Du paskutiniai kartais ne iš Lanarte serijos? Jų audiniai dažniausiai būna piešti, kaip nurodyta schemoje? Jei, ne , tai imk ewa balkšvą ir siuvinėk
QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 13, 09:55)
Du paskutiniai kartais ne iš Lanarte serijos? Jų audiniai dažniausiai būna piešti, kaip nurodyta schemoje? Jei, ne , tai imk ewa balkšvą ir siuvinėk
paskutiniai du lanarte, pirma dimensions gold collection
neisrenku kuri siuvinet... gundaus pirma pirkti rinkini jei nieko daugiau nesugalvosiu... konvertuoti toki nemaza darbeli baisoka... o gal kas siuvinejo? idomu butu pamatyti kaip gavosi... ale tie kiti du irgi mieli, tai va ir nzn...
QUOTE(Mingomi @ 2010 11 13, 09:00)
paskutiniai du lanarte, pirma dimensions gold collection
neisrenku kuri siuvinet... gundaus pirma pirkti rinkini jei nieko daugiau nesugalvosiu... ale tie kiti du irgi mieli, tai va ir nzn...
neisrenku kuri siuvinet... gundaus pirma pirkti rinkini jei nieko daugiau nesugalvosiu... ale tie kiti du irgi mieli, tai va ir nzn...
Man pirmojo fonas per tamsus, o pati balerina labai graži
Dimensions yra Dimensions-visada geras rezultatas,aš siuvinėčiau jį ,aplamai galvojau šitą rinkinuką nusipirkti ,jis nėra labai brangus ,ne iš tų brangiausių,bet aišku turi pati išsirinkti(man siuvinėjime yra sunkiausia išsirinkti ką siuvinėti) ,kiek žmonių ,tiek nuomonių-visi paveiksliukai gražūs
QUOTE(Mingomi @ 2010 11 13, 08:29)
man sitas toks lengvutis baletiskas labai
Na ką, pabaigiau antrą knygelę. Na bet kampai visai baisūs Niekaip nesurandu būdo kaip juos gražiai padaryti. Dabar kirpau trikampukus, bet vis tiek baisu - atiro truputį ir išlenda kampai Plius dar matosi tamsus brūkšnelis - nuardyta vieta, net nenusiplovė, tai turbūt nudažyta liko ir dar lankelis išsuodino irgi neišsiplovė. Nesupratau kaip nes prieš tai viskas ok buvo
Na rodausi broką:
Gal kas patars kaip tuos kampus gražiai padaryti. Notrisi Kalėdom kelias knygeles padaryti, bet jei tik taip gaunasi tai nesinori ir pradėti Be to tų knygelių gražių niekur nerandu pirkti, nei prekybos centruose nei kanceliarinėse prekėsi, tik kalendoriai kitų metų...
Na rodausi broką:
Gal kas patars kaip tuos kampus gražiai padaryti. Notrisi Kalėdom kelias knygeles padaryti, bet jei tik taip gaunasi tai nesinori ir pradėti Be to tų knygelių gražių niekur nerandu pirkti, nei prekybos centruose nei kanceliarinėse prekėsi, tik kalendoriai kitų metų...
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 11 13, 14:03)
Aš kampus kai dariau, tai nukirpau kiekvienam kampe po trikampiuką, bet ne iki pačio kampo, o palikau apie 5 milimetrus. (Gavosi tokie buki). Užlanksčius gavosi visai neblogai ir kampai nestori išėjo.
Mano pirmasis TT meškiukas. Blizganti Aida. Siūlus iš Anchor į DMC konvertavau pati. 21 spalva
Šiuo metu siuvinėju magnolijas. Mano procesas...
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 11 13, 12:03)
man kazkaip atrodo sviesios medziagos tokiso knygeles nepraktiskos
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 13, 12:29)
super ypac magnolijos
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 13, 13:29)
Ačiū už patarimą, toliau bandysiu. O meškis gražus ir procesas puikus
QUOTE(vasarė @ 2010 11 13, 13:54)
man kazkaip atrodo sviesios medziagos tokiso knygeles nepraktiskos
Žinau, todėl ir bandausi su ja Tiesiog pigiai adau pirkti, tai bandymams pats tas
Zuzanele mielas meskiukas, toks sventinis
Peachy_sheila - nereikia iskirpt tu kampuku, per daug iskirpai. Tiesiog pabandyk kitakart ta kur nukirpai trikampuka uzlenkt ji i vidu (ant knygeles kartono) tada ant jo jau lenk virsu ir sonus, Gal supratai ka norejau pasakyt
Peachy_sheila - nereikia iskirpt tu kampuku, per daug iskirpai. Tiesiog pabandyk kitakart ta kur nukirpai trikampuka uzlenkt ji i vidu (ant knygeles kartono) tada ant jo jau lenk virsu ir sonus, Gal supratai ka norejau pasakyt
Zuzanele jau pabaigei meski niu labai simpatiskas gavos
Procesiukas ir labai grazus
Peachy_sheila gal yra kokie metaliniai kampukai pirkt? man rodos kazkas ankstesnese temose kazka panasaus minejo ornamentas tai lb grazus parinktas
Procesiukas ir labai grazus
Peachy_sheila gal yra kokie metaliniai kampukai pirkt? man rodos kazkas ankstesnese temose kazka panasaus minejo ornamentas tai lb grazus parinktas
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 11 13, 12:03)
Na ką, pabaigiau antrą knygelę. Na bet kampai visai baisūs Niekaip nesurandu
labai grazus siuvinukas
QUOTE(zuzanele @ 2010 11 13, 12:29)
Mano pirmasis TT meškiukas. Blizganti Aida. Siūlus iš Anchor į DMC konvertavau pati. 21 spalva
[
[
kvepia imbieriniais sausainiais
Papildyta:
QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 12, 10:52)
Pabaigtuvės Lanarte , 28ewas, 35*26cm
SUPER!
QUOTE(mylittleprincess @ 2010 11 12, 14:59)
pagaliau ir mano kieme derlius uzderejo
ka tik baigiau,mazes kambariui papuost bus,labai nepeikit-cia mano pirmas darbas rimtas po ilgos pertraukos
ka tik baigiau,mazes kambariui papuost bus,labai nepeikit-cia mano pirmas darbas rimtas po ilgos pertraukos
nematytas labai mielas ir rudeniskas