QUOTE(Džeinė @ 2010 11 23, 22:15)
Taigi, pirmoji mano knygelė
Labai patiko klijuoti, viskas taip lengvai ėjosi, kad net stebiuosi, kodėl aš taip bijojau
Labai patiko klijuoti, viskas taip lengvai ėjosi, kad net stebiuosi, kodėl aš taip bijojau
Tikrai labai smagu girdeti, kad patiko daryti ir viskas gavosi Labai grazu ir patys knygeles vidiniai pusapiai grazus, tiesiog puiku
QUOTE(Donalita @ 2010 11 23, 23:36)
Aš gi pagalvojau, jūs kai rėminat paveikslus labai paisot, kad rėmai vienas prie kito derėtų? Na, čia klausimas aišku toms, pas kurias kabo keli paveikslai ant tos pačios sienos. Pas Dvi mačiau visi nimukai su vienodais rėmais, bet juk jie vienos serijos, tos pačios firmos ir aišku, panašios spalvų gamos.
Jeigu kabinciau ant vienos sienos, tai itariu derinciau ne tik remus, bet tada man svarbiausia butu kazkokia bendra paveikslu tema ar akcentas kazkoks Nes kol kas tai visai netraukia namuose iskabinti viena siena paveikslais. Turiu minciu tik i skirtingus kambarius po viena arba isdovanoju Nebent ateityje daug siuvinesiu ir neturesiu kur deti Va tada darysiu galerija namuose ir nederinsiu nei temu, nei paveikslu