QUOTE(angelinka @ 2010 11 17, 23:15)
Mano problema yra seborejinis dermatitas,net veido srityje..
mano oda kartais sausa,kartais riebi,jautri..
Kadangi negyvenu lt,priemones siusiuosi..Jusu temoje tikrai rasiu receptu ir butinai parasysiu:)
Su tokia beda nesu susidurusi
bet jei reikes minciu del sudeciu, sauk temoje, gal kuri is patirties gales ka pasakyti, gal is teorines puses. siuntimosi vietu yra nemaza, neprapulsi
o ir aplink save, uzsienyje manau rastum ne ka prastesniu tasku
Mano oda irgi kaip kada, uztat kremukus kas karta vis kiek kitokius maisausi ir nedidelus kiekius, kad patenkintu odos poreikius. hidrolata gali naudoti pries kremuka
As nusipirkau slamucio hidrolata, kvapos kaip nekeistos kaciu dezes
bet koks geras jausmas po jo
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 18, 07:08)
Sveikos (atskiras labas temos autorei Etamai
), ačiū visoms už tai, kad dalinatės patirtim, paskaitinėju dabar temas, nes ir aš pagaliau priprendau kosmetikos gamybai, taip sakant pasiteisino taisyklė, kad čia tik laiko klausimas,
kada natūralistė užsinori ne tik naudoti natūralias pirktines priemones, bet ir pati ką nors sumakaluot
O kaip seksis, tai pažiūrėsim, ar ilgam man to entuziazmo užteks
Labis
naujiena suzinojau, galvojau visos
musuose jau makaliavosi kazka
labai taikli paryskintoji mintis
Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2010 11 18, 07:57)
Turiu labai daug ko aš, iš sviestų, ir aliejų ir hidrolatų , ir vaškų , tik reikia galvot ką su kuo maišyt.
A, tai placios ir galimybes
as paskaitineju aprasymus, pabandau po viena ant odos ir daugmaz ziuriu kas su kuo sutinka, ko odai norisi. tais gatavais receptais nelabai ir vadovaujuosi, bent jau kremu gamyboje
kita kalba nebet apie plaukus serumus, balzamus ar pan., kur receptas vistiek jau leidzia orientuotis kazkiek
QUOTE(Dovish @ 2010 11 18, 11:41)
Na ir kaip poveikis? Kokia konsistencija gavosi?
Zinok gavosi toks vandenelis, tik kiek spalva pakeite, pabaltejo rodos
tik nuo vakar pradejau tepliotis, taip po kelis kartus per diena sakau patepsiu ir bus matyti ka gero duos
susigeria tai labai greit, nagas po jo neblogai atrodo, toks blizgus kaip ir.
Dabar kuri laika nesilakuosiu nagu, tepliosiu sita priemone po kelis kartus per diena ir ziuresim ar pastebesiu ka
sekanti man atrodo darysiu su emulsikliu, na arba nedesiu EA, nes truputi nervina istisai makaluoti ta buteliuka
QUOTE(bryyla @ 2010 11 18, 13:05)
Dariau jau
su abrikosų al., lazdyno riešutų al. ir medetkų fitoliu. Dėjau 30%, o hidrolatą tirštinau su ksantanu, bet toks skystokas sakyčiau gavosi...
O kiek grožybių
Mane irgi domina stipriklis nagams. Ar veiksmingas?Kaip naudoji?
Tas su žaliu kamšteliu kaip pas mane, maniškis plaukų kondicionierius labai patogiai jame gyvena
Tai gal kad vandenine dalis didele
man tai dar geriau kai skysti gaunasi, aisku jei pirstais kabinti, tai turbut ir nepatogu
Apie veiksminguma, kaip ir rasiau jau auksciau, dar nk negaliu pasakyti. bus matyti po viso 5ml. buteliuko (arba ne
) nes man jei is balto nepasidaro juoda, sunku pastebeti pokycius
tiesiog teplioju kai nera ka veikti ant nuvalytu nagu, siek tiek aplink juos. labai greit isdziuna, gal kad fitokeratinu nepagailejau. zodziu, mintis ta, kad netrukdo tikrai ir susigeria
tikiuosi kietu kaip akmuo nagainu
po sito buteliuko dar galvojau daryti aliejaus kursa nagams, nes vistiek druska gal kiek pasausina ar pan., zodziu, kad gautusi pilnavertis kompleksas gaivinimo
Tai cia tas is
Avono lyg ir
tikrai patogus, as issiploviau, dezinfekavau ir irgi sekmingai jau idarbintas, patogus, lengvai praeina turinys ir t.t.