Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 21:13)
baltymas plaukams schmoll.gif , tik trynys smile.gif visur buna liaupsusu, reikia zinoti ka su kuo maisyti, ko nedeti ir pan. bet tame ir yra idomumas rolleyes.gif
Lince1, dar nieko neturi nusipirkusi?

Turiu labai daug ko aš, iš sviestų, ir aliejų ir hidrolatų , ir vaškų , tik reikia galvot ką su kuo maišyt. Tik iš eterinių vieną levandų turiu, o kitokių visokių. smile.gif
Aš maišau kremus, bet vaikui, nes pastoviai per dieną kelis kart tepam beveik visą kūną, o sau vis laiko nelieka smile.gif Bet jam dažniausiai maišau sviestus ir aliejus, ir dar vitamino E dedu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lince1: 18 lapkričio 2010 - 08:01
QUOTE(Delicious @ 2010 11 18, 01:22)
beje, naudoju itin mažai kosmetikos, tai kad išmečiau kelis kremus, savęs kažkaip ypatingai nenuskriaudžiau (ekologišką šampūną jau naudojau anksčiau, kremų alternatyva - kokosų aliejus)  tongue.gif

drinks_cheers.gif ir aš pradėjau nuo kokosų aliejaus tepimo ir kūnui, ir veidui, ir plaukams. Po to, po truputį vis daugiau ir daugiau susipažinau su visokiais aliejais, kremų gamyba ir pradėjau pati gamintis kremus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 18, 00:08)
Kas iš to, kad visas daržoves, mėsą iš prekybcentrių valgysi...Ar čia svarbu sveika iš išorės, o iš vidaus bet kas g.gif

jei manai, kad pasakei kažką baisiai jau mandro -tai, deja. Aš visada valgau mėsą iš prekybcentrio/turgaus (o skirtumas vargu ar yra pažiūrėjus visas tas laidas) ir naudoju tik savo gamybos produktus - turiu puikią odą. Kažkada, valgydama tą pačią mėsą, ir tepdama brangius chanelius turėjau pilką pavargusią odą - tai ką? Ar man pasitaiko stebuklinga mėsa g.gif?

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 15:34)
NAGŲ STIPRIKLIS: dist. vanduo, fitokeratinai, pantenolis b5, citrinų EA, negyv. jūros druska, augal. keramidai, šilkas.

Na ir kaip poveikis? Kokia konsistencija gavosi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 16, 18:32)
Gal svarbiau koki al. dedi, ne kiek smile.gif 30% normaliai. koki al. desi? as emuls. dedu kiek maziau

Dariau jau smile.gif su abrikosų al., lazdyno riešutų al. ir medetkų fitoliu. Dėjau 30%, o hidrolatą tirštinau su ksantanu, bet toks skystokas sakyčiau gavosi...

QUOTE(Delicious @ 2010 11 16, 19:50)
dar klausimėlis, kur perkate LT tikslias svarstykles ingredientams sverti?

Aš gavau dovanų, bet tokias pat mačiau love eco ar kaip ten ta svetainė. Pažįstamas tikrino jos tikslumą, tai jos tikrai geros ir tikslios smile.gif sveria iki šimto gramų.

QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 16:34)
Is kaires i desine:
NAGŲ STIPRIKLIS: dist. vanduo, fitokeratinai, pantenolis b5, citrinų EA, negyv. jūros druska, augal. keramidai, šilkas.

O kiek grožybių smile.gif Mane irgi domina stipriklis nagams. Ar veiksmingas?Kaip naudoji?
Tas su žaliu kamšteliu kaip pas mane, maniškis plaukų kondicionierius labai patogiai jame gyvena biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarazka @ 2010 11 17, 11:24)
Sveikos!

Vis pasiskaitinėju jūsų tėmelę ir iškilo klausimas. Sakykit, o jūs neparduodate savo  pagamintų kosmetikos priemonių? Visai smagu būtų įsigyti.  4u.gif

Sveika, as gaminuosi kremukus sau, draugams ir pazistamiems. Gali kreiptis per AZ
Atsakyti
QUOTE(angelinka @ 2010 11 17, 23:15)
Mano problema yra seborejinis dermatitas,net veido srityje..

mano oda kartais sausa,kartais riebi,jautri..
Kadangi negyvenu lt,priemones siusiuosi..Jusu temoje tikrai rasiu receptu ir butinai parasysiu:)
Su tokia beda nesu susidurusi 4u.gif bet jei reikes minciu del sudeciu, sauk temoje, gal kuri is patirties gales ka pasakyti, gal is teorines puses. siuntimosi vietu yra nemaza, neprapulsi thumbup.gif o ir aplink save, uzsienyje manau rastum ne ka prastesniu tasku drinks_cheers.gif
Mano oda irgi kaip kada, uztat kremukus kas karta vis kiek kitokius maisausi ir nedidelus kiekius, kad patenkintu odos poreikius. hidrolata gali naudoti pries kremuka smile.gif
As nusipirkau slamucio hidrolata, kvapos kaip nekeistos kaciu dezes doh.gif bet koks geras jausmas po jo wub.gif
QUOTE(Ayaan @ 2010 11 18, 07:08)
Sveikos (atskiras labas temos autorei Etamai  mirksiukas.gif  ), ačiū visoms už tai, kad dalinatės patirtim, paskaitinėju dabar temas, nes ir aš pagaliau priprendau kosmetikos gamybai, taip sakant pasiteisino taisyklė, kad čia tik laiko klausimas, kada natūralistė užsinori ne tik naudoti natūralias pirktines priemones, bet ir pati ką nors sumakaluot  ax.gif  O kaip seksis, tai pažiūrėsim, ar ilgam man to entuziazmo užteks  biggrin.gif
Labis mirksiukas.gif naujiena suzinojau, galvojau visos musuose jau makaliavosi kazka hihihi.gif labai taikli paryskintoji mintis biggrin.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Lince1 @ 2010 11 18, 07:57)
Turiu labai daug ko aš, iš sviestų, ir aliejų ir hidrolatų , ir vaškų , tik reikia galvot ką su kuo maišyt.
A, tai placios ir galimybes mirksiukas.gif as paskaitineju aprasymus, pabandau po viena ant odos ir daugmaz ziuriu kas su kuo sutinka, ko odai norisi. tais gatavais receptais nelabai ir vadovaujuosi, bent jau kremu gamyboje irnesakyk.gif kita kalba nebet apie plaukus serumus, balzamus ar pan., kur receptas vistiek jau leidzia orientuotis kazkiek drinks_cheers.gif
QUOTE(Dovish @ 2010 11 18, 11:41)
Na ir kaip poveikis? Kokia konsistencija gavosi? 4u.gif
Zinok gavosi toks vandenelis, tik kiek spalva pakeite, pabaltejo rodos g.gif tik nuo vakar pradejau tepliotis, taip po kelis kartus per diena sakau patepsiu ir bus matyti ka gero duos drinks_cheers.gif susigeria tai labai greit, nagas po jo neblogai atrodo, toks blizgus kaip ir.
Dabar kuri laika nesilakuosiu nagu, tepliosiu sita priemone po kelis kartus per diena ir ziuresim ar pastebesiu ka drinks_cheers.gif sekanti man atrodo darysiu su emulsikliu, na arba nedesiu EA, nes truputi nervina istisai makaluoti ta buteliuka ax.gif
QUOTE(bryyla @ 2010 11 18, 13:05)
Dariau jau smile.gif su abrikosų al., lazdyno riešutų al. ir medetkų fitoliu. Dėjau 30%, o hidrolatą tirštinau su ksantanu, bet toks skystokas sakyčiau gavosi...
O kiek grožybių smile.gif Mane irgi domina stipriklis nagams. Ar veiksmingas?Kaip naudoji?
Tas su žaliu kamšteliu kaip pas mane, maniškis plaukų kondicionierius labai patogiai jame gyvena biggrin.gif
Tai gal kad vandenine dalis didele g.gif man tai dar geriau kai skysti gaunasi, aisku jei pirstais kabinti, tai turbut ir nepatogu g.gif
Apie veiksminguma, kaip ir rasiau jau auksciau, dar nk negaliu pasakyti. bus matyti po viso 5ml. buteliuko (arba ne biggrin.gif ) nes man jei is balto nepasidaro juoda, sunku pastebeti pokycius biggrin.gif tiesiog teplioju kai nera ka veikti ant nuvalytu nagu, siek tiek aplink juos. labai greit isdziuna, gal kad fitokeratinu nepagailejau. zodziu, mintis ta, kad netrukdo tikrai ir susigeria drinks_cheers.gif tikiuosi kietu kaip akmuo nagainu biggrin.gif po sito buteliuko dar galvojau daryti aliejaus kursa nagams, nes vistiek druska gal kiek pasausina ar pan., zodziu, kad gautusi pilnavertis kompleksas gaivinimo biggrin.gif
Tai cia tas is Avono lyg ir biggrin.gif tikrai patogus, as issiploviau, dezinfekavau ir irgi sekmingai jau idarbintas, patogus, lengvai praeina turinys ir t.t. drinks_cheers.gif

Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 18, 19:49)
Zinok gavosi toks vandenelis, tik kiek spalva pakeite, pabaltejo rodos g.gif tik nuo vakar pradejau tepliotis, taip po kelis kartus per diena sakau patepsiu ir bus matyti ka gero duos drinks_cheers.gif  susigeria tai labai greit, nagas po jo neblogai atrodo, toks blizgus kaip ir.

Parašyk vėliau kokie įspūdžiai 4u.gif , aš irgi noriu kietinti nagus. Nors man jie auga, nelūžta, bet kai kurie linkę lenktis beaugdami. Labai nervuoja, nežinau kaip juos sutramdyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 11 18, 12:12)
jei manai, kad pasakei kažką baisiai jau mandro -tai, deja. Aš visada valgau mėsą iš prekybcentrio/turgaus (o skirtumas vargu ar yra pažiūrėjus visas tas laidas) ir naudoju tik savo gamybos produktus - turiu puikią odą. Kažkada, valgydama tą pačią mėsą, ir tepdama brangius chanelius  turėjau pilką pavargusią odą - tai ką? Ar man pasitaiko stebuklinga mėsa  g.gif?

Laidas reikia žiūrėti atidžiai. Skirtumas yra didžiulis tarp ekologiško ir neekologiško maisto (neskaitant kai kažkas prasprūsta, čia jau nieko nesakau). Paprasčiausiai viena medžiaga nėra tikrinama apskritai, o visos kitos vis tiek tikrinamos, todėl produkcija žymiai skiriasi. Be to, oda ne vienintelis žmogaus organas ir nebūtinai susijęs su mityba. Oda nelabai, bet kitos organizmo funkcijos pas mane pačią su maistu labai susijusios. Kartais valgau kokį parduotuvinį vaisių ar riešutus ir burna dega, kartais spuogų atsiranda, pykina ir dar daug pan. dalykų. Įsivazduokit, man net su migrena tai susiję. O dėl tos laidos, tai atkreipkit dėmesį ką būtent ten sako ir apie kokias medžiagas. Gerokai išpūstas dalykas.

Galiu kaip pavyzdį paimt save. Naudoju ekologišką, daugiausia savo gamintą kosmetiką, kiek jos naudoju, o oda siaubas. doh.gif Neįsivaizduoju ką daryt. Su mityba tai niekaip nesusiję, su kosmetika irgi. O va kitiems žmonėms tas ryšys aiškiai yra. Čia kaip kam.
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 18, 01:22)

gerai skamba ir Jūsų mąstysena "o iš išorės su laiku" - jei žinau, kad tepliojuos vien tik skaniai pakvėpintą mazutą ir kitas naftos atliekas, tai tepliosiuos ir toliau???  doh.gif

Jei tas mazutas tinka mano odai ir naudosiu bigsmile.gif mano kojos ne tokios greitos, o rankos tiek jėgos neturi, kad dabar paimt ir nuo lentynų nušluot krūvą bapkių. Šiaip ar taip, pinigai nekrenta iš dangaus, kad taip lengvai imčiau ir paleisčiau juos į šiukšlinę smile.gif

QUOTE(Ayaan @ 2010 11 18, 08:08)

Ir tas, ir tas yra ne mažiau svarbu, mano manymu. Kam atidėlioti ateičiai pokyčius taip pat ir kosmetikoje, jei jau žinot, kad nieko gero sintetinėj ir jei galima natūralesnes priemones naudoti jau šiandien.

O natūralesnės ateis, viskam savas laikas smile.gif Pabaigi kūno aliejuką, nusiperki ne sintetinį, pabaigi akių makiažo valiklį, ieškai kito...Va taip ir pasikeičia natūraliai viskas smile.gif

Ir apskritai tema ne apie tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 18, 23:06)
O natūralesnės ateis, viskam savas laikas smile.gif Pabaigi kūno aliejuką, nusiperki ne sintetinį, pabaigi akių makiažo valiklį, ieškai kito...Va taip ir pasikeičia natūraliai viskas smile.gif

Aš irgi taip, įsivaizduoju, būtų protingiau daryt neturint daug pinigėlių. drinks_cheers.gif Tas buteliukas praktiškai įtakos kūnui neturės ir planetos labiau neužterš, nes yra jau pagamintas ir nupirktas. Ir iš viso, kiekvienos asmeninis reikalas.
Atsakyti
Sveikos merginos, kol kas nemanau, kad pribrendau gamybai taigi noriu tik pasikonsultuoti blush2.gif Nusižiūrėjau sviestmedžio aliejų Iš čia, rašo, kad tikrai ekologiškai augintas ir pan, kažin ar tikrai galima pasitikėti? gal kas naudojate? Šiaip firma atrodo patikima, kaip supratau http://materiaaromat...om/default.aspx atstovai Lt, o jų sertifikatai tikrai patikimi g.gif norėčiau daugiau nuomonių apie aromata.lt 4u.gif
Atsakyti