Nimue Bouilleurs de Cru. DMC 32ct linas, DMC muline ir Kreinik metalikas, C&C karoliukai, skambaliukai. Dar vienas iš nykštukų ir elfų gyvenimo mano kolekcijai
QUOTE(Dvi @ 2010 11 04, 23:55)
kaip visada kruopstu ir subtilu
QUOTE(Dvi @ 2010 11 04, 21:55)
Nimue Bouilleurs de Cru. DMC 32ct linas, DMC muline ir Kreinik metalikas, C&C karoliukai, skambaliukai. Dar vienas iš nykštukų ir elfų gyvenimo mano kolekcijai
Tai gal gali nufotkinti savo sienas? Nykštukus mačiau tavo galerijoj, bet man cekava, kaip jie ten pas tave gyvena
QUOTE(Donalita @ 2010 11 05, 01:17)
Tai gal gali nufotkinti savo sienas? Nykštukus mačiau tavo galerijoj, bet man cekava, kaip jie ten pas tave gyvena
Jie visi ant vienos sienos draugiškai Išskyrus elfą, kuris nerėmintas, ir žveją, kuris kabo pas tėtį. Bet nufotografuot sunkiai išeis. Jie visi virtuvėj ir atstumas nuo sienos per mažas, kad tilptų į nuotrauką.
Dvi, tavo darbai kaip visada nuostabūs, stilingi... Negali atsižiūrėt
Aš irgi atėjau pasirodyt Kažkada seniai rodžiau Maia dramblio procesą - dabar atėjau pasigirt baigtu darbu:
Aš irgi atėjau pasirodyt Kažkada seniai rodžiau Maia dramblio procesą - dabar atėjau pasigirt baigtu darbu:
Nykštukai labai mieli
Ir dramlys labai labai gražus. Akys tokios liūdnos jo
Ir dramlys labai labai gražus. Akys tokios liūdnos jo
Wow kokokie groziai Dvi, Mergaiciukas
Dvi as ir noreciau zvilgtelt i tavo siena, nebutinai vientisa, galima ir dalimis
Dvi as ir noreciau zvilgtelt i tavo siena, nebutinai vientisa, galima ir dalimis
kokia Nimuku seimyna kieta tu nors krasteliu is sono ta siena nufotkink.arba kaip nor pro langa
QUOTE(Dvi @ 2010 11 05, 01:55)
Nuostabu...
Papildyta:
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 11 05, 09:43)
Nuostabu, yspudinga
QUOTE(Dvi @ 2010 11 04, 23:55)
oooo jis jau yra prekyboj kaip faina
QUOTE(Mergaiciukas @ 2010 11 05, 07:43)
sveikinu su pabaigtuvėm
Dramblys didingai atrodo , nors kaip ir pas drambli - liudnom akim , bet vis tiek grazu
Tikrai, dramblys labai gražiai, didingai atrodo. Sveikinu su pabaigtuvėmis. Parodyk įrėmintą