Įkraunama...
Įkraunama...

Kosmetikos priemones gaminamės pačios IV

Dėl indukų tai kažkaip beryšio dėl kelių mažų indelių užzsakinėt internetu, mažu kokioj vaistinėj bus unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bambooce @ 2010 12 08, 14:52)
jei kuri uzmatysit kur kokioj internetinej parduotuvej tamanu aliejaus, duokit man zinoti smile.gif busiu dekinga smile.gif

Prasom smile.gif
http://www.akomaskin...il__foraha_oil_
Atsakyti
QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 12 09, 14:36)
Dėl indukų tai kažkaip beryšio dėl kelių mažų indelių užzsakinėt internetu, mažu kokioj vaistinėj bus  unsure.gif

Jei vilniete esi, gali atsiimti vietoje:)
Atsakyti
Vat merginos nesuprantu... Jus cia draugiskai kremukus gaminates, patariat viena kitai, padedat, kiek suprantu jau is dalies ir pazistat viena kita, bet visos tuo paciu liekat kaip atskiri sapeliai.... Taigi susiriskit visos i kruva, tapsit tvirta ''sluota'' ir uz simbolini (tarpusavyje pasidalinta) mokesti per 10 dienu atsisiusit pigiu, sviezuteliu ir ivairiu sviestu, alieju, juodojo afrikos muilo, indeliu is Akomos :
http://www.akomaskin..._packs_2kg_25kg
As jau 2 metus siunciuos ir esu be galo patenkita ju kokybe ir aptarnavimu thumbup.gif Taip mamytes daro temoj ''Internetines parduotuves be tarpininku'', manau susikooperavus sis jusu hobis netaps nasta jusu piniginei mirksiukas.gif O kai mano kruva i pabaiga eis, gal ir mane i kompanija priimsit mirksiukas.gif
Atsakyti
o kiek reiktu glicerino 30ml kremuko?
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2010 12 09, 10:56)
Va del to galiojimo ir man klausimas iskilo. Gavau siandien sviestmedio sviesta is love-eco.lt. Neparasyta nei kiek jis galioja, nei kokiom salygom jis turi buti saugomas - sviesoj, tamsoj? siltai, saltai? saldytuve? Argi jie neprivalo sito rasyti ant pakuociu?  unsure.gif

taip, privalėtų, bet kadangi jų niekas neskundžia, tai pardės sėkmingai ignoruoja vartotojų interesus - internetinėse parduotuvėse 99 proc. nėra svarbiausios info -sudėties ir galiojimo. Nuolat turi gaišti laiką jiems skambinant ir prašant perskaityti sudėtis. gerai, akd praktiškai nieko neperku.

QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2010 12 09, 12:31)
mielosios, ar jūs esate gaminusios blakstienų tušą?  rolleyes.gif

taip, dariau, tušą iš pluksnelę -man nieko nelaiko, nubyra ir pan., tai pat ir lūpų dažas gavosi minkštas, tai tenka su teptuku tepliotis. Gal kada pabandysiu nusipirkti AZ empatage mases ir su ja pabandyti, nes su vaškais ir aliejais man nepatiko schmoll.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 12 09, 12:45)
Galvoju, kur dar galima nusipirkti mažų indukų po 10 ml, gal matėt kur nors?

maximoje būna kelioniniai rinkiniai -ten yra po 10 ml, po 20, ir pan., tik kad reikia pirkti visą rinkinį -kaina gal 6 lt

QUOTE(bugyte @ 2010 12 09, 13:42)
Aš Kvapų namuose pirkau, bet suplojau 3 lt, kai tuo tarpu AN 1,20lt tekainuoja  ax.gif

oij, šitie -tai nebent tik lūpų balzamui tinktų, nes tokiame indelyje man visiškai išdžiuvo silikonas, praktiškai vos kelis kartus buvau panaudojus, dar kitų gėrybių į jį buvau supylus- viskas sumedėjo arba išdžiuvo, "sviestas" tokiame indelyje labai gretai oksidavo ir prasmiro - nerekomenduoja mėtyti pinigų.

QUOTE(Akviliuks @ 2010 12 09, 14:13)
sveikos,
norejau paklaust...kurioj stadijoj i kremuka del glicerina ir vit.E?
ir dar...niu neturiu kada ieskot to kunigundos pasisakymo...kremukas su vit E kiek laiko galiotu? g.gif

Gerai, to kunigunda pabandys atsakyti, kad jau tokia užsiėmusi baisiai esate - dedu vit E ir gliceriną jau pačioje pabaigoje, kai kremas susiemulguoja.
Kiek stovės labai individualu, priklauso nuo aliejų, nuo laikymo sąlygų ir t.t. Reiktų daug vit E arba kviečių gemalų aliejų naudoti kaip vieną iš sudedamųjų medžiagų. Asmeniškai aš dedu viską -E, naticidą, rozmarinų Co2 ir pan., man kremai išbūna ir daugiau nei pusę metų ne šaldytuve.
Atsakyti
Kunigunda, o Tu viską labai tiksliomis proporcijomis dedi ar eksperimentuoji, nes esi šioje srity labai įgudusi ? Aš kažkaip ne farmacininkė esu,man kyla noras ne pagal taisykles bandyt ( skamba aišku absurdiškai biggrin.gif ) blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2010 12 09, 15:12)
o kiek reiktu glicerino 30ml kremuko?

Kremuose, kaukėse, pieneliuose siūloma naudoti iki 5 proc. koncentracijos
Atsakyti
QUOTE(Akviliuks @ 2010 12 09, 14:32)
o as klausiu kiek laiko galios kremukas su vit.E?

tai glicerina istirpdyt hidroliate?

vienas vitaminas E niekada neatstos normalaus konservanto. Mano nuomone, papildomai nieko nededant (naticido, ekokonservantų, rozmarinų CO2 ekstrakto), gana greitai gali imti gesti smile.gif

arba hidrolate, arba dedu kartais visai pabaigoje smile.gif

QUOTE(Skambanti tyla @ 2010 12 09, 14:36)
Dėl indukų tai kažkaip beryšio dėl kelių mažų indelių užzsakinėt internetu, mažu kokioj vaistinėj bus  unsure.gif

Savanoriuose, parduotuvėje Suva smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2010 12 09, 15:27)
Kunigunda, o Tu viską labai tiksliomis proporcijomis dedi ar eksperimentuoji, nes esi šioje srity labai įgudusi ? Aš kažkaip ne farmacininkė esu,man kyla noras ne pagal taisykles bandyt ( skamba aišku absurdiškai  biggrin.gifblush2.gif

aš juolabiau ne farmacininkė lotuliukas.gif , taip, darau pagal proporcijas, nes noriu, kad man gautųsi produktas, o ne šiaip makal kakal
Atsakyti
gall kuri nors gaminote vyrui koki losiona ar geli po skutimosi, jautriai odai smile.gif noreciau kazka sukonstruot visai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo musonija: 09 gruodžio 2010 - 16:08
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 12 09, 16:22)
taip, dariau, tušą iš pluksnelę -man nieko nelaiko, nubyra ir pan.,

niekaip negaliu rasti, kur jūs apie tai plepėjote schmoll.gif doh.gif internete radau šiek tiek variantų, vienas kuris neva pasitvirtino, tai aloe vera gelis + šešėliai, sutrupinti į pudrą. bet vietoj šešėlių norėčiau naudoti ką natūralesnio. tik ką? g.gif
Atsakyti