Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairiaspalvis Tailandas

aciukas 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tikrai, ačiū už nuostabias akimirkas iš savo kelionės, buvo laaaaaaabai įdomu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2010 11 12, 00:05)
beje jus kelione i Phang Nga salas per viesbuti uzsisakinejot?
pasirode kad i sitas salas fainesne kelione nei i phi phi..

Taip,abi ekskursijas emem is viesbutyj veikiancios agenturos.Patarciau vykti butinai i abi.Juk ne viska galima uzfiksuoti fotoaparatu mirksiukas.gif Dar sezono metu yra ekskursija i Smilan salas,gal ir ten grazu.Mes nebuvom,nes nesezono metu neplaukia del bangavimo.
QUOTE(mamaSandra @ 2010 11 12, 01:54)
Stebetina, kad tuose paciuose objektuose zmoniu ne sezono metu nera.
Kai mes ten buvom  - buvo sausakimsa, net nesuprasi is nuotrauku, kuri nufotografuot norejai  doh.gif
Nuotrakos geros kokybes, ar isduosit paslapti kokio modelio foto aparatu fotografavot?

Buvo buvo tu zmoniu sociai biggrin.gif ,tik reik nutaikyt momenta ir kampa,kad ju nesimatytu biggrin.gif Musu fotoaparatas Canon EOS 550D.
Atsakyti
Labai informatyvus pasakojimas thumbup.gif . Ačiū smile.gif
Sakykit, o pas pas ilgakakles moteris žiedus ant kaklo matavotės už mokestį ar nemokamai leido? Vietiniai už jų fotografavimą pinigų neprašo?
Kiek kainavo kelionės į Phang Nga ir Phi Phi?
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 11 12, 18:36)
Taip,abi ekskursijas emem is viesbutyj  veikiancios agenturos.Patarciau vykti butinai i abi.Juk ne viska galima uzfiksuoti fotoaparatu  mirksiukas.gif Dar sezono metu yra ekskursija i Smilan salas,gal ir ten grazu.Mes nebuvom,nes nesezono metu neplaukia del bangavimo.

na phi phi buvau irasius i savo sarasiuka.. o va smillan praleidau.. pagooglinau tai ten labai gera vieta nardymui.. ko as laaabai noreciau bigsmile.gif aciu, kad pasakei.. ten raso, kad nuo Lapkricio 1d galima lankytis, mums tinka thumbup.gif
Papildyta:
Dar kvailas klausimas... vyras sako su kedais patogiau nei su pvz gladiator tipo basutem.. as tai isivaizduoju, kad silta labai ne?
Atsakyti
QUOTE(Sirrena @ 2010 11 12, 22:32)
Sakykit, o pas pas ilgakakles moteris žiedus ant kaklo matavotės už mokestį ar nemokamai leido? Vietiniai už jų fotografavimą pinigų neprašo?
Kiek kainavo kelionės į Phang Nga ir Phi Phi?

Nieko nereikia moketi,bet daviau trupuciuka.Fotografuok kiek nori,toks ju darbas-sedeti ir pozuoti,todel ir gauna pinigus is valdzios.Zinoma,moterys kviecia pas jas nusipirkti suvenyru.

Ekskursijos lyg 1300 ir 1500bt g.gif
QUOTE(Supo @ 2010 11 12, 23:05)
Dar kvailas klausimas... vyras sako su kedais patogiau nei su pvz gladiator tipo basutem.. as tai isivaizduoju, kad silta labai ne?

Kai karstis +30 ir dregme 80-90%,man niekas kedu neapautu rolleyes.gif mes visur vaiksciojom su Ecco basutemis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rasa32: 13 lapkričio 2010 - 00:11
salu parkas ispudingas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
labai grazi foto,kur tu maudaisi viena tarp uolu ir tik vanedenynas... doh.gif thumbup.gif
p.s.pasidaryk sau tokia fotke i remus... smile.gif
ACIU UZ PASAKOJIMA!!!
user posted image
linkejimai tau ir tavo MB...much biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jollyk: 13 lapkričio 2010 - 17:38
Rasa, o ka dar nuveiket Phuket'e? aplanket salas.. kabareto show.. ka dar verta pamatyti ten? Mes apie savaite ten busim.. tai galvoju ka cia nuveikus..
Kur masazus ten darytis geriau gal zinai? unsure.gif
Ar labiau brangiau Phukete parduotuvese nei bankok'e?
As noreciau karoliuku juvelyriniams dirbiniams nusipirkti.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Supo @ 2010 11 13, 21:35)
Rasa, o ka dar nuveiket Phuket'e? aplanket salas.. kabareto show.. ka dar verta pamatyti ten? Mes apie savaite ten busim.. tai galvoju ka cia nuveikus..
Kur masazus ten darytis geriau gal zinai?  unsure.gif
Ar labiau brangiau Phukete parduotuvese nei bankok'e?
As noreciau karoliuku juvelyriniams dirbiniams nusipirkti..  g.gif

Mes Phuket'e buvom 5dienas;pusdienis sen bei ten,1-pliazinomes,2-ekskursijos,1-pliazas ir lietus,paskutinis pusdienis prie baseino.Jei buciau dar turejusi dienu,buciau gulejusi pliaze,to man labai truko,nes jau buvau ''prisiekskursinus'' biggrin.gif
Ka dar galima veikti Phuket'e?drambliu stovykla,dziungles+raftingas+jodinejimas drambliais(kaip mes emem Chang mai),keturraciais po dziungles,visokios turu kombinacijos,valgio gaminimo kursai,masazo kursai,jei jums norisi veiklos.Dar FantaSea sou.Vakarinis plaukimas i Bondo sala.

Karoliuku galit paieskot turguje.Yra toks ramesnis turgelis dideliame prekybos centre,I aukste.Prie McDonald kiosko.Cia Patong'e.Karoliuku maciau Chang mai naktiniam turguj,o Phuket'e nemaciau.

Masazai visur geri,rinkites bet kuri salona,ju ten simtai.Jei paprastam salone masazas 250-350bt,tai kokiam su labai graziu interjeru toks pat bus ir 500bt,ir uz 1000bt galit rasti rolleyes.gif Bet manau,kad pacio masazo kokybe bus tokia pati.
Atrodo,ateina tokia jaunute smulkute masaziste,bet kaip griebia bigsmile.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2010 11 13, 20:55)
Mes Phuket'e buvom 5dienas;pusdienis sen bei ten,1-pliazinomes,2-ekskursijos,1-pliazas ir lietus,paskutinis pusdienis prie baseino.Jei buciau dar turejusi dienu,buciau gulejusi pliaze,to man labai truko,nes jau buvau ''prisiekskursinus'' biggrin.gif
Ka dar galima veikti Phuket'e?drambliu stovykla,dziungles+raftingas+jodinejimas drambliais(kaip mes emem Chang mai),keturraciais po dziungles,visokios turu kombinacijos,valgio gaminimo kursai,masazo kursai,jei jums norisi veiklos.Dar FantaSea sou.Vakarinis plaukimas i Bondo sala.

Karoliuku galit paieskot turguje.Yra toks ramesnis turgelis dideliame prekybos centre,I aukste.Prie McDonald kiosko.Cia Patong'e.Karoliuku maciau Chang mai naktiniam turguj,o Phuket'e nemaciau.

Masazai visur geri,rinkites bet kuri salona,ju ten simtai.Jei paprastam salone masazas 250-350bt,tai kokiam su labai graziu interjeru toks pat bus ir 500bt,ir uz 1000bt galit rasti  rolleyes.gif Bet manau,kad pacio masazo kokybe bus tokia pati.
Atrodo,ateina tokia jaunute smulkute masaziste,bet kaip griebia bigsmile.gif  thumbup.gif

Va apie maisto gaminimo kursus ir buvau pamirsus bigsmile.gif jegele.. oj aciu aciu aciu tau.. 4u.gif
Geras, bet tai koks kainu skirtumas.. as pasiziurejau savo viesbucio Spa meniu.. tai masazo kainos dviems zmonems apie 3000 batu.. blink.gif
Na as isivaizduoju viesbuciuose bus tu pasiulymu kelioniu ir ka nuveikt.. ziurek dar ir laiko pritruksim tongue.gif
Atsakyti
Rasa, fotoreportažas thumbup.gif, kaip visada 4u.gif Kokios nuostabios salos, dar man labai graži ta baltoji šventykla.
O pas tą didžiausią tigrą tai neišdrįsčiau schmoll.gif drąsūs jūs 4u.gif Va pas mažuosius tai oj kaip norėčiau.
Atsakyti
Nematau nuotrauku. Ar cia man vienai taip?
Atsakyti