Labai gražūs visi darbeliai.
Aš rytoj įkelsiu savo procesus, parodysiu, kiek nebaigtų darbų lauks manęs sugrįžtančios po atostogų.
[quote=Dvi,2010 11 04, 23:55]Nimue Bouilleurs de Cru. DMC 32ct linas, DMC muline ir Kreinik metalikas, C&C karoliukai, skambaliukai. Dar vienas iš nykštukų ir elfų gyvenimo mano kolekcijai
[/quote]
Nimue serija
nuostabus darbas
Papildyta:
quote=Mergaiciukas,2010 11 05, 07:43]
Aš irgi atėjau pasirodyt Kažkada seniai rodžiau Maia dramblio procesą - dabar atėjau pasigirt baigtu darbu:
[/quote]
oho, koks didingas. Labai grazus
[quote=Ieva V,2010 11 05, 11:14]Sveikos,
Rodausi su savo darbeliu: uzrasu knygele, 16 aida, DMC siuliukai.
[/quote]
Gal naturoj ne taip matos kad suvelta medziaga? paveiksliukas Galima schemute? 810@one.lt
[quote=Dvi,2010 11 05, 11:42]Dar trys mini darbeliai.
[/quote]
ojejku koks subtilumas ir grazumas pamegau ir as sia serija Kompas nuluzo, tai sustojo darbai schemos liko kompe. Linas ir MTSA
Labai grazus ir darbas ir ireminta Saunuole!
Papildyta:
grazios jusu varnos
ale ir groziu prikuret fantastiskas
nematyta nuostabi adatine
nu tikrai, ruduo - darbu metas
siltos, svelnios
ir metrikas ir seilinukas
[/quote]
Nimue serija
nuostabus darbas
Papildyta:
quote=Mergaiciukas,2010 11 05, 07:43]
Aš irgi atėjau pasirodyt Kažkada seniai rodžiau Maia dramblio procesą - dabar atėjau pasigirt baigtu darbu:
[/quote]
oho, koks didingas. Labai grazus
[quote=Ieva V,2010 11 05, 11:14]Sveikos,
Rodausi su savo darbeliu: uzrasu knygele, 16 aida, DMC siuliukai.
[/quote]
Gal naturoj ne taip matos kad suvelta medziaga? paveiksliukas Galima schemute? 810@one.lt
[quote=Dvi,2010 11 05, 11:42]Dar trys mini darbeliai.
[/quote]
ojejku koks subtilumas ir grazumas pamegau ir as sia serija Kompas nuluzo, tai sustojo darbai schemos liko kompe. Linas ir MTSA
Labai grazus ir darbas ir ireminta Saunuole!
Papildyta:
QUOTE(banni @ 2010 11 05, 17:54)
pagaliau ireminau....
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 11 05, 18:18)
visos rodosi, teks ir man
grazios jusu varnos
QUOTE(muza @ 2010 11 05, 21:01)
tik į draugiją Maia drambliukui
ale ir groziu prikuret fantastiskas
QUOTE(Višniukė @ 2010 11 05, 23:18)
as apsalus bet tai kokiu darbu darbeliu prikrovet cia matos, kad ruduo - derliaus metas
Gal nepatersiu temukes
smulkmenele - adatine
Gal nepatersiu temukes
smulkmenele - adatine
nematyta nuostabi adatine
nu tikrai, ruduo - darbu metas
QUOTE(ZMama @ 2010 11 06, 12:47)
pasirodau ir aš savo meną, beliko tik įrėminti ir mamai dovana jau bus
siltos, svelnios
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 11 06, 18:10)
na stai ir iremintas metrikas
ir metrikas ir seilinukas
Merginos, pagalbos reikia Pati nesiuvinėju, bet turiu kas siuvinėja nerealius paveikslus. Ji perkasi siūlus gerose akyse DMC, bet žinau kad galima gauti pigiau iš užsienio siunčiantis. Kokia kaina jau skaitosi nebrangi? Ir jei siunčiatės gal galit rekomenduot iš kur, nes radau vienoj vietoj tai siūlo savikaina išeina apie 1,35lt, tai jau nemanau, kad čia yra labai pigu. Kai LT galima gaut už 1,80. Žėjau ebay, bet ten tik pakuotasi rinkiniais pardavinėja, o aš noriu numeriukais surinkti. Na jei kas gali man padėti šiuo klausimu, tai lauksiu pagalbos
Taip ir yra, man kitaip dar neteko girdėti. Pati siunčiuosi siūlus iš Lietuvos į Airiją, nes renku konkrečius numeriukus. O ebay tik rinkiniai pigūs. o 1,35 yra pigu, kai nuolatos perki siūlus , o ypatingai jei dideliam paveikslui reikia 100 matkiukų, o pridėk dar medžiagas.
ačiū
QUOTE(Donalita @ 2010 11 07, 15:43)
Taip ir yra, man kitaip dar neteko girdėti. Pati siunčiuosi siūlus iš Lietuvos į Airiją, nes renku konkrečius numeriukus. O ebay tik rinkiniai pigūs. o 1,35 yra pigu, kai nuolatos perki siūlus , o ypatingai jei dideliam paveikslui reikia 100 matkiukų, o pridėk dar medžiagas.
na,as kolkas tai tik rinkinukus-ta prasme,kits pirkau,tai cia jau suderinti buna ir tik siutas,kad ant daugumos jau nuimti numeriukai,reikia paciai atsirinkinet,kas koks irgi va,du darbeliai,o dar bent pora norisi padaryt iki kaledu-nezinau,kaip as cia visur spesiu
na,as ziurejau ebay,nezinau,kiek cia pardese kainuoja,bet yra juk ir be ebay visokiu site,daug radau,bet nezinau,ar ten pigiau,nei pardese.kolkas nereikejo pirkt,bet jau vienam rinksiu,tai tada galesiu pasakyt,jei gausiu pigiau ir kur ir kiek
Ačiū labai už pagyrimus mano darbams Stengiuosi, darau ir kažkas gaunasi. Kaip beje ir jums visoms - darbai pilasi vienas po kito vienas už kitą gražesni. Šaunuolės!
QUOTE(muza @ 2010 11 07, 18:09)
Noriu pasirodyti kokį savaitgalį pagaminau atviruką, skirtą pasveikinti gimtadienio proga
Labai originalu Norėčiau ir aš tokį gauti
jau nebeišvardinsiu vardais, bet visi darbeliai puikūs
tik gaila, kad DVI ir Muza darbelių man nerodo, užstrigo ten kažkas turbūt. teks pakentėti, o būtent šituos labiausiai pamatyti norisi
tik gaila, kad DVI ir Muza darbelių man nerodo, užstrigo ten kažkas turbūt. teks pakentėti, o būtent šituos labiausiai pamatyti norisi
kiek ewas kainuoja ?klp yra jo pirkti ?
QUOTE(Dvi @ 2010 11 04, 23:55)
Nimue Bouilleurs de Cru. DMC 32ct linas, DMC muline ir Kreinik metalikas, C&C karoliukai, skambaliukai. Dar vienas iš nykštukų ir elfų gyvenimo mano kolekcijai
labai labai gražu
Muza dramblys šarkos ir visų kitų darbeliai