labai grazus darbeliai....an ypac tie nimukai prie sirdies..pamenu pacoj pradzioj kai tik pradejau cia dairyti i darbelius. cia vis rasdavau pasisakymu kad grazus nimukai..galvoju ka as zinau..nelabai.bet dabar jie mane taip uzbure...dar nei vieno neissiuvinejus, bet...noriu...tik jauciu neissirinksiu nu man jie beveik visi tokie mieli.
QUOTE(Dvi @ 2010 11 05, 00:55)
Nimue Bouilleurs de Cru. DMC 32ct linas, DMC muline ir Kreinik metalikas, C&C karoliukai, skambaliukai. Dar vienas iš nykštukų ir elfų gyvenimo mano kolekcijai
Tikrai labai gražu
O mes visos norim įlįsti pas tave į namus ir apžiūrėti visus Bent virtualiai
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 11 05, 08:43)
Aš irgi atėjau pasirodyt
Šiaip man gyvūnus siuvinėti nelabai, bet šis man labai gražus, jaučiasi iškart jo toks paslaptingumas ir jėga
Dvi, labai gražūs nykštukai
Sveikos,
Rodausi su savo darbeliu: uzrasu knygele, 16 aida, DMC siuliukai.
Buvo labai sunku siuvinet ir rezultatu nusivyliau, nes medziagele labai veliais, net nufotkint nejo normaliai
Buvo labai sunku siuvinet ir rezultatu nusivyliau, nes medziagele labai veliais, net nufotkint nejo normaliai
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 11 05, 05:43)
Aš irgi atėjau pasirodyt Kažkada seniai rodžiau Maia dramblio procesą - dabar atėjau pasigirt baigtu darbu:
Na be komentarų.... tiesioj didingas, nuostabus dramblys. Turbūt gražiausias iš sukurtų visų dizainų su drambliais. Laukiam galutinio varianto. Šaunus darbas.
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 11 05, 12:03)
Tikrai labai gražu
Paziuresiu ka galima padaryti
Dar trys mini darbeliai.
MTSA Bourdon velours. 28ct Natural linas, AVAS šilkas ir AVAS metalikas. Siuvinėta 1 siūlu 1x1
MTSA Fourmis. 28ct Natural linas, AVAS šilkas ir AVAS metalikas. Siuvinėta 1 siūlu 1x1
MTSA Abeille charpentiere. 28ct Natural linas, AVAS šilkas ir AVAS metalikas. Siuvinėta 1 siūlu 1x1
QUOTE(Dvi @ 2010 11 05, 00:55)
Dar vienas iš nykštukų ir elfų gyvenimo mano kolekcijai
Kaip kruopstu ir miela Man irgi kaip ir visoms pasidare idomu kiek tu ju ten jau turi, nes neseniai pradejau sekti foruma
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 11 05, 08:43)
Aš irgi atėjau pasirodyt Kažkada seniai rodžiau Maia dramblio procesą - dabar atėjau pasigirt baigtu darbu:
Tikrai labai didingas drambliukas, nematytas, labai grazu
QUOTE(Ieva V @ 2010 11 05, 12:14)
Sveikos,
O kas cia tada per medziagyte, kad taip velesi? Nes siaip tai subtilus darbelis, mano broliui patiktu
Papildyta:
QUOTE(Dvi @ 2010 11 05, 12:42)
Dar trys mini darbeliai.
Labai ispudingi remeliai man, grazu
QUOTE(buckizs @ 2010 11 05, 12:47)
Kaip kruopstu ir miela Man irgi kaip ir visoms pasidare idomu kiek tu ju ten jau turi, nes neseniai pradejau sekti foruma
Gali pažiūrėti mano albume paraše. Ten jie visi.
QUOTE(buckizs @ 2010 11 05, 13:47)
O kas cia tada per medziagyte, kad taip velesi? Nes siaip tai subtilus darbelis, mano broliui patiktu
Papildyta:
Raso kad Aida... ziauriai nusivyliau...
kzkada ir jis mano planuose buvo .bet vadinasi nebuvo lemta dramblys nuostabus
Dvi darbeliai, kaip visada nepakartojami
Dramblys didingas
Ieva V, mano galva, uzrasu kbygele labai sauni isejo
Dramblys didingas
Ieva V, mano galva, uzrasu kbygele labai sauni isejo
QUOTE(Dvi @ 2010 11 05, 12:42)
Dar trys mini darbeliai.
Labai gražu, man kažkodėl musė labiausiai patinka
Ir kaip taip spėji viską?
Aš vyrui pradėjau ant lino siuvinėti raidę-ornamientą, tai baigiu prasikeikti kiek ilgai man ji trunka, o tiek dar planų turiu
Papildyta:
Ieva V knygelė man irgi simpatiška