MURKSE - labai gražūs darbeliai
Na kaip ir žadėjau, keli mano darbeliai
(Nuotraukytės nekokios kokybės, fotografuota naktį )
Atvirutės:
Du nykštukai. Liko tik vardus pridėti ir datą ar kažką pan (neapsisprendžiu)
Jei foto dydis kraipys psl - nepykit, pataisysiu nepamenu kada paskutinį kartą čia ką kėliau
Merginos, gal kuri papasakotumete kaip arbata dažot medžiagą (kažkur skaičiau kad įmanoma) 4u.gif ir... ar plaunant neišblunka spalva?
(Nuotraukytės nekokios kokybės, fotografuota naktį )
Atvirutės:
Du nykštukai. Liko tik vardus pridėti ir datą ar kažką pan (neapsisprendžiu)
Jei foto dydis kraipys psl - nepykit, pataisysiu nepamenu kada paskutinį kartą čia ką kėliau
Merginos, gal kuri papasakotumete kaip arbata dažot medžiagą (kažkur skaičiau kad įmanoma) 4u.gif ir... ar plaunant neišblunka spalva?
ir mane ileidzia, matyt buvo laikini (tikekimes ) nesklandumai
QUOTE(i2kas @ 2010 11 15, 21:50)
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 11 15, 21:01)
***** taip. Va kas vyksta kai greit nemastydama kazka darau
Ryt pasirodysiu su savo darbeliais, netuiu fotoaparato, tad negaliu pasirodyt dabar
QUOTE(i2kas @ 2010 11 15, 22:50)
išvirtau iš klumpių
Labukas! Ieskau vienos siuvinejimo scemutes, radau paveiksliukas, bet pameciau adresiuka kur ji ir pas ka radau? gal galite kas man padeti? taip pat noreciau paprasyti pagalbos sy paveiksliuka ikeliant
QUOTE(ausrineMAZE @ 2010 11 16, 00:08)
Labukas! Ieskau vienos siuvinejimo scemutes, radau paveiksliukas, bet pameciau adresiuka kur ji ir pas ka radau? gal galite kas man padeti? taip pat noreciau paprasyti pagalbos sy paveiksliuka ikeliant
kaip tu įsivaizduoji ,kas gali tau padėt ,kai paveiksliuko nėra ir net neparašai koks jis,o internete milijardai schemų? o kelti reikia pavyzdžiui per radikal.ru,kopijuojant pirmą arba antrą nuorodą
QUOTE(*SONE* @ 2010 11 16, 10:23)
Kokie grazus darbeliai
O stai maniskis dar nei puse nera
Vau koks grožis bus Labai norėjau tokį pamatyt siuvinėjamą, koks rezultatas gaunasi. Labai geras
QUOTE(i2kas @ 2010 11 15, 22:50)
Kiek grozybiu pas jus
QUOTE(*SONE* @ 2010 11 16, 09:23)
Geras ir labai grazus procesas
i2kai nuostabios atvirutes
QUOTE(*SONE* @ 2010 11 16, 08:23)
kaip man prie sirdies natur vaizdai nekantriai laukiu pabaigos