Dzeine tu su savo karvem mano anytai butai tobula marti, liuks darbeliai
Mingomi numanau kaip turi "gyvai" atrodyt
e.meskine Menulio feja prie mano favoritu
aciu pastebejusioms mano maisiukus
B_March jie tobulai issipute nes sintepono kamsalo prideta , cia fotosesijai
QUOTE(B_March @ 2010 11 24, 20:35)
labai gražu o kodėl viskas su karvutėmis?
todėl, kad ta mergina, kuri gavo tas karves, jas kolekcionuoja ir renka visokiais pavidalais
Labai visom ačiū
kokie darbeliai,o kad jie i mano namus atkeliautu
esta tikros kryzialiotojos
esta tikros kryzialiotojos
QUOTE(Donalita @ 2010 11 23, 23:36)
O aš vis dar neprarandu vilties pas ką nors po namus virtualiai pasivaikštinėti Tikiuosi, kad Dvi nepamirš pažado ir parodys savo sienas. Aš gi pagalvojau, jūs kai rėminat paveikslus labai paisot, kad rėmai vienas prie kito derėtų? Na, čia klausimas aišku toms, pas kurias kabo keli paveikslai ant tos pačios sienos. Pas Dvi mačiau visi nimukai su vienodais rėmais, bet juk jie vienos serijos, tos pačios firmos ir aišku, panašios spalvų gamos.
Aš taip tikėjausi, kad tu pamirši... Nu negi reiks eti fotkinti Gi sakiau, kad ten atstumo nėra, visi į nuotrauką netilps nors tu verk... Gal geriau užsuk arbatos? Lietuvon juk grįžti... Be to žinau, kad kitoms nepatiks daug paveikslų ant vienos sienos, tai ir nefotkinu...
QUOTE(Kaktusine @ 2010 11 24, 13:03)
Įrėminau savo Petal Fairy
Koks grooooožis... Nerealu... Super.... : :
Rėmas nepakartojamas
QUOTE(Džeinė @ 2010 11 24, 14:43)
Mano naujausias darbas (jau galiu rodyt, nes padovanotas)
"Vika turiu padaryti pati"
"Vika turiu padaryti pati"
Laukiau kada pasirodysi ir spėliojau ką iš jo darysi Super eksponatas į kolekciją
Acufactum Snieguolės . Lietuviškas linas, DMC muline. Labai nemielas man darbas, bet yra kaip yra. Iš pradių dizainas man patiko, bet kuo toliau siuvinėjau, tuo labiau norėjosi jį mesti lauk.
Riolis Gandro dovanėlė. Aida 16ct, DMC muline. Bus skirta mažam berniukui, kuris pagal giminystės liniją išeina mano pusbrolio anūkas. Tai kaip ir mano anūkas kelintoj kartoj
MTSA Pivoine Fen Jin Yu Zhu. Buttermilk spalvos 28ct linas, AVAS šilkas. Labai sunkiai nuotraukoj matosi realios spalvos :dash: Darbas nerėmintas, artimiausiu laiku nerėminsiu, dėl to įkeliu tokį, koks yra. Kada nors parodysiu ir su rėmais.
Labai grazus darbeliai!
Mergaites, atsiprasau, jei pasirodys kvailas klausimas, bet norejau paklausti, kaip jus galutinai sutvarkot savo darbelius - isplaunat ir islyginat ar kaip
Mergaites, atsiprasau, jei pasirodys kvailas klausimas, bet norejau paklausti, kaip jus galutinai sutvarkot savo darbelius - isplaunat ir islyginat ar kaip
QUOTE(Dvi @ 2010 11 25, 01:07)
Lietuviškas linas, DMC muline. Labai nemielas man darbas, bet yra kaip yra. Iš pradių dizainas man patiko, bet kuo toliau siuvinėjau, tuo labiau norėjosi jį mesti lauk.
Kodel? Labai mielas ir grazus darbelis patinka man zalia spalva lb graziai ziurisi zalios juosteles sonuose
Dvi, Tavo darbai visoms patiks. Tuo gali ne neabejot
Dvi visada kazkuom issiskiria is visu ir nustebina savo dailiais ir mielais darbeliais, saunuole
Dvi tavo darbai kaip visados nepriekaistingi
QUOTE(Dvi @ 2010 11 25, 00:07)
Laukiau kada pasirodysi ir spėliojau ką iš jo darysi Super eksponatas į kolekciją
ačiū ir už pagalba
Graži knygutė, ir prašom nesikabinėt prie savęs
Dar karta VISOM AČIŪ