kaip apdirbti krastai? apsiuta ten? ir paskui tiesiog prisiuti prie ranksluoscio ar kaip? galvoju apie kaledines dovanas
Yra pirkti tokia spaciali juostele dekoravimui. Metriukais parduodama. Tiek ka siulai tiek kitos parduotuvese yra. Ie netgi keliu plociu maciau.
QUOTE(e.meskine @ 2010 11 16, 21:09)
o tai kaip tada butu pagal sia schema? i kuria puse? nedasunta kaip galima is schemos isskaityti i kuria puse...
Pilnas kryžiukas daromas / apačioj ir \ viršuj, pusinis /, nebent schemoje tikslingai nurodyta kitaip. Taigi pilno ir pusinio pasvirimo kryptis nesutampa.
QUOTE(Kaktusine @ 2010 11 16, 23:57)
Pradžia svajonės Dimensions Tulip trio
Ojojoijojojiojoij Koks grožis bus
QUOTE(zundyte @ 2010 11 17, 09:47)
nu ir geras rezultatas bus ,
bet kokiu atveju spręsti reikia pačiai siuvinėtojai ,siuvinėti kaip jai patogiau ir gražiau bus
bet kokiu atveju spręsti reikia pačiai siuvinėtojai ,siuvinėti kaip jai patogiau ir gražiau bus
QUOTE(Dvi @ 2010 11 17, 10:17)
Pilnas kryžiukas daromas / apačioj ir \ viršuj, pusinis /, nebent schemoje tikslingai nurodyta kitaip. Taigi pilno ir pusinio pasvirimo kryptis nesutampa.
Nu va, pasirodo aš neteisi Nu bet dabar žinosiu
QUOTE(agnerrr @ 2010 11 17, 07:46)
as vel pristosiu su klausimais apie gallery.ru
nelabai suprantu, tarkim kai kurie zmones jau yra mano draugu sarase, bet ju tame pagrindiniame lange nerodo. taciau kai nueinu i ju profili, toje vietoje, kur "kviesti draugauti", raso, kaip suprantu, "iseiti is dragu". ju albumu ziureti neleidzia. mistika man ten gal kas susidure esate?
man irgi taip buvo/ yra, bet kad neturiu laiko tiek daug ten narsyt, tai nesigilinau. Jei reiktu kokios schemutes ar ko, tai gal ir butu beda, o dabar kai turiu ka siuvinet, ner kada gilintis
QUOTE(e.meskine @ 2010 11 17, 08:17)
nu idomu kaip galinis rezultatas bus
manau puikiai, isgausi ne plokscia vaizda
QUOTE(relita @ 2010 11 16, 17:06)
gal galite parasyti, kaip pritvirtinti siuvini prie pvz ranksluoscio? aciu
Paveiksliuke jau paruošta juostelė siuvinėjimui. Dar gali nusipirkti spalvotos juostelės pagal rankšluosčio ar siuvinio spalvą ir ja apsiūti kraštus
Papildyta:
Džeine, gražūs darbeliai
QUOTE(Džeinė @ 2010 11 17, 12:22)
Naujausi darbeliai
Puikūs darbeliai, man labiausiai adatinė patiko
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 11 17, 13:36)
Puikūs darbeliai, man labiausiai adatinė patiko
QUOTE(buckizs @ 2010 11 15, 15:44)
Super O man smalsu kas maiseliuose bus?
Grazu As pati noreciau siais metais draugems padovanoti tokiu skirtuku, tik kad niekaip neuztenka jegu pradeti
aisku grazu
Grazu As pati noreciau siais metais draugems padovanoti tokiu skirtuku, tik kad niekaip neuztenka jegu pradeti
aisku grazu
aciu, maiseliuose planuoju grybukus iskeptus det, jei nebus, tada saldainius desiu
QUOTE(Eglužė žiemos @ 2010 11 15, 16:28)
visų darbai puikūs bet šitas katinas
toks "davolnas" ir žiauriai prisiėdęs, kad paukščiukai narve neberūpi
toks "davolnas" ir žiauriai prisiėdęs, kad paukščiukai narve neberūpi
aciu
QUOTE(B_March @ 2010 11 15, 19:06)
labai gražu čia per vieną siūliuką? atrodo labai grakščiai, nors katinas tai nepasakytum, kad grakštus o knygutė, kad tėvas anūkam skaitytų?
aga, per viena siuliuka, labai spalvos graziai pereina, tik sunkiai siuvinejasi, kaip mama sako blusas siuvinejau
QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 15, 20:08)
murkse nuostabūs tavo darbai
aciu
Papildyta:
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 11 15, 20:51)
MURKSE - labai gražūs darbeliai
aciu
QUOTE(i2kas @ 2010 11 15, 21:50)
Na kaip ir žadėjau, keli mano darbeliai
fantastiskos atvirutes su pauksteliu is vis superine ziurint sunku patiket kad pacios darytos auksines rankos
QUOTE(*SONE* @ 2010 11 16, 08:23)
O stai maniskis dar nei puse nera
koks procesas kaip spalvytes graziai pereina, svelniai
Papildyta:
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 11 16, 12:24)
Laa diena
Atejau pasirodyt su pagaliau baigtu savo vireju Dovanele teveliui kaledu proga Siulai DMC, siuvinejau ant lino maisyto su medvilne, 3 X 3 skylutes
Atejau pasirodyt su pagaliau baigtu savo vireju Dovanele teveliui kaledu proga Siulai DMC, siuvinejau ant lino maisyto su medvilne, 3 X 3 skylutes
labai mielas, nematytas vyrukas
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 11 16, 14:23)
Dar va katik apvilkta knygute sesei kaledu proga pirma karta dariau tai lb jau nepeikit
gera dovana
QUOTE(rasiuxsss @ 2010 11 16, 20:46)
Na štai pabaigtas kvietimas, apipavidalino uosviene :-)
labai grazu
QUOTE(Džeinė @ 2010 11 17, 11:22)
Naujausi darbeliai
kaip visad nuostabus
QUOTE(rugsėjė @ 2010 11 16, 20:02)
jei neklystu didziausias pasirinkimas gal "Aukso gijos" A.Mickevičiaus g. 3 , gal pasitaikys kokia Siauliete ir pataisys
Dar yra audinių parduotuvėje Tilžės gatvėje.
Kiek darbų dabelių, puikiai darbuojatės Procesai , tulpės man iš fantastikos srities