QUOTE(sriukis @ 2010 12 10, 00:04)
Sveikos, mergikės...Aš bandžiau daytis kremuką, bet žinokit nesupratau kodel,bet labai ilgai teko kaitinti aliejine dali. tai pradzioj su indeliu i stiklini inda pripylusi bandziau kaitint,bet nepakilo net iki 50 laipsnių,tada uždėjau ant elektrinės viryklės,tai verdančiam vandenuke įstačiau indelį ir tada šiaip taip prikaito...
tai noriu paklaust kokiuose indukuose kaitinat alieju ir kokiu būdu?
ir dar klausimukas,ar tinka termometras, kur maisto vidinę temperatūrą matuoja?
aliejine dalis ilgiau kaista nei hidrolatai, vistik tirstumas ir pralaidumas karščiui ne tas, jis ilgiau ir neatsala. Kaitint reikia tik verdančiam vandenyje, kitaip niekaip nepakils temperatūra iki 59 laipsniu. Indelius reikia pirkti atsparius karščiui. Aš pirkau laisvės alėjoj tokioj medicinos reikmenų parduotuvėj, ten panašiai toj vietoj, kur buvo kino teatras Romuva. Termometras mano skirtas maisto temperatųrai matuoti. Jis turi toki ilga virbalą ir galvutę su laikroduku.
Čia dariau tokią fotosesija, išsami kremo gaminimo instrukcija, joje matosi mano naudojami instrumentai ir priemonės. Jau buvau ją įdėjus, bet gal dar kas nematė.
Kitą savaitę, trečiadienį 16 val., planuoju daryti vakarėlį pas save, gaminsiu apsauginį, žieminį, maitinantį kremą, kurį po visko galėsite išbandyti. Jei kuriai būtų įdomu pamatyti viską iš arti prašau registruotis per AŽ
Veiksmas Kaune