Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 18, 22:06)
Jei tas mazutas tinka mano odai ir naudosiu bigsmile.gif mano kojos ne tokios greitos, o rankos tiek jėgos neturi, kad dabar paimt ir nuo lentynų nušluot krūvą bapkių.

Man tada klausimas kyla, kodel jus lankotes tokiose temose, kur kalbama apie naturaluma ir kt. panasius dalykus, nors jus tenkina mazutas unsure.gif Naudoti gali kiekvienas tai, kas jam tinka. Bet nesuprantu kam reikia ateiti, i sia ar kita tema susijusiu su ekologija ir tersti jas tokiais pasisakymais. Kam erzinti moteris, kuriom naturalumas yra gyvenimo budas?

Merginos bandet kas jau susukti kremuka paakiams? As vis galvoju kokios konsistencijos turetu buti, jauciu riebaus labai nereikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(IntoTheWild @ 2010 11 18, 23:58)
Sveikos merginos, kol kas nemanau, kad pribrendau gamybai taigi noriu tik pasikonsultuoti blush2.gif Nusižiūrėjau sviestmedžio aliejų Iš čia, rašo, kad tikrai ekologiškai augintas ir pan, kažin ar tikrai galima pasitikėti? gal kas naudojate? Šiaip firma atrodo patikima, kaip supratau http://materiaaromat...om/default.aspx atstovai Lt, o jų sertifikatai tikrai patikimi g.gif  norėčiau daugiau nuomonių apie aromata.lt 4u.gif

Ši firma patikima, tiek sertifikatais, tiek pirkėjai apie ją labai gerai atsiliepia. Nors aš mieliau renkuosi Aroma natural tą patį taukmedžio sveistą, nes jis ten pigesnis, bet irgi kokybiškas. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 19, 00:02)
Man tada klausimas kyla, kodel jus lankotes tokiose temose, kur kalbama apie naturaluma ir kt. panasius dalykus, nors jus tenkina mazutas  unsure.gif Naudoti gali kiekvienas tai, kas jam tinka. Bet nesuprantu kam reikia ateiti, i sia ar kita tema susijusiu su ekologija ir tersti jas tokiais pasisakymais. Kam erzinti moteris, kuriom naturalumas yra gyvenimo budas?

O net jau domėtis draudžiama? g.gif Aš neužtrenkiu durų naujovėms. O ir čia atėjau ne šiaip sau schmoll.gif Ieškojau veido kremui receptuko mirksiukas.gif

Paskaičiau, viskas čiki..Užkliuvau už vieno pasisakymo, pakomentavau. ir kas gavosi bigsmile.gif Puolam, puolam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 18, 20:59)
Parašyk vėliau kokie įspūdžiai 4u.gif , aš irgi noriu kietinti nagus. Nors man jie auga, nelūžta, bet kai kurie linkę lenktis beaugdami. Labai nervuoja, nežinau kaip juos sutramdyt doh.gif
Ok drinks_cheers.gif lenkiasi i kuria puse, ir ar visas nagas ar tik kuri dalis?
QUOTE(IntoTheWild @ 2010 11 18, 22:58)
Sveikos merginos, kol kas nemanau, kad pribrendau gamybai taigi noriu tik pasikonsultuoti blush2.gif Nusižiūrėjau sviestmedžio aliejų Iš čia, rašo, kad tikrai ekologiškai augintas ir pan, kažin ar tikrai galima pasitikėti? gal kas naudojate? Šiaip firma atrodo patikima, kaip supratau http://materiaaromat...om/default.aspx atstovai Lt, o jų sertifikatai tikrai patikimi g.gif  norėčiau daugiau nuomonių apie aromata.lt 4u.gif
kvapu namu produkcija gera ir patikima mirksiukas.gif kainos atzvilgiu renkuosi aromanatural, kurioje pigiau.
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 18, 23:02)
Merginos bandet kas jau susukti kremuka paakiams? As vis galvoju kokios konsistencijos turetu buti, jauciu riebaus labai nereikia g.gif
Pusiau taip, pusiau ne. tepiausi paakius veidui darytu kremuku galima sakyti, su kofeinu. lengvo grynai paakiams dar nedariau smile.gif ne, riebaus nereikia mano manymu. su BTMS gal butu geriausias var. daryti, tik kad pati su juo dar nesusidraugavau, vel darysiu bandyma biggrin.gif

baikit durnavoti smile.gif viskas cia gerai yra, neterskim temos ne i tema drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Etama: 18 lapkričio 2010 - 23:43
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 18, 23:16)
Paskaičiau, viskas čiki..Užkliuvau už vieno pasisakymo, pakomentavau. ir kas gavosi bigsmile.gif Puolam, puolam bigsmile.gif

kas vienam yra kraštutinumas, kitam gali būti norma bigsmile.gif kodėl visi turi galvot taip, kaip jūs arba kodėl tik jūs viena turėtumėt būt teisi? mirksiukas.gif o komentuot galima ir neįžeidinėjant (aš čia apie mano 'nebrandumą' tongue.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 19 lapkričio 2010 - 00:28
QUOTE(eglute82 @ 2010 11 19, 00:02)
Man tada klausimas kyla, kodel jus lankotes tokiose temose

Gal del to, kad tokios temos tam ir skirtos, issakyti savo nuomonei. As asmeniskai nemegstu krastutinumu. Savo senu kosmetikos priemoniu niesmeciau. Tas priemones kurias galejau pakeisti naturaliomis as paprasciausiai padejus i sali. Yra ir tokios kosmetikos, kurios kolkas nezinai kaip pakeisti naturalia, pavyzdziui krempudra, naturali toli grazu neprilygsta sintetinei, nelygiai tepasi, matosi. Kasdien nenaudoju jos, tad ir neapsikraunu mintimis, kad kazkaip ji man kenkia.
Niekur nepabegsim nuo tos chemijos, tokiais laikais jau gyvenam. Aisku, reikia stengtis kiek galima daugiau inesti naturalumo i savo gyvenima, nes kolkas, pas daugeli is musu, vyrauja sinteika: valgom, kvepuojam, tepames, rengiames. Bet jei pradesi paniskai visko bijoti, tai gali prisidaryti ir kitu problemu.
Atsakyti
užsakinėjant iš AN, kaip greit jums pasikeičia statusas iš laukiama į kokį nors kitą? trečia diena - jokio veiksmo mastau.gif
Papildyta:
QUOTE(varnikė @ 2010 11 19, 00:29)
Gal del to, kad tokios temos tam ir skirtos, issakyti savo nuomonei. As asmeniskai nemegstu krastutinumu. Savo senu kosmetikos priemoniu niesmeciau. Tas priemones kurias galejau pakeisti naturaliomis as paprasciausiai padejus i sali. Yra ir tokios kosmetikos, kurios kolkas nezinai kaip pakeisti naturalia, pavyzdziui krempudra, naturali toli grazu neprilygsta sintetinei, nelygiai tepasi, matosi. Kasdien nenaudoju jos, tad ir neapsikraunu mintimis, kad kazkaip ji man kenkia. 
Niekur nepabegsim nuo tos chemijos, tokiais laikais jau gyvenam. Aisku, reikia stengtis kiek galima daugiau inesti naturalumo i savo gyvenima, nes kolkas, pas daugeli is musu, vyrauja sinteika: valgom, kvepuojam, tepames, rengiames. Bet jei pradesi paniskai visko bijoti, tai gali prisidaryti ir kitu problemu.

diskusija kažkokia nenormali 4u.gif nu norėjau išmest ir išmečiau, didelis čia daiktas, išpūtėt burbulą iš nieko. tik moterys taip sugeba rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 19, 01:33)
diskusija kažkokia nenormali  4u.gif nu norėjau išmest ir išmečiau, didelis čia daiktas, išpūtėt burbulą iš nieko. tik moterys taip sugeba  rolleyes.gif

Tai niekas ir nesako, kad eikit ir susirinkit is siukslynu. Jus pasaket savo nuomone, kazkas pasake savo, tuo ir pabaikim. Nebutina kiekvieno atsakymo cituoti ir kalbet kad nenormali diskusija. Nieko nenormalaus savo poste nematau.
Labos nakties 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(varnikė @ 2010 11 19, 01:29)
Yra ir tokios kosmetikos, kurios kolkas nezinai kaip pakeisti naturalia, pavyzdziui krempudra, naturali toli grazu neprilygsta sintetinei, nelygiai tepasi, matosi. Kasdien nenaudoju jos, tad ir neapsikraunu mintimis, kad kazkaip ji man kenkia. 

O kaip Natures Lift pudra? Ji neekologiška, bet natūralesnė nei dauguma ir kokybiška, gerai tepasii, natūraliai atrodo, bent man. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 18, 23:42)
Ok drinks_cheers.gif lenkiasi i kuria puse, ir ar visas nagas ar tik kuri dalis?

Na, kai nagai gerokai užauga, ima ir viena pusė nulinksta žemyn, pati nago plokštelė pasidaro nebetiesi. Ir taip 2-3 nagai per visas rankas (dažniausiai rodomieji arba nykščiai). Nesuprantu ko jiems trūksta biggrin.gif doh.gif Atrodo ir auga greitai, nelūžinėja auga kieti.
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 11 19, 10:28)
Na, kai nagai gerokai užauga, ima ir viena pusė nulinksta žemyn, pati nago plokštelė pasidaro nebetiesi. Ir taip 2-3 nagai per visas rankas (dažniausiai rodomieji arba nykščiai). Nesuprantu ko jiems trūksta biggrin.gif  doh.gif Atrodo ir auga greitai, nelūžinėja auga kieti.

man irgi taip būna, tai maniau, kad mano nagai tiesiog tokie ir negaliu jų ilgų augint, manai galima tai kažkaip pakeist?
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 19, 01:33)
užsakinėjant iš AN, kaip greit jums pasikeičia statusas iš laukiama į kokį nors kitą? trečia diena - jokio veiksmo  mastau.gif

Aš jau ir prekes atsiėmusi, o pas mane visa dar laukiama smile.gif tai net ir nežinau ar ten labai į tą statusą reikia kreipti dėmesį ax.gif
Atsakyti