Na, rodausi
Is kaires i desine:
NAGŲ STIPRIKLIS: dist. vanduo, fitokeratinai, pantenolis b5, citrinų EA, negyv. jūros druska, augal. keramidai, šilkas.
VEIDO KREMAS: emuls.. vaškas 1gr., erškėtr. al. 7ml., hamamelių hidr. 7ml., pantenolis B5 1 lašas, hialurono r. 0,17gr., kedrų EA 1 lašas, GSE lašas.
SAVAIMINIO ĮDEGIO PIENELIS: emuls. vaškas 2gr., sezamų al. 12ml., dist. vanduo 28ml., vit. C 0,155gr., DHA 1,9gr. (PH 2-3)
MAKIAŽO VALIKLIS: emuls. vaškas 1gr., abrikosų al. 14ml., dist. vanduo 15ml., guaras (ant mentelės galo), GSE lašas.
dabar jau gailiuosi, kad išmečiau chemiją su visa tara ech, tas impulsyvumas
Etama -
Etama -
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 15:51)
dabar jau gailiuosi, kad išmečiau chemiją su visa tara ech, tas impulsyvumas
Etama -
Etama -
Tai kodel taip momentiskai uzpykai, kad su visom butielkom ismetei??? vidurinius 2 indelius pirkau, o krastiniai-nuo nagu lako ir plauku galiuku serumo is drauges pasiimti, puikiai idarbinau
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 16:03)
Tai kodel taip momentiskai uzpykai, kad su visom butielkom ismetei??? vidurinius 2 indelius pirkau, o krastiniai-nuo nagu lako ir plauku galiuku serumo is drauges pasiimti, puikiai idarbinau
ai, visą laiką kažkaip skeptiškai vertinau naują ekologijos visame kame madą, kol neprisiverčiau peržiūrėt kelių filmukų youtubėj apie grožio pramonės užkulisius ir perskaityt keletą gerai per smegenis duodančių straipsnių apie sudėtis grožio produktų tai kojos pačios nunešė į vonią, o rankos pačios suvertė šiukšliadėžėn visą šlamštą... galva nedirbo po šoko
šitą temą skaitinėjau prieš pusmetį, bet ko tais neužkibau tada, tai kabinuos dabar
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 16:25)
ai, visą laiką kažkaip skeptiškai vertinau naują ekologijos visame kame madą, kol neprisiverčiau peržiūrėt kelių filmukų youtubėj apie grožio pramonės užkulisius ir perskaityt keletą gerai per smegenis duodančių straipsnių apie sudėtis grožio produktų tai kojos pačios nunešė į vonią, o rankos pačios suvertė šiukšliadėžėn visą šlamštą... galva nedirbo po šoko
šitą temą skaitinėjau prieš pusmetį, bet ko tais neužkibau tada, tai kabinuos dabar
Saunuole, tikiuos nenusivilsi as niekad nesizavejau sintetine kosmetika (neskaitant dekoratyvines), nepirkdavau veido ir plaukiu kaukiu, versdavaus naminem priemonem o jau kai atradau tokius "stebuklus" kaip kremu gamyba namie ir t.t., pakilau iki dangaus. sirdziai artima, ne tiek is reikalo, kiek is susidomejimo
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 17:32)
Saunuole, tikiuos nenusivilsi as niekad nesizavejau sintetine kosmetika (neskaitant dekoratyvines), nepirkdavau veido ir plaukiu kaukiu, versdavaus naminem priemonem o jau kai atradau tokius "stebuklus" kaip kremu gamyba namie ir t.t., pakilau iki dangaus. sirdziai artima, ne tiek is reikalo, kiek is susidomejimo
Tikrai labai šauni tema, vis pažiūriu, nes turiu užsidėjus favoritę Prisiskaičiau ir aš darysiu kremą, tik dar galvoju apie ingridientus.
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 16:32)
aš kažkada seniai seniai pasidariau plaukams kaukę kiaušininę su baltymu paskui ašarodama bandžiau iš plaukų iškrapštyt tą baltymą šukų ir sesės rankų pagalba po tokio nevykusio eksperimento spjoviau ilgam į visas namines kaukes ir pan.
o dėl kremų ir visų kitų gėrio gamybos tai taip, labai veža, kai gali pats sau Kristupu Kolumbu būti
Deliciuos Ir man buvo mintis mest viska lauk,bet susilaikiau butent del buteliuku As irgi naujoke,bet kolkas dar tik skaitinejausi visur,tik dabar pasiryzau parasyti.Is reikalo,ir is smalsumo..Mano problema yra seborejinis dermatitas,net veido srityje..zinau,kad neisgydoma,jau susitaikiau..Dejau visokius kremus,isbandziau daygybe,nuo pigaus iki brangaus,vis tas pats..Tai is nervu pradejau tept kokoso alieju,imaisydavau kelis lasus arbatmedzio aiejaus(sias priemones irgi pirkau sio forumu deka)..ir kagi,nors ligos man neisgydo,bet apramina oda,nekelia alergiju visokiu..Paskui isbandziau ir migdolu,alyvuogiu..Tinka kuo puikiausiai,nors mano oda kartais sausa,kartais riebi,jautri..
Kadangi negyvenu lt,priemones siusiuosi..Jusu temoje tikrai rasiu receptu ir butinai parasysiu:)
Kadangi negyvenu lt,priemones siusiuosi..Jusu temoje tikrai rasiu receptu ir butinai parasysiu:)
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 17:25)
Ir iš kur pas suaugusias moteris toks kraštutinumas Kad net neprisimena, jog smegenys ne šiaip duotos
Viską mest lauk, kai neturi jokių alternatyvų Skaičiau, neužkabino, bet pamečiau smegenis, tai susidomėjau Kažkokia keista mąstysena...
Man daug svarbiau yra nekišt visokio šlamšto į save iš visaus, o iš išorės su laiku. Kas iš to, kad visas daržoves, mėsą iš prekybcentrių valgysi...Ar čia svarbu sveika iš išorės, o iš vidaus bet kas
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 18, 00:08)
Ir iš kur pas suaugusias moteris toks kraštutinumas Kad net neprisimena, jog smegenys ne šiaip duotos
Viską mest lauk, kai neturi jokių alternatyvų Skaičiau, neužkabino, bet pamečiau smegenis, tai susidomėjau Kažkokia keista mąstysena...
Man daug svarbiau yra nekišt visokio šlamšto į save iš visaus, o iš išorės su laiku. Kas iš to, kad visas daržoves, mėsą iš prekybcentrių valgysi...Ar čia svarbu sveika iš išorės, o iš vidaus bet kas
kas kaip moka, tas taip šoka nepriimkit visko už gryną pinigą
o ar rašiau, kad mėsą, daržoves valgau iš prekybcentrių? lyg niekur to neminėjau
gerai skamba ir Jūsų mąstysena "o iš išorės su laiku" - jei žinau, kad tepliojuos vien tik skaniai pakvėpintą mazutą ir kitas naftos atliekas, tai tepliosiuos ir toliau???
beje, naudoju itin mažai kosmetikos, tai kad išmečiau kelis kremus, savęs kažkaip ypatingai nenuskriaudžiau (ekologišką šampūną jau naudojau anksčiau, kremų alternatyva - kokosų aliejus)
PS. mažiau draskykitės ir įžeidinėkit, ir pati gražesnė būsit, ir kitiems nuotaikos negadinsit
Sveikos (atskiras labas temos autorei Etamai ), ačiū visoms už tai, kad dalinatės patirtim, paskaitinėju dabar temas, nes ir aš pagaliau priprendau kosmetikos gamybai, taip sakant pasiteisino taisyklė, kad čia tik laiko klausimas, kada natūralistė užsinori ne tik naudoti natūralias pirktines priemones, bet ir pati ką nors sumakaluot O kaip seksis, tai pažiūrėsim, ar ilgam man to entuziazmo užteks
Ir tas, ir tas yra ne mažiau svarbu, mano manymu. Kam atidėlioti ateičiai pokyčius taip pat ir kosmetikoje, jei jau žinot, kad nieko gero sintetinėj ir jei galima natūralesnes priemones naudoti jau šiandien.
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 18, 02:08)
Ir tas, ir tas yra ne mažiau svarbu, mano manymu. Kam atidėlioti ateičiai pokyčius taip pat ir kosmetikoje, jei jau žinot, kad nieko gero sintetinėj ir jei galima natūralesnes priemones naudoti jau šiandien.