Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

Na, rodausi smile.gif

user posted image
Is kaires i desine:
NAGŲ STIPRIKLIS: dist. vanduo, fitokeratinai, pantenolis b5, citrinų EA, negyv. jūros druska, augal. keramidai, šilkas.
VEIDO KREMAS: emuls.. vaškas 1gr., erškėtr. al. 7ml., hamamelių hidr. 7ml., pantenolis B5 1 lašas, hialurono r. 0,17gr., kedrų EA 1 lašas, GSE lašas.
SAVAIMINIO ĮDEGIO PIENELIS: emuls. vaškas 2gr., sezamų al. 12ml., dist. vanduo 28ml., vit. C 0,155gr., DHA 1,9gr. (PH 2-3)
MAKIAŽO VALIKLIS: emuls. vaškas 1gr., abrikosų al. 14ml., dist. vanduo 15ml., guaras (ant mentelės galo), GSE lašas.
Atsakyti
dabar jau gailiuosi, kad išmečiau chemiją su visa tara doh.gif ech, tas impulsyvumas rolleyes.gif
Etama - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 15:51)
dabar jau gailiuosi, kad išmečiau chemiją su visa tara  doh.gif ech, tas impulsyvumas  rolleyes.gif
Etamathumbup.gif

Tai kodel taip momentiskai uzpykai, kad su visom butielkom ismetei??? biggrin.gif vidurinius 2 indelius pirkau, o krastiniai-nuo nagu lako ir plauku galiuku serumo is drauges pasiimti, puikiai idarbinau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 16:03)
Tai kodel taip momentiskai uzpykai, kad su visom butielkom ismetei??? biggrin.gif vidurinius 2 indelius pirkau, o krastiniai-nuo nagu lako ir plauku galiuku serumo is drauges pasiimti, puikiai idarbinau drinks_cheers.gif

ai, visą laiką kažkaip skeptiškai vertinau naują ekologijos visame kame madą, kol neprisiverčiau peržiūrėt kelių filmukų youtubėj apie grožio pramonės užkulisius ir perskaityt keletą gerai per smegenis duodančių straipsnių apie sudėtis grožio produktų doh.gif tai kojos pačios nunešė į vonią, o rankos pačios suvertė šiukšliadėžėn visą šlamštą... smile.gif galva nedirbo po šoko biggrin.gif
šitą temą skaitinėjau prieš pusmetį, bet ko tais neužkibau tada, tai kabinuos dabar smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 17 lapkričio 2010 - 16:27
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 16:25)
ai, visą laiką kažkaip skeptiškai vertinau naują ekologijos visame kame madą, kol neprisiverčiau peržiūrėt kelių filmukų youtubėj apie grožio pramonės užkulisius ir perskaityt keletą gerai per smegenis duodančių straipsnių apie sudėtis grožio produktų  doh.gif tai kojos pačios nunešė į vonią, o rankos pačios suvertė šiukšliadėžėn visą šlamštą...  smile.gif galva nedirbo po šoko  biggrin.gif
šitą temą skaitinėjau prieš pusmetį, bet ko tais neužkibau tada, tai kabinuos dabar  smile.gif

Saunuole, tikiuos nenusivilsi drinks_cheers.gif as niekad nesizavejau sintetine kosmetika (neskaitant dekoratyvines), nepirkdavau veido ir plaukiu kaukiu, versdavaus naminem priemonem biggrin.gif o jau kai atradau tokius "stebuklus" kaip kremu gamyba namie ir t.t., pakilau iki dangaus. sirdziai artima, ne tiek is reikalo, kiek is susidomejimo drinks_cheers.gif
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 17:32)
Saunuole, tikiuos nenusivilsi drinks_cheers.gif as niekad nesizavejau sintetine kosmetika (neskaitant dekoratyvines), nepirkdavau veido ir plaukiu kaukiu, versdavaus naminem priemonem  biggrin.gif o jau kai atradau tokius "stebuklus" kaip kremu gamyba namie ir t.t., pakilau iki dangaus. sirdziai artima, ne tiek is reikalo, kiek is susidomejimo drinks_cheers.gif

Tikrai labai šauni tema, vis pažiūriu, nes turiu užsidėjus favoritę smile.gif Prisiskaičiau ir aš darysiu kremą, tik dar galvoju apie ingridientus.
Atsakyti
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 16:32)
Saunuole, tikiuos nenusivilsi drinks_cheers.gif as niekad nesizavejau sintetine kosmetika (neskaitant dekoratyvines), nepirkdavau veido ir plaukiu kaukiu, versdavaus naminem priemonem  biggrin.gif o jau kai atradau tokius "stebuklus" kaip kremu gamyba namie ir t.t., pakilau iki dangaus. sirdziai artima, ne tiek is reikalo, kiek is susidomejimo drinks_cheers.gif

aš kažkada seniai seniai pasidariau plaukams kaukę kiaušininę su baltymu biggrin.gif paskui ašarodama bandžiau iš plaukų iškrapštyt tą baltymą šukų ir sesės rankų pagalba lotuliukas.gif po tokio nevykusio eksperimento spjoviau ilgam į visas namines kaukes ir pan. hihihi.gif

o dėl kremų ir visų kitų gėrio gamybos tai taip, labai veža, kai gali pats sau Kristupu Kolumbu būti thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 17 lapkričio 2010 - 17:10
baltymas plaukams schmoll.gif , tik trynys smile.gif visur buna liaupsusu, reikia zinoti ka su kuo maisyti, ko nedeti ir pan. bet tame ir yra idomumas rolleyes.gif
Lince1, dar nieko neturi nusipirkusi?
Atsakyti
Deliciuos Ir man buvo mintis mest viska lauk,bet susilaikiau butent del buteliuku ax.gif As irgi naujoke,bet kolkas dar tik skaitinejausi visur,tik dabar pasiryzau parasyti.Is reikalo,ir is smalsumo..Mano problema yra seborejinis dermatitas,net veido srityje..zinau,kad neisgydoma,jau susitaikiau..Dejau visokius kremus,isbandziau daygybe,nuo pigaus iki brangaus,vis tas pats..Tai is nervu pradejau tept kokoso alieju,imaisydavau kelis lasus arbatmedzio aiejaus(sias priemones irgi pirkau sio forumu deka)..ir kagi,nors ligos man neisgydo,bet apramina oda,nekelia alergiju visokiu..Paskui isbandziau ir migdolu,alyvuogiu..Tinka kuo puikiausiai,nors mano oda kartais sausa,kartais riebi,jautri..
Kadangi negyvenu lt,priemones siusiuosi..Jusu temoje tikrai rasiu receptu ir butinai parasysiu:)

Atsakyti
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 17:25)
ai, visą laiką kažkaip skeptiškai vertinau naują ekologijos visame kame madą, kol neprisiverčiau peržiūrėt kelių filmukų youtubėj apie grožio pramonės užkulisius ir perskaityt keletą gerai per smegenis duodančių straipsnių apie sudėtis grožio produktų  doh.gif tai kojos pačios nunešė į vonią, o rankos pačios suvertė šiukšliadėžėn visą šlamštą...  smile.gif galva nedirbo po šoko  biggrin.gif
šitą temą skaitinėjau prieš pusmetį, bet ko tais neužkibau tada, tai kabinuos dabar  smile.gif

Ir iš kur pas suaugusias moteris toks kraštutinumas doh.gif Kad net neprisimena, jog smegenys ne šiaip duotos doh.gif

Viską mest lauk, kai neturi jokių alternatyvų unsure.gif Skaičiau, neužkabino, bet pamečiau smegenis, tai susidomėjau g.gif Kažkokia keista mąstysena...

Man daug svarbiau yra nekišt visokio šlamšto į save iš visaus, o iš išorės su laiku. Kas iš to, kad visas daržoves, mėsą iš prekybcentrių valgysi...Ar čia svarbu sveika iš išorės, o iš vidaus bet kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 18, 00:08)
Ir iš kur pas suaugusias moteris toks kraštutinumas doh.gif Kad net neprisimena, jog smegenys ne šiaip duotos doh.gif

Viską mest lauk, kai neturi jokių alternatyvų unsure.gif Skaičiau, neužkabino, bet pamečiau smegenis, tai susidomėjau g.gif Kažkokia keista mąstysena...

Man daug svarbiau yra nekišt visokio šlamšto į save iš visaus, o iš išorės su laiku. Kas iš to, kad visas daržoves, mėsą iš prekybcentrių valgysi...Ar čia svarbu sveika iš išorės, o iš vidaus bet kas g.gif

kas kaip moka, tas taip šoka mirksiukas.gif nepriimkit visko už gryną pinigą 4u.gif
o ar rašiau, kad mėsą, daržoves valgau iš prekybcentrių? lyg niekur to neminėjau cool.gif

gerai skamba ir Jūsų mąstysena "o iš išorės su laiku" - jei žinau, kad tepliojuos vien tik skaniai pakvėpintą mazutą ir kitas naftos atliekas, tai tepliosiuos ir toliau??? doh.gif

beje, naudoju itin mažai kosmetikos, tai kad išmečiau kelis kremus, savęs kažkaip ypatingai nenuskriaudžiau (ekologišką šampūną jau naudojau anksčiau, kremų alternatyva - kokosų aliejus) tongue.gif

PS. mažiau draskykitės ir įžeidinėkit, ir pati gražesnė būsit, ir kitiems nuotaikos negadinsit mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delicious: 18 lapkričio 2010 - 00:25
Sveikos (atskiras labas temos autorei Etamai mirksiukas.gif ), ačiū visoms už tai, kad dalinatės patirtim, paskaitinėju dabar temas, nes ir aš pagaliau priprendau kosmetikos gamybai, taip sakant pasiteisino taisyklė, kad čia tik laiko klausimas, kada natūralistė užsinori ne tik naudoti natūralias pirktines priemones, bet ir pati ką nors sumakaluot ax.gif O kaip seksis, tai pažiūrėsim, ar ilgam man to entuziazmo užteks biggrin.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 18, 02:08)

Ir tas, ir tas yra ne mažiau svarbu, mano manymu. Kam atidėlioti ateičiai pokyčius taip pat ir kosmetikoje, jei jau žinot, kad nieko gero sintetinėj ir jei galima natūralesnes priemones naudoti jau šiandien.
Atsakyti