dar klausimėlis, kur perkate LT tikslias svarstykles ingredientams sverti?
QUOTE(Delicious @ 2010 11 16, 18:16)
dėkui pradžioj pabandysiu be gėlių vaško, žiūrėsim, kaip seksis
tai gali bandyti ir su geliu vasku, tik nepadaugink. kokius 30% manau tikrai drasiai gali deti, tik tiek, kad kalbu is teorines puses, pati susilaikiau nuo geliu vasko pirkimo vien del to, kad jis pats vienas nesurisa
Svarstykliu gal senukuose paziurek? maniskes is uzsienio. siaip is kokio ebay siustis ir apsimoketu, pasvarstyk vietoje lyg ir love eco ar pan. parduotuve turejo, kazkada berods maciau pavartyk pirmos zinutes puslapius, manau tikrai rasi
QUOTE(Delicious @ 2010 11 16, 18:07)
gal kuri žvitrioji akis gali pasakyt, ar proporcijos teisingos - neprikūriau aš čia kokių nesąmonių?
Tai, kad viskas ok su tom proporcijom.. cia gi galima paeksperimentuoti.. jei nori gali daugiau aliejaus deti ir maziau hidrolato ir t.t...
Delicious, Kokosu al. ne pats tinkamiausias var. veido odai
proporcijos atrodo normalios svarbiausia nepadauginti visokiu EA ar kt. priedu, kuriu nurodytas dozavimas produkte (tarkim 1-10% ar pan.), kad nesualergizuotu veidas. o del aliejaus/vandens santykio, tai ir pati visaip zaidziu, ir 30% al. dedu, ir koki 70%. keiciasi tik konsistencija nebent jei darytum su biciu vasku, tada reiktu aliejaus deti 50 ir daugiau %, nes neislaiko didelio % vandens biciu vaskas.
proporcijos atrodo normalios svarbiausia nepadauginti visokiu EA ar kt. priedu, kuriu nurodytas dozavimas produkte (tarkim 1-10% ar pan.), kad nesualergizuotu veidas. o del aliejaus/vandens santykio, tai ir pati visaip zaidziu, ir 30% al. dedu, ir koki 70%. keiciasi tik konsistencija nebent jei darytum su biciu vasku, tada reiktu aliejaus deti 50 ir daugiau %, nes neislaiko didelio % vandens biciu vaskas.
etama , turiu pantenolio, btms, emulsinio vasko, hidrolatu, ea, aliejuku, silko proteino (jei nenusnekejau), silikono, lecitinas sojos skystas, glycerinas, solubolis, konservantas eko.
Ka galiu sumakaloti??
Man reikia nuplaunomo balzamo plaukams
Ka galiu sumakaloti??
Sveikos!
Vis pasiskaitinėju jūsų tėmelę ir iškilo klausimas. Sakykit, o jūs neparduodate savo pagamintų kosmetikos priemonių? Visai smagu būtų įsigyti.
Vis pasiskaitinėju jūsų tėmelę ir iškilo klausimas. Sakykit, o jūs neparduodate savo pagamintų kosmetikos priemonių? Visai smagu būtų įsigyti.
QUOTE(Etama @ 2010 11 16, 20:04)
tai gali bandyti ir su geliu vasku, tik nepadaugink. kokius 30% manau tikrai drasiai gali deti, tik tiek, kad kalbu is teorines puses, pati susilaikiau nuo geliu vasko pirkimo vien del to, kad jis pats vienas nesurisa
Svarstykliu gal senukuose paziurek? maniskes is uzsienio. siaip is kokio ebay siustis ir apsimoketu, pasvarstyk vietoje lyg ir love eco ar pan. parduotuve turejo, kazkada berods maciau pavartyk pirmos zinutes puslapius, manau tikrai rasi
pabandysiu būtinai
dėkui, apie love-eco visai pamiršus buvau, žiūrėjau biokosmetikoj, tai ten dukart brangiau nei love-eco
QUOTE(Palomina @ 2010 11 16, 20:29)
Tai, kad viskas ok su tom proporcijom.. cia gi galima paeksperimentuoti.. jei nori gali daugiau aliejaus deti ir maziau hidrolato ir t.t...
jei daugiau hidrolato bus, tai kremas skystesnis-lengvesnis bus?
QUOTE(Etama @ 2010 11 16, 20:38)
Delicious, Kokosu al. ne pats tinkamiausias var. veido odai
neturėjau nieko 'švaraus' ir nekenksmingo po ranka, kai iššveičiau šiukšlių dėžėn visą cheminį šlamštą. tik tada pradėjau ieškot info, kaip pasigamint pačiai kosmetiką, tai truputį užtrukau
ačiū, mergaitės, už patarimus
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 12:51)
jei daugiau hidrolato bus, tai kremas skystesnis-lengvesnis bus?
jei daugiau hidrolato, o maziau aliejaus, tai riebumas bus mazesnis, o del konsistencijos, tai priklauso nuo vasko kiekio.. jei desi daugiau vasko, tai bus tirstesnis, jei maziau - skystesnis-lengvesnis.. As kai sau darau visada stengiuosi deti vasko kuo maziau, nes jei idedu normalu kieki, tai kazkaip jauciu as ta vaska ant veido jautri esu
QUOTE(Palomina @ 2010 11 17, 12:06)
jei daugiau hidrolato, o maziau aliejaus, tai riebumas bus mazesnis, o del konsistencijos, tai priklauso nuo vasko kiekio.. jei desi daugiau vasko, tai bus tirstesnis, jei maziau - skystesnis-lengvesnis.. As kai sau darau visada stengiuosi deti vasko kuo maziau, nes jei idedu normalu kieki, tai kazkaip jauciu as ta vaska ant veido jautri esu
aišku, nekantrauju atsiimt prekes, degu noru paeksperimentuot ir tuo pačiu pabūt bandomuoju triušeliu
QUOTE(Oksanik @ 2010 11 17, 09:35)
etama , turiu pantenolio, btms, emulsinio vasko, hidrolatu, ea, aliejuku, silko proteino (jei nenusnekejau), silikono, lecitinas sojos skystas, glycerinas, solubolis, konservantas eko.
Ka galiu sumakaloti??
su BTMS bandziau darytis iv. var., bet man nesigavo, tai del pacios gamybos, jeigu ka, arba lukterek, arba bandyk maza kieki pasigaminti. siaip gamyba su juo aprasyta cia, bet kaip ir sakiau-man nesigavo. Ka galiu sumakaloti??
na, viskas atrodo "einama". BTMS-surisejas, jei darysi be al. fazes, tik vandenine, tai gali deti hidrolata arba distiliuota vand. ir i ji silka, pantenoli, silikona. konservanta paskiausiai.
Jei darysi su aliejine faze, bus riebesnis 'balzamas'. O kokio sausumo plaukai tavo? Nepadaugink siaip visko, nes liks plaukai riebaluoti, teks tada kaip kauke sunaudoti:) O del normu-yra rekomenduotini % kiekvieno ingrediento priemoneje, tai daugmaz pasiderink, pasiskaiciuok. jei nerasi normu procentais, parasyk dar, paieskosiu veliau
QUOTE(Zarazka @ 2010 11 17, 10:24)
Sveikos!
Sveika,lyg ir buvo tokiu var., bet siaip tai nelabai, kiek zinau jei nores, atsilieps privaciai.
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 11:51)
pabandysiu būtinai
jei kainos ir pas mus bus dideles, lisk i ebay koki kaip ir Palomina jau sake-bus maziau riebus, gal ir kiek skystesnis. vasko ir as stengiuosi kuo maziau deti, dazniausiai darausi tokius kaip pienelius, skystus kremus, i tara su dozatoriumi susipilu ir gerai taip man
I sveikata!
QUOTE(Etama @ 2010 11 17, 13:40)
jei kainos ir pas mus bus dideles, lisk i ebay koki
ilgai laukt jau dabar spirgu
QUOTE(Delicious @ 2010 11 17, 14:13)
ilgai laukt jau dabar spirgu
Na kad ir is uk, tai greit ateitu, o ir muito nebutu tik neziurejau ebay.co.uk kainu svarstykliu