links have been
temporarily disabled.  Your images and videos have not been deleted but
usage resets to zero.''

Nieko nesuprantu.Jie praso uzsimoketi arba laukti iki lapkricio 27d.? doh.gif Pratryniau dali albumu,bet niekas nesikeicia.Gal kas zino,ka galima padaryt?ar teks laukti iki tos 27d.?

kaip suprantu i menesi galima 10GB nuotrauku ikelti.. o 10 gigu tai tikrai nemazas kiekis.. nuo 27lapkricio vel bus galima kelti foto.. nes praeis menuo ir vel prasides naujas menesio limitas nuo 0.. Pries keldama foto bandyk jas sumazinti.. keliant i interneta mazintu foto kokybe nelabai nukencia.. As mazinu su Paint programa netgi kartais.. arba su programa su kuria perkeliu foto is fotoaparato i kompiuteri.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Supo: 14 lapkričio 2010 - 17:01
Tikrai nesukeliau 10GB g.gif pas mane is viso is Tailando buvo gal 6GB,o sukeliau gal tik ketvirtadali g.gif
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 11 14, 17:25)

Photobucket account.  As such, your image and video links have been
temporarily disabled.  Your images and videos have not been deleted but
usage resets to zero.''

Ir man taip buvo keletą kartų, tai priklauso nuo nuotraukų peržiūrų kiekio. Vėl bus matomos tą dieną kuri nurodyta arba reikia mokėti. Gražios nuotraukos, labai įdomiai aprašai keliones, daug peržiūrų gaunas,todėl kartais bus tokie nemalonūs siurprizai ax.gif
Atsakyti
Aha,viska dabar supratau.Vadinasi,jei sukeltos SM,tai jie skaiciuoja perziuras ir cia?Nu ka,lauksim smile.gif
Atsakyti
Tikekimes, kad nuotraukos vel atsiras po minetos datos, nes butu labai gaila ideto darbo doh.gif
Atsakyti
Buvau sužavėta pasakojimu ir be nuotraukų thumbup.gif ,bet koks jis būtų superinis jei dar nuotraukas matytum biggrin.gif .
Atsakyti
Aciu 4u.gif reikia tiketis,kad po lapkricio 27d atblokuos nuotraukas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2010 11 14, 16:00)
keliant i interneta mazintu foto kokybe nelabai nukencia

netiesa,sumazinant foto nukencia ir foto kokybe. 4u.gif
Atsakyti
Foto vel rodo clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 24, 12:18)
netiesa,sumazinant foto nukencia ir foto kokybe. 4u.gif

kaip tokiam forume, sumazinus foto, kokybes sumazejima vos pastebesi.. kita kalba butu jei spauzdintum nuotrauka ar ziuretum per dideli ekrana.. na cia ne apie tai tema 4u.gif

einu dar paziureti foto 4u.gif
Atsakyti
Niu va dar klausimu iskilo doh.gif

kaip atskirti upes taxi nuo tos kur jus brangiai sumokejot? g.gif
musu viesbutis ant upes kranto, ir salia sake upes stotele.. tai ten kaip autobusai stotelese sustoja taip ir tie vandens taxi kazkokiu laiku priplaukia? kaip zinoti i kur jie plaukia? blush2.gif

ir dar klausimukas.. tu ten sventykloj vienoj basutes nusiavus.. tai cia taip reikia visoses sventyklose? g.gif
Atsakyti